![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 07.01.2010 Skąd: W-w
Reputacja: 1 | Ogromny problemy z bet365
Witam, jak pisałem w innym temacie na forum, postanowiłem zmienić walutę w bukmacherach z PLN na USD. Zacząłem jak się okazuje od złej strony - zamknąłem konto w Neteller w zł, otworzyłem w usd. Dziś, chcąc wypłacić pieniądze z Bet365, gdzie mam sporo swoich środków, chciałem zmienić metodę płatności. Oto co otrzymałem od nich: "Pragnę Pana poinformować, że Dział Finansowy podął decyzję odnośnie Panskiej wyplatym kiedy Pan taka zleci. Otóż wypłata taka może zostać zrealizowana wyłącznie na to samo konto w Neteller, z którego Pan dokonał depozytu. Jeśli Panskie konto jest zamknięte, jedynym rozwiązaniem jest jego ponowne otwarcie na cele zrealizowania wyplaty z konta Bet365. Powyższą decyzję proszę traktować jako ostateczną." Czy cokolwiek w tej sytuacji mogę zrobić? Napisałem już do Neteller'a czy otworzą mi ponownie konto, czekam na odpowiedź. |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 29.06.2010
Reputacja: 209 |
Nie byłem, ale konto zamknąłeś, a nie usunąłeś więc czemu mieli by go ponownie nie otworzyć?
|
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 04.01.2010 Skąd: xxx
Reputacja: 61 |
Jak nie Net to MB... Zerujesz portfel, zgłaszasz prośbę o zmianę waluty. Wpłacasz do Bet365 via MB i potem wypłacasz na MB. Z Netem też nie powinno być problemów, wszystko do ugadania z supportami. Według zasady jak tak wpłacałeś to tak wypłacisz. Formy aktywujesz wpłatą i potem działają w obie strony.
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| PROBLEMY !!! | johny71 | Tobet | 14 | 21-12-2010 15:13 |
| MB - Same problemy! | telprzem | Moneybookers - Skrill | 1 | 27-06-2008 15:19 |
| Problemy z IE | Mroku | Off Topic | 6 | 21-10-2007 12:08 |
| Problemy | Patol | Expekt | 0 | 28-12-2005 16:23 |