![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #42 |
| Dołączył: 02.02.2009 Skąd: Warszawa / Olsztyn
Reputacja: 4 |
czy ktos wie jak usunac ten pasek z prawej strony z informacjami o kuponie itp? zaslania mi on znaczna czesc ekranu
|
| | |
| | #43 |
| Dołączył: 02.02.2007 Skąd: ...Coventry...
| |
| | |
| | #44 |
| Forum VIP Dołączył: 23.12.2008 Skąd: Lublin
Reputacja: 157 |
wie ktoś może na ile blokują konto w przypadku błędnego zalogowania sie 3 razy ? ;>
|
| | |
| | #45 | |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 | Cytat:
Pisz maila do nich lub. Jak podałeś prawidłowy numer telefonu w profilu to przy odrobinie szczęścia zadzwonią do Ciebie. A najlepiej zagadaj na Czacie. Tylko przypomnij sobie kod bezpieczeństwa. Jak go nie pamiętasz to wszystkie swoje dane (albo osoby na którą masz konto), imię nazwisko, datę urodzenia, adres itd.
__________________ | |
| | |
| | #46 |
| Dołączył: 26.01.2009
Reputacja: 33 |
wiecie czy jest opcja "zakłady dzisiejsze" tak jak np. na bahu, że nie muszę skakać po dyscyplinach tylko mam wszystkie od razu?? Jak jest to gdzie... z góry dziękuje pzdr
__________________ deadline |
| | |
| | #47 |
| Dołączył: 14.01.2009 Skąd: Ziębice
| POLECAM Bet365 |
| | |
| | #48 | |
| Forum VIP Dołączył: 23.12.2008 Skąd: Lublin
Reputacja: 157 | Cytat:
| |
| | |
| | #49 |
| Dołączył: 28.02.2007
Bardzo miło mnie zaskoczyli. Ostatnio wpłaciłem tam stówkę, wypłaciłem 1500. Dzisiaj dostałem 50 zł bonusa lojalnościowego za nic, bez wpłat, tylko 3x obrót. Naprawdę fajna firma, zdecydowanie będę tam zaglądać
|
| | |
| | #50 |
| Dołączył: 07.12.2008
Reputacja: 38 |
fajna firma, jedna z lepszych...niestety wały na live odnośnie siatkowi aż przerażaja...wyik 2:4 zagralem kto zdobiedzie pierwszy 5 pkt z wyniku 2:4 nagle robi sie 3:3 podobno wlasnie przez bledy techniczne strony !!!! dziwna sprawa obserwuje mecz dalej i taka sytuacja miala miejsce juz 3 krotnie w jednym meczu !!! nawet na bwinie tak ewidentnych krętactw nie bylo, mimo to firma dla mnie najlepsza na chwilę obecną |
| | |
| | #51 |
| Dołączył: 26.01.2009
ja również nie narzekam, jestem usatysfakcjonowany oraz zadowolony w 100% z tego buka
__________________ deadline |
| | |
| | #53 |
| Dołączył: 12.05.2009
|
Witam, mam takie pytanie, czy ktoś z was gra na Bet365 progresją na remisy podczas meczu live? tak się przyglądam i dość ciekawie to wygląda co 10 minut typujemy czy padnie bramka między 1 a 10 minutą między 11 i 20 itd. i jakby tak jechać takim bezpiecznym ciągiem np. 1zł-2zł-4zł-8zł-14zł-20zł-25zł-33zł-40zł trzeba mieć razem 147 zł a można coś wygrać, nie ryzykując dużej kasy bo jak zauwazylem to remisy bezbramkowo padają niezbyt często |
| | |
| | #55 | |
| Dołączył: 26.01.2008
Reputacja: 6 | Cytat:
system jest zajebisty tylko szkoda ze jest mało meczy z ofertą live ze bedzie bramka pomiedzy xxx a xxx minutą meczu | |
| | |
| | #56 | ||
| Dołączył: 21.05.2009 Skąd: uk
| Cytat:
Cytat:
Pomyślałeś może co się stanie jeśli postawisz zakład na którymś poziomie progresji, a okaże się że na wcześniejszym poziomie progresji wpadła już bramka i było to na przykład w czasie kiedy ty stawiałeś na następne 10 min. Oczywiście dalej będziesz do przodu jeśli kurs był wysoki np. 4.0, ale kursy się niestety trochę wahają i bywa że są też poniżej 3.0. Drugą kwestią jest to że wyniki 0-0 wpadają wcale nie tak rzadko, wystarczy spojrzeć na historię wyników np. na livescore.in i okaże się że remisy zerowe potrafią wypaść kilka razy z rzędu i wtedy wtopa na całego. | ||
| | |
| | #57 |
| Dołączył: 10.05.2009
|
Support i Live na wysokim poziomie. Oferta tenisowa szeroka(co jest dla mnie ważne). Gdyby poszerzyli ofertę piłkarską w mniej popularnych ligach - więcej opcji na dany zakład, byłby to buk kompletny dla mnie. Godny polecenia
|
| | |
| | #58 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 |
Ofertę live z mniej popularnymi ligami mają chyba nawet lepszą niż Bwin. Nie znajdziesz drugiego takiego buka w Europie. Jedynie buki azjatyckie mają szerszą ofertę. Bo można pograć tam na live 2 ligi z Turcji, Belgii itp. Ale Bet365 ma szeroką ofertę live z lig arabskich, azjatyckich, w nocy z Ameryki płd. Nikt nie może się równać z nimi. Nawet Bwin, który swego czasu był bezkonkurencyjny do live.
__________________ |
| | |
| | #59 |
| Dołączył: 05.07.2007
| Bet365 dołącza do grona buków które nakłada śmieszne limity. Grałem kwotami rzędu 700 - 1200 zł na singiel tak naprawdę nie wygrałem jakoś strasznie dużo kasy może w granicach 1500 zł w przeciągu ostatnich 2 miesięcy. I nagle kilka dni temu chcąc zagrać za około 900 zł widzę że maksymalnie mogę postawić 30 zł :/ a zysk nie może wynieść wiecej niz jakies 45 zł . Sprawdziłem wiele dyscyplin różne kursy i za kązdym razem to samo czyli limity do mniej wiecej 70 zl zysku. Konto mam od około 1,5 roku, kiedys nawet utopilem "troszke" kasy u nich, teraz kiedy zanotowalem lekki zysk robia smieszne limity. I to ma byc poważny buk ?! Kontaktowałem sie z czatem i jedyne co potrafi pisac ten automat ( bo to chyba nie czlowiek) to " nie moge udzielic takiej informacji". Nie ma osoby kompetenetnej na tyle aby mogła takową udzielic ! Gorąco NIE polecam tego buka do grania ! Dołacza do grona takich szmatławców jak interwetten i Bwin. |
| | |
| | #60 |
| Dołączył: 27.07.2009 Skąd: ZMC
|
No to dałeś do myślenia, a przed chwila mialem wplacic niezla sumke na daleka gre, a szkoda bo maja ciekawe kursy. Chyba najlepszym rozwiazaniem bedzie rozlanie naszej kwoty u wielu bukmacherow, grac zdarzenie u innego bukmachera by nie rzucac sie w oczy przy zawieraniu kwoty bądź ewentualnych zyskow.
|
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Betsson - opinie | Marcin-Odra | Betsson | 259 | 06-02-2012 12:57 |
| Betako - opinie | Lucas | Betako | 8 | 30-08-2011 12:33 |
| prosze o opinie.. | Bajeczny gracz | Kupony | 2 | 15-11-2006 20:10 |