![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 715 | Unibet - opinie
W tym temacie czekamy na wasze opinie na temat bukmachera Unibet. Co Wam się w nim podoba, a co nie? Na co zwracać uwagę przy graniu itp. Ich mocne, a także słabe strony. Temat na pewno przydatny dla nowych graczy, którzy chcą rozpocząć grę u tego bukmachera. Co sądzicie o Unibet?
__________________ Obecnie najlepsze bonusy bukmacherskie: >> REJESTRACJA Expekt << 100PLN na START -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Betclic << 55PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bwin << 150% OD pierwszej wpłaty! 25euro za free! >> REJESTRACJA Bet-at-Home << Codziennie 50 EUR i do 350PLN więcej na START!! >> REJESTRACJA Betsson << Zakład bez wpłaty lub 55PLN na START! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Unibet << do 100PLN zakład bez ryzyka -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Bet365 << Odbierz 200PLN bonusu >> REJESTRACJA WilliamHill << 25 euro na darmowy zakład!! -> HOT BONUS <- >> REJESTRACJA Tobet << 3 mega promocje do wyboru!! >> REJESTRACJA PokerStrategy<< Zapisz się do szkoły pokera, zdaj quiz, a otrzymasz za darmo 50$!!!! -> HOT BONUS <- Kontakt: support@forum.bukmacherskie.com |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 09.12.2010 Skąd: Krakow
|
+ jest to ze na nastepny gol nie ma remisu a wiec dajac na zespol 1 ze strzeli np 2 gola to jezeli nie padnie 2 gol zaklad jest anulowany jezeli padnie 2 gol dla zespolu 1 wygrywasz jezeli dla 2 to przegrywasz. - Co tu pisac przy wiekszej wygranej nie wyplacaja kasy |
| | |
| | #3 |
| Ban Dołączył: 24.11.2010
|
Zgadzam się z przedmówca, przy wiekszej ilosci pieniedzy robia duze problemy, milon skanów dowodow, praw jazdy i inych dokumentów, trzeba specialnie latac do banku ze sie ma tam konto i zrobilo przelew np do nich, tragedia. I niestety przy stanie konta 1350 zl zablokowali konto bez przyczyny i po prostu powiedzili mi do widzenia. I do tego maja tragiczny live...
|
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 27.11.2010
|
Live to oni mają najlepszy ze wszystkich bukmacherów... Na przestrzeni ostatnich miesięcy muszę powiedzieć, że Unibet bardzo się zmienił i to na niekorzyść. (piszę tu o zakładach live, to zabawa w wróżenie przed meczem to nie moja dyscyplina). Pomyłki, spóźnienia, to wszystko można było wykorzystać, a zdarzały się one na każdym kroku. W dodatku źle dobrane kursy, np. na Barcę grającą u siebie ze średniakiem na zwycięstwo w rogach kurs przy 0-0 w meczu i 0-0 w rogach wynosił około 1.7. Raz mi się zdarzyło (jakoś w czerwcu 2009r. na mistrzostwach gówniarzy z udziałem Anglii) że liczyli gole jako rzuty rożne... Niestety z biegiem czasu wszystko obróciło się przeciw grającym. Kursy na rogi są ściągane z 365. Większość pomyłek jest następnie anulowana i skutkuje szybkim limitem. Często, funkcja cash in jest nieaktywna, zabierane są zakłady... Mimo wszelkich niedogodności, dalej uważam, że w kategorii zakładów live to najlepszy buk. Wielkim dobrodziejstwem jes funkcja cash in, która pozwala zareagować w przypadku splotu nieszczęśliwych wypadków... |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 09.12.2010 Skąd: Krakow
|
w ten piatek po 2 tygodniach kasa jest ale na koncie Unibet i to mniejsza o 50% od tej ktora mialem na koncie i to zadnych wyjasnien. jezeli wystapil jakis blad (na live bo raczej tylko tam gram) z ich strony to powinni napisac dlaczego wzieli tyle kasy a tu nic... ciekawe czy teraz bede mogl ja wyplacic. |
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 13.02.2006
Reputacja: 5 | Unibet mnie ostatnio wkurzył; dlatego trochę tu o nich napiszę. W zeszły poniedziałek wpłaciłem kasę do Unibet ( do dziś kasy na koncie nie mam, gdzie w każdym innym buku trwa to zazwyczaj 1-2 dni przy przelewie bankowym). Polski support to jedna wielka kpina. Napisałem do nich 4 maile i na żaden nie otrzymałem odpowiedzi, to samo z live chatem, wiadomość wysłana - odpowiedzi brak. W efekcie napisałem do angielskiego supporta i odpowiedź otrzymałem po 2h ( w niedzielę !). W tej chwili angielski support załatwia moją sprawę. Skutecznie mnie zniechęcili do wpłacania do nich kasy. Mam nadzieje, że angielski support rozwiąże mój problem, bo na tych polskich leni nie ma co liczyć. |
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 13.02.2008
Reputacja: 245 |
W ostatnim czasie (zauważyłem to w czasie Klubowych Mistrzostw Świata) bardzo często zdarzają się pomyłki w zakładach live związanych z siatkówką. Osoby prowadzące live często mylą wynik (np. piłka po obiciu bloku wychodzi na aut, sędzia pokazuję punkt dla atakujących, ale Unibet przyznaje punkt w drugą stronę). Mało tego takie pomyłki często nie są korygowane od razu lecz dopiero po kilku piłkach (kolejne punkty przyznawane są dobrze, ale wynik cały czas zawiera wcześniejszy błąd), a do tego dochodzą opóźnienia w wyświetlaniu wyniku. Wniosek jest prosty - grając u nich na live warto zaopatrzyć się w stream z meczu lub chociaż dobry livescore punkt po punkcie i odrobinkę myśleć
__________________ Rafael Miranda da Conceição - człowiek, który potrafi strzelić samobójczą bramkę na 1:1 w 90+6 minucie meczu, gdy jego drużyna gra 11 na 10. Bezkompromisowy ch*j :) Ostatnio edytowane przez bludek ; 27-12-2010 o 19:57 |
| | |
| | #9 | |
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1138 |
Powiem szczerze, że błąd znam i rzeczywiście w Uniebecie zdarza się od dawna. Czasem otwarte są zdarzenia, które już dano powinny zostać usunięte/zablokowane. Czy warto robić z tego aferę? Nie wydaje mi się
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| |
| | |
| | #10 |
| Dołączył: 09.01.2011 Skąd: Gostyń
|
Polecam Supertoto i Superscore na Unibecie, za grosze można wygrać naprawdę dużą kaskę.
