![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 13.06.2010
| Obrot depozytem(bonus)
Witam Wygrałem troszkę pieniędzy muszę jeszcze obrócić depozyt dwa razy. Chcę w bezpieczny sposób to zrobić, rozłożyć sume na jedno zdarzenie dwutorowe 1,9 /// 1,9. tj. jeśli mam 300 zł to 150 *1,9 = 285 /// 150 * 1,9 = 285. Tracę 15 zł ale mam pewnośś, że obrócę depozytem. Czy można coś takiego zrobić? Dziękuję za odpowiedzi |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 11.09.2009 Skąd: Sosnowiec
Reputacja: 6 |
Hmm... osobiście myślę, że tak... Ale może jeszcze to przemyśl? Chyba, że bardzo te pieniądze są Ci potrzebne lub nie będziesz już więcej grał. Bo jak będziesz dalej grał to kiedyś i tak obrócisz ;] Ale na Bwin jest chyba 1,85 - 1,85 ;] więc więcej strat ;]
__________________ Miłość, marzenia, uczucia i myśli Jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt. By żyć, by być i istnieć dla szczęścia teraz Ty i my czyli ludzie po przejściach... __________________ |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 11.09.2009 Skąd: Sosnowiec
Ewentualnie możesz poszukać meczu i znaleźć na innym bukmacherze... i dać na jednym buku pierwszą opcję z kursem 1,95.. a na drugim buku z kursem 1,95 (możesz nawet pokusić się o kurs: 1,95 na jednym i np 2,00 na drugą) wtedy nie tracisz nic przy jeden opcji ;].. tylko byś musiał mieć drugie 300 zł ;] kurde myslalem ze edytuje... dobra zabijcie mnie za dwa posty... zabijcie
__________________ Miłość, marzenia, uczucia i myśli Jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt. By żyć, by być i istnieć dla szczęścia teraz Ty i my czyli ludzie po przejściach... __________________ |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 24.02.2010
Szczerze to bym uwazal z takim graniem, bo moj kumpel robił tak samo, tzn z tego co pamietam to nie na Bet365 tylko bodajze na unibecie i mu konto zablokowali, bo uznali ze to nie jest zgodne z ich zasadami "uczciwej gry".. tak tylko ostrzegam |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 26.04.2009
Reputacja: 14 |
Odradzam Ci takie zagranie, jestem 99 % pewny, że anulują Ci bonus, już prędzej tak jak mowi Abusek, że u dwóch bukmacherów.
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Obrót depozytem ? | M!e!ec | Expekt | 6 | 18-01-2012 23:10 |
| Wymagany obrót depozytem przed wypłatą (bez korzystania z bonusów itp) | Maro369 | Dział dla Początkujących | 9 | 22-03-2011 11:46 |
| Genialny system dla ludzi z ogromnym depozytem i mających konto na Bwin ;] | kupson141 | Systemy Bukmacherskie | 8 | 05-09-2009 09:23 |