![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 22.02.2010
| Wpłata w unibet za pomocą prz24 mtransfer
Witam jak w tytule zrobiłem taka wpłate przez przelewy 24 dalej mtransfer i niestety kilka godzin juz minelo kaski brak, miał ktoś taki przypadek, czekać czy juz pisać gdzie sie da? Pozdrawiam grających |
| | |
| | #2 | |
| ModTeam Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 935 |
Zakładam, że "mtransfer" to opcja przelewu w którymś banku (Mbank?). Jeśli wykonałeś przelew a środki nie pojawiły się na koncie: a) zadzwoń na infolinię przelewów24 - możesz ją łatwo znaleźć na ich stronie b) wyślij im potwierdzenie (screen z wpłatą) na maila - z resztą panie, które odbierają tam telefony są wyjątkowo sympatyczne c) albo kwota zostanie zaksięgowana w ciągu kilku godzin - jeśli to był błąd p24 albo zostaniesz poproszony o ponowne wpłacanie środków, tzw. przedpłatę. Ponownie będziesz musiał wybrać u bukmachera opcję wpłaty przez szybki przelew jednak zamiast wybrać swój bank wybierzesz "przedpłatę" której dokonasz po otrzymaniu przez telefon hasła
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 01.11.2009 Skąd: Wlkp
Reputacja: 1 |
Można zrobić przelew nie z mojego konta przez przelewy24? Zaakceptują mi?
|
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 24.08.2007
|
Witam miałem to samo a raczej mam zrobiłem przelew "Przelewy 24'" o godzinie 4:35 kasa została "zaksięgowana" na koncie Unibet ale na moje nie wpłynęła wiec o 16:10 zadzwoniłem sobie do nich Unibet po kilku minutach Dostałem info że Dział finansowy zatrzymał mój przelew - to poprosiłem o fon do tego całego działu finansowego a pani bardzo miła :P mówi ze klienci nie mają kontaktu bezpośredniego z działem finansowym i ze prześle mi odp na emaila . hmm tak sie zastanawiam żadnych wałów u nich nie robiłem mam 1 konto wpłacałem 95zł wiec czekam na emaila o co chodzi ... |
| | |
| | #5 | |
| Dołączył: 24.08.2007
| Cytat:
OK Kasa już jest na koncie oczekiwanie 30minut szkoda że musiałem dzwonić w sprawie własnych pieniędzy | |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| buk z wpłata za pomocą paypal ? | yoshura | Bukmacherzy Internetowi | 0 | 20-05-2010 11:16 |
| Wpłata za pomocą online banking - jakim sposobem mogę wypłacić? | 30.04.2010 | Bwin | 0 | 30-04-2010 22:17 |
| Gdzie wpłata za pomocą moneybookers a wypłata na konto bankowe? | Johnnie Walker | Konta Elektroniczne | 2 | 02-12-2009 13:26 |
| Wpłata za pomocą karty | Arzoo | Unibet | 9 | 05-11-2008 22:54 |
| wpłata za pomocą konta internetowego | lkocieba | Bwin | 1 | 14-08-2006 17:13 |