![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 04.03.2008 Skąd: BC
| Kilka pytań
Witam, zamierzam w najbliższym czasie założyć konto na tymże bukmacherze. Pragnę jednak zadać Wam kilka pytań. 1) Czy oferta jest bogata, tzn. handicapy jakieś poboczne zakłady piłkarskie, czy dobrze z polska ligą i czy są zakłady h2h w skokach narciarskich? 2) Czy odpier*****ą coś z kontami, wpłatami wypłatami zakładami? 3) Czy prosza o skan dowodu? 4) Czy mogę przelać pieniądze przez przelew pocztowy? 5) Czy ten buk jest lepszy od Bah i czy odczuję tą różnice? 6) Czy go polecacie? ;] Z góry dzięki. |
| | |
| | #2 | |
| Dołączył: 05.07.2008 Skąd: greatfun.pl
Reputacja: 6 | Cytat:
1. Oferta jest bogata, a czy h2h w skokach jest to nie mam pojęcia. 2. Nie ma problemu z wypłatami ani wpłatami i dosyć szybko się to odbywa. 3. Rzadko 4. Raczej tak ale możesz mieć problem z wypłatą. 5. Zdecydowanie jest lepszy. 6. Pewnie, jest czat i wszystko da się załatwić bardzo szybko. | |
| | |
| | #3 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 |
1- od Bah pewnie bogatsza, Skoki nie wiem. Ale tego typu sporty chyba będzie miał bogate. Bo ma sporo zakładów UB na statystyki zawodników, 2- raczej nie. Choć czytałem opinię że ludzie narzekają iż wypłaty długo idą... 3- Zdaje się że tak. 4- tak 5- Lepszy pod jakim względem? Sam musisz mieć swoje kryteria która uznajesz za relewantne, 6- średnio. Gram tam siatkówkę bo maja bogatą ofertę, i statystyki zawodników hokej + us sports. Powodzenia i trafności w wyborze.
__________________ |
| | |
| | #4 | ||
| Dołączył: 04.03.2008 Skąd: BC
|
Dzięki serdeczne! Cytat:
Chyba się zdecyduje jednak. Oferta z tego co widzę dużo bogatsza. Cytat:
Jeszcze raz dzięki | ||
| | |
| | #5 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 |
Live betting na pewno bogatszy niż Bah. Jeśli chodzi o wypłaty na konto. To mi przynajmniej ostatnia wypłata szło bardzo ekspresowo. ![]() Tego samego dnia. Rano ( po wygranej
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Moderator Dołączył: 16.06.2006
Reputacja: 374 |
1) Czy oferta jest bogata, tzn. handicapy jakieś poboczne zakłady piłkarskie, czy dobrze z polska ligą i czy są zakłady h2h w skokach narciarskich? Takich zakładów jest bardzo dużo ale najczęściej nie można ich łączyć niestety. Aczkolwiek jeśli chodzi o ofertę poboczną to Unibet rządzi ... 2) Czy odpier*****ą coś z kontami, wpłatami wypłatami zakładami? Na pewno nie. To bardzo solidny buk. 3) Czy prosza o skan dowodu? Raczej nie, ale mają takie prawo 4) Czy mogę przelać pieniądze przez przelew pocztowy? TAK 5) Czy ten buk jest lepszy od BAH i czy odczuję tą różnice? TAK 6) Czy go polecacie? ;] TAK xD
__________________ Nie śmieć w działach! Dział tematyczny to nie czat. Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: ![]() ![]() Zapraszam na bloga www.betventure.blogspot.com Moje typy >>> http://twitter.com/_Jacques lub tutaj |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Kilka pytań. | m4r1usz | Expekt | 7 | 26-10-2009 10:46 |
| Kilka pytań | panmv | Dział dla Początkujących | 8 | 03-08-2007 12:51 |
| kilka pytań | stultus | Bet-at-home | 1 | 28-05-2007 07:55 |
| Kilka pytań | djkrakers | Bwin | 7 | 30-11-2005 12:55 |