![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 27.05.2011
| Proszę o pomoc.
Witam wszystkich, Mam problem z Bet365, jakiś miesiąc temu po wygraniu około tysiąca złotych, moje konto zostało zablokowane. Wysłałam maila do Bet365 z zapytaniem, czy mogą sprawdzić konto ponieważ nie mogę się na nie dostać. Otrzymałam taką odpowiedź: Uprzejmie informuję, że Pani konto zostało czasowo zablokowane przez Dział Bezpieczenstwa Bet365. W celu jego odblokowania prosimy o następujące dokumenty: 1. skan lub zdjęcie dowodu tożsamości wykonane w ten sposób aby widoczna była Pani twarz - to znaczy Pani trzymająca w ręku swój dokument na stronie ze zdjęciem 2. podanie Kodu Weryfikacyjnego, który został wysłany na Pani adres pocztą 3. przesłanie na nasz adres e-mail kopii wyciągu z konta bankowego z którego dokonywała Pani depozytów Skompletowałam wymagane dokumenty i wysłałam. Nawiasem mówiąc nie rozumiem po co im moje zdjęcie, ciekawe czy wysłaliby mi swoje zdjęcia z dowodami przystawionymi do twarzy, przecież chodzi o bezpieczeństwo moich pieniędzy. Przekonana, że za krótki okres czasu będę miała dostęp do konta, czekałam na odpowiedź. Z tego stanu przekonania wyprowadził mnie kolejny mail: Uprzejmie informuję, że nadal czekamy na kopię dodatkowego dowodu tożsamości. Akceptujemy: - paszport (ze strony ze zdjęciem) - prawo jazdy Czekają na dodatkowy dokument, no dobrze, z tym że nie było ani słowa o tym w pierwszym mailu, a było, że odblokują konto. Więc wyminęli się z prawdą. Trudno, widocznie takie mają standardy, wysłałam paszport i legitymację studencką, prawa jazdy nie posiadam. Minęło kilka dni, konto nadal zablokowane, więc poprosiłam ponownie o dostęp. Tym razem odpowiedź, że odpowiedni dział weryfikuje dokumenty, jak zweryfikuje, to się odezwą. I to by było tyle. Trochę zdawkowa odpowiedź. Po oczekiwaniu kolejnego dnia, wysłałam zapytanie o weryfikacje, jednak tym razem bez odpowiedzi. Postanowiłam porozmawiać na czacie, ponieważ zaczęłam się niepokoić. To przebieg rozmowy: Alicja Z dołączył(-a) do tej rozmowy. Rozmawia Pan/Pani z Alicja Z Alicja Z Witam w Czacie na żywo Bet365. W czym mogę pomóc? Dorota witam Dorota chodzi o dostęp do konta, wysłałam maila i nikt nie raczył odpowiedzieć Dorota czekam praktycznie miesiąc na dostęp Dorota proszę coś z tym zrobić Alicja Z Pani konto jest w dalszym ciagu sprawdzane przez dzial weryfikacyjny. Dorota ile to jeszcze będzie trwało? Alicja Z Moze to jeszcze potrwac do kilku dni. Dorota nie mam dostępu do konta już miesiąc i dalej mam czekać Alicja Z Jak tylko otrzymamay jakakolwiek informacje na temat Pani konta skontaktujemy sie z Pania. Dorota proszę określić termin, już raz wprowadziliście mnie w błąd Dorota na początku dostałam maila, że mam wysłać dowód, wpłatę i kod weryfikacyjny, wtedy konto będzie dostępne, zrobiłam to i dalej nie jest Alicja Z Niestety przelozeni z dzialu weryfikacyjnego w dalszym ciagu sprawdzaja Pani konto. Alicja Z #Nie moge dokladnie okreslic kiedy bedzie decyzja na temat konta. Dorota co to znaczy kilka dni, w następnym tygodniu? Alicja Z Niestety dokladnie nie moge tego okreslic. Dorota niepoważne podejście do klienta, nie jest w stanie Pani tego określić, czyli krótko mówiąc może to być za kolejny miesiąc