![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Znawca Dołączył: 26.08.2008
Reputacja: 370 | Bet365 - kiedy weryfikacja konta
No właśnie, pytanie jak w temacie. Trochę się zdziwiłem, jak w jednym z tematów w tym forum ktoś sugerował, że weryfikacja jest od razu po rejestracji, gdyż w poprzednich bukmacherach raczej takich rzeczy nie miałem, a czynności te miały miejsce dopiero przed pierwszą wypłatą; nie znalazłem jednak jednoznacznej odpowiedzi. Pytam więc, czy możliwe jest od razu założenie konta, wpłacenie i granie? Odpowiedź będzie mi pomocna w tym, czy wypłacać kasę z innego bukmachera, czy jeszcze tam trochę potrzymać. Z góry dzięki.
|
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 01.02.2009 Skąd: Koszalin
Reputacja: 17 |
Jak bierzesz bonus musisz werfikować...jak nie to raczej dopiero przed pierwszą wypłatą...ja sieę weryfikowałem od razu dla świetego spokoju...zreszta do domu i tak Ci przyjdzie list z kodem jako weryfikacja wiec tego nie unikniesz.
|
| | |
| | #3 |
| Znawca Dołączył: 26.08.2008
Reputacja: 370 |
Tak, ale sensem pytania jest przede wszystkim to, czy mogę założyć konto i od razu wpłacić kasę i grać nią, czy muszę czekać na te listy etc. Czy jest więc możliwe założenie konta, zaraz potem wpłacenie kasy i od razu obracanie nią?
|
| | |
| | #4 | |
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1138 |
Możesz wpłacić i obracać bez problemu... To wyskakujące przypomnienie na początku może mylić - wiem
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| MB - weryfikacja konta | Grimsby | Moneybookers - Skrill | 1 | 25-05-2009 17:22 |
| Weryfikacja konta w bet365 | mikesyney | Bet365 | 0 | 27-02-2009 11:06 |
| Weryfikacja konta MB | rpg | Moneybookers - Skrill | 15 | 23-04-2008 22:28 |