![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 06.02.2010
Reputacja: 20 | kombinacje - pytanie do ludzi w temacie ;)
Witam, jest taka sprawa. Miałem konto w Bet365 przez długie lata, wielokrotnie wpłacałem, wypłacałem, wszystko było ok do czasu, kiedy poprosiłem o samowykluczenie na 5 lat. Okazało się, że nie można tego cofnąć i zostałem bez konta. Przez większość czasu grałem w Polsce, z polskich IP itd, ostatnio zaś (niedawno przed zamknięciem konta) za granicą. Jako że konto u buka się przydaje, założyłem kolejne za pośrednictwem zaufanej osoby z Polski, która w Polsce mieszka i gra w moim imieniu. Jak się domyślacie, jest to dość niewygodne i dla mnie, i dla tej osoby. I teraz pytania/wątpliwości do ludzi, którzy mają jakąś wiedzę techniczną (kwestia IP) albo może doświadczenie z taką sytuacją. Chciałbym przejąć to konto i grać dalej poza Polską. Bonus od pierwszego depozytu oczywiście został wykorzystany, co jest chyba główną przeszkodą, ale do rzeczy. Czy jeśli będę się logował z IP, które było 'powiązane' z poprzednim kontem, stracę to nawet, jeśli jest zweryfikowane itd? Czy serwis dla komórek może to ominąć? Nie znam się na tych kwestiach w ogóle, więc jeśli to jest głupie pytanie - sorry: czy logując się na ich serwis mobile przez komórkę też używam IP? Czy ktoś widzi jakieś inne rozwiązanie, jak mogę bezstresowo grać korzystając z zagranicznego IP, które jest już 'spalone' przez logowanie się na zamkniętym koncie? Z góry dzięki za pomoc, za moralizatorstwo już nie |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 18.02.2008 Skąd: Kamieniec
Reputacja: 12 |
o ile mi wiadomo numer ip moze być przeszkodą w otrzymaniu bonusa za pierwszy depozyt a granie na tym samym ip nie robi tutaj zadnej różnicy
__________________ I msc Uczta Piłkarska Unibet 2010r - Liga |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Pytanie do kurierów / zorietnowanych w tym temacie | GetoSk8 | Off Topic | 6 | 08-10-2011 13:55 |
| System X z X (kombinacje) | gebuss | Systemy Bukmacherskie | 6 | 20-04-2010 11:28 |
| Pytanie odnośnie tabelki w temacie | Kuki9 | Dział dla Początkujących | 3 | 24-10-2008 10:49 |
| Pytanie do ludzi grajcych u STS | Owee | Systemy Bukmacherskie | 7 | 26-06-2006 14:47 |
| kombinacje | domeL | Systemy Bukmacherskie | 4 | 11-06-2005 21:46 |