Alicja Z W ciagu kilku najblizszych dni powinnismy otrzymac decyzje. Alicja Z Przepraszamy za wszelkie niedogodności z tym związane. Dorota ja już wam nie wierzę Alicja Z Czy jest jeszcze coś, w czym możemy dzisiaj pomóc? Dorota dajcie mi dostęp do konta, tylko tyle Dorota albo przynajmniej niech Pani się tym zajmie Alicja Z Jesli nie ma Pani innych pytan bede musiala zakonczyc czat. Alicja Z Niestety ja nic wiecej w tej sprawie nie moge zrobic. Dorota dziwne podejście Może byłam troszkę niemiła, ale czekam naprawdę długo i nikt nie chce zająć się tą sprawą. Bo tak interpretuje długą weryfikację. No i teraz pytanie, czy możecie mi coś poradzić, co zrobić? Czy jest ktoś kto zajmuje się takimi sprawami? Byłoby super jakby ktoś mi pomógł, inaczej jestem zdana na łaskę tych ludzi, a jak widać nie są oni zbyt rzetelni. Pozdrawiam. |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 11.04.2009
Reputacja: 5 |
czat ci nie pomoze, tez pisalem w roznych sprawach i generalnie jak oni ci nie chce odpowiedziec to wywala cie z czata i tyle. Czekaj bo nic innego nie zrobisz. Bet365 to jest niepowazna firma, lepiej wyplacac od razu na Moneybookers po 100-300zł a nie zbierac na koncie wiekszej kasy.
|
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 02.09.2009
Reputacja: 37 |
Dokładnie, nie rozmawiaj z nimi na czacie bo możesz mieć jeszcze większe problemy, jak np się zdenerwujesz i ich tam powyzywasz... muszę przyznać, że ciekawy mają ten proces weryfikacyjny, od jednych wołają tylko dowód a od innych 130 dokumentów, za niedługo napiszą że chcą zdjęcie całej rodziny... kiedyś też miałem z nimi problem bo chcieli ten kod a kasa mi była potrzebna "na wczoraj", proponowałem im, że mogę im dzisiaj, natychmiast wysłać masę innych dokumentów i też na czacie gościu mi napisał, że on nic z tym zrobić nie może, bo takie mają procedury i dopóki nie zrobię tego co mi napisali przez email dopóty nie zobaczę ani grosza... Cała akcja trwała jakieś 2 tygodnie, no cóż siła wyższa.
|
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 27.05.2011
|
Właśnie chyba narobiłam sobie problemów. Pani z czata powiedziała, że zabiorą mi przyznaną premię, bez powodu, bo mają takie prawo. Musi być jakaś instytucja gdzie można wnieść skargę, czy bukmacherzy są poza kontrolą? |
| | |
| | #5 | |
| Dołączył: 27.10.2010 Skąd: Sochaczew
Reputacja: 3 | Cytat:
zakłady bukmacherskie są nielegalne. niestety nie ma żadnej instytucji, która mogłaby ci pomóc. zdecydowanie najlepiej jest wypłacać po 200-300 zł. bolą ich większe wypłaty. | |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 15.06.2010 Skąd: Bieszczady
Reputacja: 6 |
No ale tysiac zloty to raczej nie jest jakas zawrotna kwota. Dziwne troche ale coz, moga robic co chca. Mialem do nich wplacic ale dzieki kolezance wstrzymam sie. Z innym bukiem nie mialem problemu wyplacajac 1k.
__________________ YNWA! |
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 09.01.2011
Reputacja: 69 | |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Proszę o pomoc | matibokun | Kupony | 0 | 11-11-2010 23:46 |
| Proszę o pomoc ! | Sythev | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 3 | 11-02-2009 20:41 |
| Proszę o pomoc | buktyper | Bet-at-home | 4 | 24-04-2008 20:22 |