![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #401 | |
| Dołączył: 05.09.2009 Skąd: ?
Reputacja: 9 | Cytat:
Dla odbiorców maila | |
| | |
| | #402 |
| Dołączył: 16.01.2011
Reputacja: 18 |
sluchajcie mi zablokowali konto bez powodu, tzn powod jest znany: za komentarze na live czacie ktore wskazuja na zla kondycje psychiczna i uzaleznienie od hazardu. Napisalem do nich spytac kiedy dostane zwrot za darmowy zaklad, pozniej pol smiechem pol zartem napisalem panu ze ostatnio przegralem troche grosza i czy moze zaoferowac mi jakis bonus zeby odbic sie od dna. Pan napisal ze maja mozliwosc blokowania konta jesli jestem uzalezniony ja odpisalem ze nie chce blokowac wole pograc, a on dalej: prosze odpowiedziec na pytanie: czy czuje sie pan uzalezniony? ja napisalem ze no przegralem ostatnio kaske ale nie chce blokowac konta. po chwili informacja ze konto zostalo zablokowane. dodam tylko ze bilans tam w ostatnim miesiacu to około 1200zl na plusie, takze niezle jaja Zaraz napiszecie pewnie ze moja wina tak, bo takich rzeczy sie nie robi ale czasami lubie sobie pozartowac i jakis tam bonusik raz dostalem w betclicu a raz w bwinie. tutaj natomiast skonczylo sie to blokada konta, dla mnie parodia |
| | |
| | #403 |
| Dołączył: 30.12.2011
Reputacja: 1 |
Jest możliwość przelewu kasy z polskiego konta bo coś wcześniej wyczytałem ze nie można ?
|
| | |
| | #404 | |
| Dołączył: 08.11.2006
Reputacja: 77 | Cytat:
| |
| | |
| | #405 |
| Dołączył: 16.01.2011
niestety sie nie udalo zlozylem prosbe o ponowne otwarcie konta i sami zadzwonili. pani przytoczyla wypaczone komentarze ktore niby napisalem na live czacie po czym zadawala jakies idiotyczne pytania w stylu: czy jest pan uzalezniony, dlaczego pan napisal takie komentarze na live czacie.. etc. po tym wszystkim mialem dostac odpowiedz w ciagu 24h. mija juz ktorys dzien z kolei i nic, wiec sie pofatygowalem do nich napisac i dostaje w odpowiedzi ze moge ponownie poprosic o otwarcie konta za pol roku, poprosilem o podanie powodu takiej decyzji co pania bardzo zirytowalo(nie wiem czemu) i od tego momentu grala ze mna bardzo niemilo, oczywiscie za moment czat zablokowany. jak dla mnie buk ktorego postrzegalem jako fajna firme okazal sie totalna porazka |
| | |
| | #406 | |
| Dołączył: 08.11.2006
Reputacja: 77 | Cytat:
| |
| | |
| | #407 |
| Dołączył: 15.09.2011
|
Witam mam taki problem, niedawno założyłem konto na Bet365 wpłaciłem pieniądze i chciałem ubiegać się o bonus startowy gdyż to moje pierwsze starcie z tym bukiem. Obróciłem całą swoją kwotę ale nie mogę korzystać z bonusu, w historii transakcji bonusowych jest napisane że muszę obrócić jeszcze 13zł, dlaczego tak jest skoro obróciłem już całą kwotę? Wytłumaczy ktoś jakie warunki trzeba spełnić żeby ten bonus przyznano? Bo z tego co czytam w regulaminie to spełniłem warunki.
|
| | |
| | #408 |
| Dołączył: 07.11.2011
Reputacja: 44 |
Pytaj na liveczacie bo pewnie coś żle policzyłeś.A najprościej to zagraj na live coś za 13zł i nie komplikuj sobie życia |
| | |
| | #409 |
| Dołączył: 14.03.2011 Skąd: pruszkóf
Ostatnio zostałem zlimitowany na Bet365, ogrywałem ich jakieś pół roku dobre, więc byłem zmuszony "pożyczyć" konto od kolegi, zagrałem ze 3 razy ( fartem weszło za kilka stówek jak myślicie czy ten limit jest związany z tymi celnymi zakładami,czy tez może z tym że logowałem się z tego samego IP ? może warto korzystać z innego IP , żeby nie limitowali tak szybko? |
| | |
| | #410 |
| Dołączył: 18.10.2008 Skąd: Czestochowa
Reputacja: 3 |
Za jakie stawki grałeś??
|
| | |
| | #412 | |
| Dołączył: 15.04.2009
Reputacja: 2 | Cytat:
Limit jest związany z celnymi typami, a przede wszystkim metodą gry, którą stosujesz. Jeśli odkryją, że nie strzelasz na oślep na zasadzie przeczucia, tylko masz jakąś metodę gry, która w długim czasie zapewni Ci zysk to bądź pewny, że zlimitują Ci każde konto. Jeśli masz takową to postaw czasem zakład, którego normalnie byś nie zagrał, pograj chwilę w pokera itd - trochę dłużej utrzymasz się "poza radarem". Prawda jest taka, że ten buk eliminuje bardzo szybko tych co regularnie wygrywają, zostawia ewentualnie tych co mają konto minimalnie na plus. Duże zyski to pewny limit na każdym koncie. | |
| | |
| | #414 |
| Dołączył: 07.11.2011
Reputacja: 44 |
Tak,liczy się ostatnia wpłata.
|
| | |
| | #415 |
| Dołączył: 13.10.2011 Skąd: Toruń
|
Witam.Mam taki problem że gdy wchodzę na Bet365 i chce postawić na zakład live to nie wyświetlają mi się żadne opcje gry.Mam najnowszego adoble flasha ,usunąłem również ciasteczka oraz próbowałem na 4 różnych przeglądarkach i nadal to samo.Pisałem do nich na czacie ale tam siedzą osoby które mi nie pomogą.Wie ktoś może w czym tkwi problem?
|
| | |
| | #416 |
| Dołączył: 01.04.2012 Skąd: Opole
|
Jaka jest tu minimalna wpłata i wypłata przy płaceniu przelewem?
|
| | |
| | #418 |
| Dołączył: 21.11.2011 Skąd: Rzeszów
|
Panowie mam dziwny problem, a moze nie problem |
| | |
| | #419 |
| Dołączył: 31.10.2009
Reputacja: 43 |
Jakie dokumenty potrzebne do weryfikacji?
|
| | |
| | #420 |
| Dołączył: 28.12.2007 Skąd: B-Stok
|
Wszędzie tak jest, że dogrywka liczy się do zakładu na żywo czy tylko na tym bukmacherze... ?
|
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Betsson - opinie | Marcin-Odra | Betsson | 290 | 16-05-2012 13:38 |
| Betako - opinie | Lucas | Betako | 8 | 30-08-2011 12:33 |
| prosze o opinie.. | Bajeczny gracz | Kupony | 2 | 15-11-2006 20:10 |