|
| | |
| | #11 |
| Dołączył: 22.05.2008 Skąd: Legnica
Reputacja: 51 |
Support odpisuje wgle na meile?
|
| | |
| | #13 |
| Dołączył: 04.03.2011
Reputacja: 9 |
mam do wyboru Expekt Unibet Tobet i Bah. Który polecacie ? który z nich ma najlepszą ofertę ? obstawiam piłkę siatkówkę żużel i czasem tenis koszykówkę kolarstwo snooker i sporty zimowe. p.s. czy da się łączyć zdarzenia z różnych dyscyplin na jednym kuponie ? bo gdzieś czytałem że nie u wszystkich buków można. |
| | |
| | #14 |
| Dołączył: 17.08.2010 Skąd: Katowice
Reputacja: 356 |
Expecta Ci odradzam. Bah raczej też. Osobiście poleciłbym Unibet. Ale w Tobecie nie miałem konta więc na temat tego buka osobiście nic nie powiem. Ale to i tak chyba nie ten temat...
__________________ "W 1969 rzuciłem kobiety i alkohol. To było najgorsze 20 minut w moim życiu." G.Best |
| | |
| | #16 |
| Dołączył: 09.08.2010
Reputacja: 19 | Unibet jest swietny, bogata oferta, wysokie stawki. Dosyc dlugo gralem na Expekcie, ale granie tam Live totalnie mi nie odpowiada. Tobet jest najlepszy wg mnie odnosnie wyplat - wieczorem wyplacam i na drugi dzien jest kasa na koncie. Jezeli lubisz sporty amerykanskie to najlepszy jest Betsafe, swietny support, zero problemow z wyplatami. Kazdy z powyzszych bukmacherow ma swoje plusy i minusy. Jedyne co moge doradzic to wybierz wlasnie ktorys z wymienionych - nie baw sie w mniej znane firmy, szkoda nerwow. Powodzenia |
| | |
| | #17 |
| Dołączył: 30.08.2010 Skąd: Częstochowa
Reputacja: 158 |
Dzisiaj siadło mi Live tj brak możliwości obstawiania "Zamrożone zdarzenia " Zadzwoniłem do obsługi że nie działa , miła pani poprosiła mnie o zrobienie zrzutu i wysłanie im na e-maila mówię ok " w myślach wkurzony na maxa że na odp przyjdzie mi czekać kilka godzin albo dostanę ją jutro " wysłałem tego e-maila i po 7 minutach ! dzwoni do mnie ta sama pani że mają problemy techniczne , próbują je rozwiązać i przeprasza za utrudnienia .. Jestem do tej pory w szoku .. BRAWO Unibet za rzetelność i obsługę klienta Wielki PLUS kolejny plus to wypłaty z konta wypłacałem już kilka krotnie większe sumy mowa o k, i średni czas oczekiwania to UNDER 24h ! i kasa na koncie w Banku
__________________ |
| | |
| | #18 |
| Znawca Dołączył: 04.12.2009 Skąd: Rawa Mazowiecka
Reputacja: 963 |
Możecie się zalogować? Ja rano mogłem, a od jakiejś 12:00 przez cały dzień nie dało rady. (później do usunięcia)
__________________ peffki 'Twoje IQ 150 przy moim wygląda skromnie' 'Wiesz, w sumie tak jednym słowem, zagrać ze mną, to jakby w szachy grać z Kasparowem...' |
| | |
| | #19 |
| Dołączył: 13.02.2008
Reputacja: 245 |
Od 11 wchodzę co jakiś czas i nie miałem ani razu problemu. Od 16-17 'zagęściłem' wejścia i wchodziłem minimum kilkanaście razy, logowałem się, grałem na live, itd. Kupony również rozliczane bez większych opóźnień, więc problem leży chyba po Twojej stronie. W każdym razie ja nic nie zauważyłem żadnych problemów dzisiaj.
__________________ Rafael Miranda da Conceição - człowiek, który potrafi strzelić samobójczą bramkę na 1:1 w 90+6 minucie meczu, gdy jego drużyna gra 11 na 10. Bezkompromisowy ch*j :) |
| | |
| | #20 | |
| Znawca Dołączył: 04.12.2009 Skąd: Rawa Mazowiecka
Reputacja: 963 | Cytat:
__________________ peffki 'Twoje IQ 150 przy moim wygląda skromnie' 'Wiesz, w sumie tak jednym słowem, zagrać ze mną, to jakby w szachy grać z Kasparowem...' | |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Bet365 - opinie | Jareks89 | Bet365 | 426 | 04-05-2012 22:11 |
| Betway - opinie | Marcin-Odra | Betway | 39 | 28-01-2012 08:50 |
| Ladbrokes - opinie | Marcin-Odra | Ladbrokes | 5 | 19-06-2011 18:29 |