![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 21.03.2009 Skąd: Oberschlesien
Reputacja: 71 | Zakłady na żywo
Witam. Mój problem jest taki jaki widać na zamieszczonym screenie: ![]() W tym okienku muszę kliknąć na "nie" i dopiero po jakimś czasie wchodzę do live. To jeszcze można znieść, ale czasami takich okienek wyskakujących jedno po drugim jest 8-10? Zainstalowany najnowszy flash player. Na wszystkich przeglądarkach to samo. Ma/miał ktoś już taki problem? Wiecie jak to rozwiązać? Bo na dobrą sprawę okienko to jest zupełnie bez sensu, bo klikając na odpowiedź "tak" nie wejdę do zakładów live i zostaje na poziomie tego zielonego ekranu, zaś klikając odpowiedź "nie" przenosi mnie do obstawiania. Rozumiem, że to w jakiś sposób mnie ostrzega, ale wystarczy raz, a nie przy każdym wejściu po kilka razy.
__________________ *** HAMBURGER SPORT VEREIN *** *** HANNOVER 96 ** BOSTON CELTICS ** NOVAK DJOKOVIC ** SANDRA ZAHLAVOVA *** |
| | |
| | #2 |
| Ban Dołączył: 13.03.2010 Skąd: podkarpacie
Reputacja: 5 |
tez mam ten problem ale mi to sie dzieje k-meleonie przegladarce
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Zakłady w realu vs. zakłady internetowe - pytanie | netto | Dział dla Początkujących | 2 | 04-07-2010 12:35 |
| Zakłady na żywo - piłka nożna | mikesyney | Betfair | 10 | 20-08-2009 11:46 |
| Turnieje na żywo | pasiak_forever | Turnieje Pokerowe | 15 | 25-05-2008 23:26 |
| Na żywo na forum??? | elSzczeniaKo | Administracja | 8 | 09-09-2007 10:10 |
| Futsal na żywo | lukikuro | Dział dla Początkujących | 3 | 23-02-2007 02:10 |