![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 715 | Expert football challenge
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 21.05.2008
Reputacja: 8 |
Witam Udało mi się wczoraj zająć 4 miejsce w tygodniowym rankingu serieA. Mam takie pytania, po pierwsze to kiedy 20E przelane zostanie na moje konto w Uni i czy będą jakieś dodatkowe wymagania podczas procedury ? Po drugie to w regulaminie jest napisane, że nim będę mógł wypłacić pieniądze muszę całość obrócić trzy razy po minimalnym kursie 1,40. Jak to rozumieć, muszę obstawić za całość ? Nie mogę na przykład za cztery dwanaście razy po 5 euro ?...
__________________ Jeśli Ci pomogło kliknij "dziękuję" i ...cała przyjemność po mojej stronie. http://www.forum.bukmacherskie.com/f...nis-54533.html - Temat z moimi typami. Zapraszam. |
| | |
| | #3 | |
| ModTeam Dołączył: 13.06.2006 Skąd: una paloma blanca
Reputacja: 942 | Cytat:
| | #4 |
| Dołączył: 21.05.2008
Reputacja: 8 |
A wygrał ktoś na expercie z was ? Bo tydzień się skończył i zero kontaktu ze strony Unibetu, na koncie - a mam powiązane z kontem na expercie - kasa się też nie pojawiła.
__________________ Jeśli Ci pomogło kliknij "dziękuję" i ...cała przyjemność po mojej stronie. http://www.forum.bukmacherskie.com/f...nis-54533.html - Temat z moimi typami. Zapraszam. |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 22.02.2011
|
Ja zająłem 6 miejsce w Premier League w miniony weekend ale kasy póki co też jeszcze nie mam. Napisałem im maila ale jeszcze nie odpisali.
|
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 22.02.2011
|
Właśnie odpisali: Dziękuję za kontakt z Unibet w sprawie gry. Uprzejmie informuję, że zwycięzcyz zeszłego tygodnia zostaną poinformowani mailem o przyznanej nagrodzie i procedurze jej odebrania. Bardzo proszę o cierpliwość. Na chwilę obecną nie otrzymaliśmy jeszcze listy. Poinformujemy Pana niezwłocznie jak tylko ją otrzymamy. |
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 10.02.2011
|
Witam, wie ktoś może kiedy rozliczą kolejkę Bundesligi z minionego weekendu? Wszsytkie ligi rozliczane na bieżąco prócz Primera i właśnie Bundes...
|
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 08.01.2009
Reputacja: 106 |
Radzę osobom, które w zeszłym tygodniu typowały hurtem LM i LE jeszcze raz zaglądnąć do typowań na LE bo ku mojemu zdziwieniu przy LE należy podać typy jeszcze raz;/ Dlatego za wczorajszy dzień już mam 0 punktów. Zapewne nie tylko mnie spotkała ta niemiła niespodzianka.
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Expert - ONLY TENNIS | easywin | Kupony | 2 | 16-07-2011 10:07 |
| Arena Football League & Canadian Football League | lukascash | NFL | 16 | 09-07-2011 00:59 |
| BONUS EXPERT | zaps | Betsson | 1 | 21-06-2011 12:54 |
| EXPERT RAMIRO | ramiro | Kupony ze Statystykami | 18 | 22-08-2009 15:01 |
| expert -wypłaty ? | FloXaL | Dział dla Początkujących | 2 | 09-03-2008 15:24 |