![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 11.12.2010 Skąd: Wawa
Reputacja: 1 | Wpłata/Wypłata Unibet <----> Moneybookers.
Witam zamierzam załozyć konto na Unibecie i tu moje pytanie. Czy gdy chce wpłacić badz wypłacić kase Unibet <----> Moneybookers to czy konto MB musi być zarejestrowane na tą samą osobe co Unibet? + czy pobierają jakąś prowizje. Błagam o szybką odpowiedz . Pozdrawiam Cathos |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 16.01.2010 Skąd: Słupsk
Reputacja: 56 | Ostatnio edytowane przez Damianho91 ; 05-03-2011 o 23:54 |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 11.12.2010 Skąd: Wawa
Reputacja: 1 |
To odpowie wreszcie ktos jednoznacznie? ^^ odpowiedz unibetu : Dziękuje za kontakt z Unibet w sprawie konta. Uprzejmie informuję , że wpłacić pieniądze może dla Pana też inna osoba, ale jeśli chodzi o wypłatę musi Pan wypłacać jedynie na swoje osobiste konto. Jednocześnie informuję, że w sytuacji gdy depozyt wpłaci za Pana inna osoba może Pan zostać poproszony o przesłanie dokumentów i oświadczenia powyższej osoby, że zezwoliła na dokonanie depozytu z jej konta. W razie jakichkolwiek wątpliwości bardzo proszę o kontakt telefoniczny z Biurem Obsługi Klienta. Ostatnio edytowane przez cathos ; 08-03-2011 o 16:05 |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 24.03.2009
Reputacja: 69 |
Witam Czy ta opcja jest jeszcze mozliwa przelew MB->Unibet->konto bankowe? zy jesli wplace depozyt bede musiał go obrocic przed wypalata?
__________________ http://www.forum.bukmacherskie.com/f...ml#post2108698 :) Polecam |
| | |
| | #6 | |
| Dołączył: 15.11.2011 Skąd: Zamość
|
Witam, Jestem całkowicie "świeży" w tematyce zakładów online i hazardu i od razu walę z grubej rury Mam konto w Noneybookers (Skrill). Konto to zasilam kartą kredytową a następnie przelewam pieniądze do booka. Czy ktoś mi może udzielić informacji do jakiego booka najlepiej deponować pieniądze, żeby bez konieczności obracania nimi (robienia zakładów) można było te pieniądze (wszystkie) wypłacić? Po drugie, czy wpłacając pieniądze na konto booka poprzez Skrill mogę z konta booka (jakiego?) wypłacić pieniądze na konto bankowe? Z góry dziękuję za odpowiedź. EDIT: Czy ktoś wie co to za firma i jakiego booka obsługuje? Adres nadawcy/odbiorcy przelewu: COUNTING HOUSE SERVICES LTD. 595 HOWE STR.4TH FLOOR EDIT 2: Witam serdecznie Panie Izydorze! Dostałem taką odpowiedź z Unibet: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Izydor23 ; 15-11-2011 o 13:16 Powód: nowa informacja | |
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 28.12.2010 Skąd: Nidzica
Reputacja: 299 |
z grubej rury to przyhamuj, bo za bardzo się rozpędziłeś. Praktycznie każdy buk (choć, Unibet jest małym wyjątkiem) akceptuje wyłącznie transakcje MB wpłata i wypłata. Dwa - co to za sens wpłacać i wypłacać od razu? Każda firma chce obrotu depozytem, raz, że regulamin, a potem wykluczenie brania brudnych pieniędzy na ten przykład. Najlepszy obrót ma Bwin, po kursie 1,01 sześciokrotnie i już. |
| | |
| | #8 | |
| Dołączył: 15.11.2011 Skąd: Zamość
| Cytat:
Dzięki za odpowiedź. Co do sensu to napiszę tyle, że ma dla niektórych puszczenie przez booka pieniędzy Przymierzałem się do Unibetu tylko jeszcze jakby ktoś mi odpowiedział czy np. wpłacając do depozytu 10tyś pln muszę całą kwotą obrócić tzn. postawić w jakimś zakładzie? Trochę to ryzykowne jak się operuje wysokimi kwotami... Mi raczej chodziło o to, żeby wpłacić depozyt w wysokości np. 10tyś a obrócić tylko 1000zł a potem całość wypłacić. Wiem, że wpłata/wypłata z Moneybookers jest bez prowizji. | |
| | |
| | #11 |
| Dołączył: 08.11.2006
Reputacja: 77 | |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wpłata moneybookers a wypłata na konto bankowe | icytower77 | Kącik Ogólnobukmacherski | 9 | 14-02-2011 13:30 |
| Wpłata moneybookers, wypłata rachunek bankowy. Unibet | cichacz | Dział dla Początkujących | 0 | 13-02-2011 17:18 |
| Wpłata przez Moneybookers a wypłata. | Geneeric | Moneybookers - Skrill | 3 | 14-12-2010 15:25 |
| wpłata moneybookers wypłata przelewem | etiene8912 | Betfair | 4 | 15-07-2009 07:35 |
| Wpłata neteller wypłata moneybookers | ogor1991 | Neteller | 0 | 18-07-2008 13:50 |