![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 23.09.2009 Skąd: Silesia
| Wpłata z innego konta bankowego
Witam Mam takie pytanko Czy mogę wpłacić $ na swoje konto w Unibet z konta bankowego którego nie jestem właścicielem (np kolegi lub brata)? Mam taki zonk że za kilka miesięcy będę starał się o kredyt hipoteczny a z tego co już wiem banki dokładnie analizują wyciągi z konta z kilku ostatnich miesięcy i przelew do bukmachera jest bardzo żle widziany... poza tym żeby mieć zdolność kredytową musiałem pozbyć się karty kredytowej |
| | |
| | #2 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 605 |
Spokojnie możesz wpłacić z innego konta bankowego na konto Unibet.
__________________ Promocje Stycznia: 1. Promocja w WilliamHill - Darmowy zakład 25 euro!! ==> więcej informacji <== 2. Promocja w Betsson - 100% do 55zł lub darmowy zakład bez pierwszej wpłaty ==> więcej informacji <== 3. Promocja w Unibet - 100PLN darmowy zakład + odbierz gadżet od Unibet ==> Więcej informacji <== 4. Darmowe 50$ - zarejestruj się z promocyjnego linku, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$ za free ==> Więcej informacji <== |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 23.09.2009 Skąd: Silesia
|
Ok Dzięki serdeczne za info...kaskę puściłem ,dam zna czy weszła |
| | |
| | #4 | |
| Dołączył: 07.08.2009
Reputacja: 20 | Cytat:
| |
| | |
| | #5 | |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 605 | Cytat:
Skan dowodu to na pewno mogą poprosić, w sumie każda firma może o to prosić. Ale jakieś dodatkowe scany to nie sądzę, przynajmniej ja się z tym nie spotkałem.
__________________ Promocje Stycznia: 1. Promocja w WilliamHill - Darmowy zakład 25 euro!! ==> więcej informacji <== 2. Promocja w Betsson - 100% do 55zł lub darmowy zakład bez pierwszej wpłaty ==> więcej informacji <== 3. Promocja w Unibet - 100PLN darmowy zakład + odbierz gadżet od Unibet ==> Więcej informacji <== 4. Darmowe 50$ - zarejestruj się z promocyjnego linku, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$ za free ==> Więcej informacji <== | |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 07.08.2009
Reputacja: 20 |
Marcin - przykład z życia wzięty : rejestruje sie w Unibecie, na początku pytam czy potrzebne są dokumenty/skany itp bo wyśle za wczasu,żeby nie opóźniać potem wypłat , otrzymuje odp. że nie potrzebują - wpłacam kase, wygrywam , zlecam wypłate - i nagle rządaja skanów. Wysyłam skany i pytam czemu na początku nie powiedzieli. Za parę godzin mam blokade konta i zamrożona kase - pytam sie czemu blokują - odpowiadaja mi - blokujemy każdego do czasu zweryfikowania ( 5 dni) i jest to standardowa procedura, którą przechodzi każdy gracz. Przyznasz Marcin ,że nie są poważni.
|
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 26.04.2009 Skąd: .:Allianz Arena:.
Reputacja: 61 |
Ja do nich nie wysylalem zadnych skanow a moja pierwsza wyplata od nich to ponad 2000zł. Wiec peszka miales.
|
| | |
| | #9 |
| Dołączył: 28.03.2008 Skąd: Dg
| Konto
Na stronie unibetu sa czeste zadawane pytania Oto jedno z nich: Czy mogę zlecić wypłatę z mojego konta Unibet na konto mojego przyjaciela? Odp: Nie, zlecic wyplate z konta gracza mozna tylko i wylacznie na osobiste konto bankowe wlasciciela konta Unibet. Transfer srodkow na konto/wallet bedzie zrealizowana tylko, jezeli deane do wyplaty sa zgodne z danymi wlascieciela konta Unibet. |
| | |
| | #10 |
| Dołączył: 13.02.2009
|
mi pierwszy raz przy wypłącie 7tys nie kazali ale juz nastepnym razem kolejne 7 tys kazali skan dowodu i skan wyciagu bankowego.
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wpłata do Neteller z konta bankowego | zamiet | Neteller | 4 | 17-07-2010 10:55 |
| Wpłata z innego niż swoje konta bankowego | luk8888 | Bet-at-home | 1 | 27-05-2010 22:38 |
| Wpłata z innego konta. | Leszczu. | Expekt | 4 | 22-01-2009 18:19 |
| wpłata z innego konta. | Pakson | Dział dla Początkujących | 5 | 26-10-2008 09:15 |
| Wpłata na bah z innego konta | MCK | Bet-at-home | 2 | 13-06-2008 10:51 |