![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 31.10.2011
| unibet - ubieganie się o zwrot stawek.
Witam, na wstępie zaznaczę, iż nie jestem pewny czy piszę w odpowiednim do tego dziale, w razie problemów serdecznie proszę o przeniesienie. Mam problem ponieważ od niedawna zacząłem zajmować się typowaniem. pierwsze pieniądze wpłaciłem na Unibet. Wpłaciłem 100zł, po 2 dniach na koncie zastałem 200zł, jak się niedawno dowiedziałem nie był to żaden bonus tylko zostało mi to dodane omyłkowo , przez firmę pośredniczącą transakcję wpłaty tj. ertport. Myśląc , że to bonus od unibetu grałem dosyć odważnie, ale jak to jest z początkującym graczem większość przegrałem , mam teraz w związku z tym uszczuplony budżet, ponieważ cofnięto mi tą kwotę która została dodana omyłko. Chciałbym się ubiegać o zwrot stawek , ponieważ zostałem wprowadzony w błąd, czy mam prawo ubiegać się w ogóle o to?? Może komuś 100zł to nie jest wielka suma, ale ja narazię nie pracuje i z trudem przychodzi mi uzbierać kasę na zakłady , a chciałbym w przyszłości zajmować się tym na poważnie. proszę o pomoc, z góry dzięki za odp. pozdrawiam |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 28.12.2010 Skąd: Nidzica
Reputacja: 299 |
Szczerze to nie ma szans. Oni w regulaminie mają tam jakiś punkt odnośnie tego, że jak się pomylą w transakcjach to mogą cofnąć i tak dalej. Nie chce mi się go szukać ale takowy na pewno się znajduje w zapisach. Poza tym to nie tylko Unibet ale i ich pośrednik, więc nie warto w to wchodzić bo i tak wyjdziesz z niczym.
|
| | |
| | #3 | |
| Dołączył: 31.10.2011
|
Dzięki za odpowiedź. Oczywiście przewidywałem taki bieg zdarzeń, no cóż ale to naszczeście tylko 100zł. Taka wiadomość otrzymałem. Cytat:
| |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Dobieranie Stawek | PaNiKa | Kącik Ogólnobukmacherski | 16 | 26-12-2010 21:00 |
| Zwroty stawek. | See You Later | Expekt | 0 | 14-06-2010 21:23 |
| Dobieranie stawek | ace | Systemy Bukmacherskie | 5 | 23-01-2010 22:08 |
| jak zachowa się w tej sytuacji unibet??źle rozliczony kupon | timon89 | Unibet | 2 | 20-09-2009 13:41 |
| Archiwum stawek | Warszaw | Dział dla Początkujących | 2 | 03-04-2008 16:18 |