![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 13.10.2009
| Kilka pytan
a więc tak : 1. Czy bez problemów można wpłacac i wypłacac pieniadze na konto w polskim banku? 2. Bonus - jesli wplace 100 zł, otrzymam drugie tyle i będę miał - 200 zł, to obracam bonusem i depozytem trzy razy,czyli musze obrocic 600 zł? 3. Czy to prawda,ze bonus dostajemy wtedy, kiedy obrocimy depozyt? 4. Czy jesli bede gral mniejszymi kursami 1.5 , to nie dostane bonusa. Czy musze grac kazdy kuponz jednym zakladem z kursem 1.5, czy np. co 5 kupon? 5. Potrzebny skan dowodu? 6. Jest jakis limit wyplat i wplat? Z gory dziekuje, szukam jakiegos dobrego buka i dlatego tyle pytania, bede bardzo wdzieczny pozdrawiam. |
| | |
| | #2 | ||
| Dołączył: 07.04.2007
Reputacja: 1 |
Postaram się odpowiedziec. 1. Tak. Minimalna wpłata poprzez konto bankowe to 150$ lub równowartośc w danej walucie. 2. Dokładnie tak 600 zł. 3. Prawda. Cytat z regulaminu Cytat:
Cytat:
6. Osobiście korzystam tylko z karty kredytowej/debetowej. Minimalna wpłata 25 zł. Wypłata 50 złoty. Gram w Bet365 już bardzo długo, nie mam do nich żadnych zastrzeżen. Nigdy się z nimi nie kontaktowałem mailowo bo nawet nie było takiej potrzeby. Oferta bardzo dobra, live też niczemu sobie. Gdybyś miał jakieś pytania pisz śmiało w temacie postaram się odpowiedzieć. Pozdrawiam | ||
| | |
| | #3 |
|
1.Jeśli mam konto w ING, bez problemów mogę z niego przelać pieniądze? - bo gdzies czytałem,że nie można przelewać i wypłacać pieniędzy z/do banku. Mogłem to zinterpretowac dwuznacznie więc pytam 2. Czytałem, że nie można przelać kasy przez Przelewy24, więc pozostaje tylko mooney.. cos tam --- Czyli np. wpłacę 100 zł, musze obrócić tą sumę, aby dostać bonus, tak? Dzięki za szybką odpowiedź, staram się wybrać dobrego buka, bo mam zamiar wpłacić troche kasy i pograć pozdrawiam. |
| | |
| | #4 |
1. Tak możesz bez problemu przelac pieniądze. Tak wpłacasz 100 zł. Gdy postawisz za łączną sume 100 zł (np 5 x 20 zł) to wtedy bonus zostanie dopisany. Pozdrawiam |
| | |
| | #5 |
|
wielkie dzieki! Jesli bede mial jakis problem/pytanie napisze tutaj ponownie pozdrawiam |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 20.02.2008 Skąd: Legnica
|
support75 MAM PYTANKO DO CIEBIE 1.zamierzam wpłacic 100 zł do Bet365 i rozumiem ze aby otrzymac bonus muszę najpierw obstawic za depozyt i po jakim kursie mam to zrobic ? tz. po jakim minimalnym kursie musze postawic depozyt aby otrzymac bonus 2. moze orientujesz sie czy u tego buku mozna grac zakłady ta takiej zasadzie jest mecz druzyny A z druzyną B i moge postawic na 3 róznych kuponach - na pierwszym kuponie ze wygra A na drugim ze bedzie remis a na trzecim ze wygra B ? jest to dopuszczalne ? z góry dzieki za odpowiedz |
| | |
| | #7 |
1. Regulamin promocji http://www.bet365.com/extra/extra.as...enAccountOffer 2. Nie widze powodów dla których nie mógłbyś tak grać. Pozdrawiam |
| | |
| | #8 |
| |
| | |
| | #9 |
|
Odpowie ktoś? Płaci się coś za przelew?:> |
| | |
| | #11 | |
bunik nie odpowiadałem gdyż moja wiedza nt. wpłaty do Bet365 przelewem jest mała, liczyłem że Ci ktoś pomoże i odpowie ale jak widać nikomu sie nie spieszy więc ja spróbuje. Z konta ING możesz przelać kase do Bet365. Można zwykłym przelewem, ale wtedy to o ile się nie myle minimalna wpłata to 150$. Zlecając przelew musisz pamiętać by w banku zaznaczyć zagraniczny (sprawdz też czy bank nie pobiera z tego powodu jakiś opłat). Druga opcja to szybki przelew - wtedy dokonujesz wpłaty na konto polskie, ale jak to się odbywa nie mam pojęcia. Nigdy z czymś takim się nie spotkałem. Co do wpłaty kartą kredytową/debetową mogę pomoc bardziej. Karty kredytowe u bukmacherów przechodzą wszystkie, natomiast debetowe już nie. Musisz sam sprawdzić czy Twoją kartą debetową da rade korzystać on-line. Najpierw musisz zarejestrować kartę na Bet365. Podajesz numer karty (16 cyfr z przodu), potem numer bezpieczeństwa (3 cyfry na odwrocie karty). Imię i nazwisko - takie jak na karcie, bez polskich znaków. Dokonujesz wpłaty (ze strony Bet365 nie banku), gdy się okaże że Twoją kartą nie da się płacić on-line dostaniesz o tym informacje i oczywiście z karty nie sciągną Ci ani złotówki. Cytat:
| |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Kilka pytan | anaruk | Dział dla Początkujących | 13 | 29-06-2010 22:49 |
| kilka pytan | mistrzunio | Expekt | 0 | 04-06-2010 20:48 |
| kilka pytan | julek | Dział dla Początkujących | 6 | 19-04-2010 17:28 |
| kilka pytan | kendzior | Gamebookers | 5 | 05-02-2007 20:57 |
| kilka pytan | marcin8509 | Expekt | 8 | 30-08-2006 08:40 |