Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Bet365

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 18-11-2011, 00:05   #1

Reputacja: 20
kombinacje - pytanie do ludzi w temacie ;)

Witam,

jest taka sprawa. Miałem konto w Bet365 przez długie lata, wielokrotnie wpłacałem, wypłacałem, wszystko było ok do czasu, kiedy poprosiłem o samowykluczenie na 5 lat. Okazało się, że nie można tego cofnąć i zostałem bez konta. Przez większość czasu grałem w Polsce, z polskich IP itd, ostatnio zaś (niedawno przed zamknięciem konta) za granicą.

Jako że konto u buka się przydaje, założyłem kolejne za pośrednictwem zaufanej osoby z Polski, która w Polsce mieszka i gra w moim imieniu. Jak się domyślacie, jest to dość niewygodne i dla mnie, i dla tej osoby.

I teraz pytania/wątpliwości do ludzi, którzy mają jakąś wiedzę techniczną (kwestia IP) albo może doświadczenie z taką sytuacją.

Chciałbym przejąć to konto i grać dalej poza Polską. Bonus od pierwszego depozytu oczywiście został wykorzystany, co jest chyba główną przeszkodą, ale do rzeczy.

Czy jeśli będę się logował z IP, które było 'powiązane' z poprzednim kontem, stracę to nawet, jeśli jest zweryfikowane itd?
Czy serwis dla komórek może to ominąć?
Nie znam się na tych kwestiach w ogóle, więc jeśli to jest głupie pytanie - sorry: czy logując się na ich serwis mobile przez komórkę też używam IP?
Czy ktoś widzi jakieś inne rozwiązanie, jak mogę bezstresowo grać korzystając z zagranicznego IP, które jest już 'spalone' przez logowanie się na zamkniętym koncie?

Z góry dzięki za pomoc, za moralizatorstwo już nie
bonk87 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-11-2011, 00:27   #2

Reputacja: 12
o ile mi wiadomo numer ip moze być przeszkodą w otrzymaniu bonusa za pierwszy depozyt a granie na tym samym ip nie robi tutaj zadnej różnicy

Odpowiedz