![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #21 |
| Dołączył: 28.02.2007 Skąd: z lodufki
Reputacja: 11 |
dzis Bet365 odemnie ma minusa - wczoraj zlecilem wyplate, nie doszlo w 15minut tak jak dochodzi jak ktos pisal, wiec rano napisalem, okazalo sie ze inny mail byl - zmienilem i babka powiedziala ze w ciagu 24h bedzie kasa - no to teraz po 3h wszedlem jeszcze zapytac sie czy jest szansa zeby dzis doszla, a ona mi gada ze tylko poniedzialek-piatek sa... wiec niech sie najpierw zdecyduje i nie wprowadza ludzi w blad mowiac ze 24h trwa to.. |
| | |
| | #22 | |
| Dołączył: 11.01.2008
| Cytat:
| |
| | |
| | #24 |
| Dołączył: 11.01.2008
|
jest Polska-Ekstraklasa
|
| | |
| | #25 |
| Dołączył: 11.07.2006 Skąd: Kraków
Reputacja: 6 |
jest polska 1 liga, ale tylko typy 1,x,2 nie ma wiecej mozliwosci, nawet "podpórek"
__________________ http://i51.tinypic.com/w7k9ir.jpg |
| | |
| | #26 |
| Dołączył: 02.02.2007 Skąd: ...Coventry...
|
mi wygrany kupon live rozliczają od godziny 17stej i nie mogą rozliczyć...support odpisał że kupon został już rozliczony tymczasem pieniędzy nie ma....oj wielki minus dla tej firmy...szczegolnie ze chodzi o kwotę ponad 200 zł :/
|
| | |
| | #27 |
| Dołączył: 11.07.2006 Skąd: Kraków
Reputacja: 6 |
mnie wkurzyli raz z livem, gralem na ilosc rzutów rożnych w jakims meczu U-19 kobiet, jakies eliminacje czy cos, no i normalnie byl live, przez jakies 20 minut I połowy, miedzyczasie postawilem za niemala kase, ze bedzie wiecej niz 9 rzutów w całym meczu. Po 20 minutach live zniknął i nigdzie nie mozna bylo sprawdzić przebiegu spotkania. Napisałem do supportu co się dzieje z tym meczem, to mi odpisali, ze nie mają połączenia z transmisją i wszystkie zakłady zostają anulowane. OK. mecz sie skonczyl, musialem sprawdzac jeszcze jakies 3h po, i okazalo się, ze nagle znalazły się statystyki meczu i o dziwo było dokladnie 9 rzutów rożnych
__________________ http://i51.tinypic.com/w7k9ir.jpg |
| | |
| | #28 |
| Dołączył: 03.06.2008
|
W Bet365 gram tylko dla tego, ze maja kapitalny, szybki live.Niekiedy bardzo korzystnie mozna skontrowac zaklady.Maja takze wiele meczy w opcji live video.Polecam buka. Narazie nie mialem jeszcze zadnych problemow, choc wczoraj zlecilem wyplate (jeszcze nie ma) a o 17 mija 24 godziny. EDIT: Wszystko elegancko.Po 19 godzinach hajs na MB. Ostatnio edytowane przez kalemba_9 ; 02-01-2009 o 15:03 |
| | |
| | #29 |
| Dołączył: 27.12.2008
|
gram u nich ze wzgledu na fajny live video, nigdy nie mialem zadnych problemow z wyplata |
| | |
| | #31 |
| Dołączył: 08.04.2007
Reputacja: 26 |
ja tez polecam ale chat z kobieta z obslugi to katastrofa ma powazne problemy z mysleniem heh
|
| | |
| | #32 |
| Dołączył: 03.03.2008 Skąd: Dolny Śląsk
|
zdecydowanie najlepszy europejski bukmacher. przegralem w nim troche kasy, ale nie mam żadnych zastrzeżeń + wysokie kursy + za darmo można oglądać mecze + super obsługa, kilka razy rozmawiałem na chacie i zostałem rzetelnie obsłużony + stronka czytelna + wygodne menu + bardzo dobre LIVE + bogata oferta + nie ma problemów z przelewami bankowymi - małym minusem jest to, że po wygranym kuponie trzeba czasami długo czekać aż kasa się pojawi Mimo wszystkich zalet przeniosłem się do amerykańskiego Pinnacle |
| | |
| | #33 | ||
| ModTeam Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 935 | Cytat:
może i zgodziłbym się ze wszystkimi plusami... gdyby nie to, że weryfikowali mi konto ponad miesiąc! a jak już przyszły listy... to od razu 4 :/ nie polecam mimo wszystko
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| ||
| | |
| | #34 | |
| Dołączył: 20.10.2007 Skąd: Poznań
Reputacja: 9 | Cytat:
| |
| | |
| | #35 |
| Dołączył: 09.02.2009 Skąd: Wrocław/Kraków
Reputacja: 19 |
Weryfikacja trwa bardzo długo. Chciałem bonus 100% od pierwszej wpłaty przez MB juz jakies pol roku temu. Weryfikowali moje dane przez jakis tydzien i byly ogromne problemy z dopisaniem bonusu. Jesli wplacasz np. karta kredytowa trwa to znacznie dluzej ale jezeli pozniej wplacasz przez MB nie mozsz i tak calosci wyplacic przez MB. nie polecam rowniez
|
| | |
| | #36 |
| Oczekuje na aktywację Dołączył: 29.09.2008
|
Mi osobiscie skan weryfikowali ~1h. Natomiast na list czekalem dosc dlugo jakis tydzien i wyslalem nastepny i po paru dniach przyszly az 4 eh.
|
| | |
| | #38 |
| Moderator Dołączył: 14.11.2005 Skąd: Wrocław
Reputacja: 450 | Bet365 to dla mnie jeden z lepszych buków. Może i większość ma problem z tym bukmacherem to ja jednak go polecam. Zdecydowanym plusem jest spora oferta, która konkuruje z Bwin. Mają wysokie kursy, wiele opcji obstawiania handicapów azjatyckich na poszczególne wydarzenie. Innym atutem tego buka są szybkie wypłaty na MB. Raz potrafili wypłacić mi pieniądze w ciągu 1,5 godziny i to w niedziele wieczorem. Zdecydowanie polecam obstawianie w Bet365
__________________ Strefa Zamknięta -> wyślij do mnie PW, by uzyskać więcej informacji. Fajna analiza ![]() ![]() |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Betsson - opinie | Marcin-Odra | Betsson | 259 | 06-02-2012 12:57 |
| Betako - opinie | Lucas | Betako | 8 | 30-08-2011 12:33 |
| prosze o opinie.. | Bajeczny gracz | Kupony | 2 | 15-11-2006 20:10 |