![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #21 |
| Dołączył: 29.06.2010
Reputacja: 209 |
Kiedy chcesz, ale oczywiście przed wypłata.
|
| | |
| | #22 |
| Dołączył: 30.09.2011 Skąd: Warszawa
Reputacja: 1 |
Krótka piłka - B365 nie dzwonił do mnie, za to dostałem wiadomość, że "próbowali" dzwonić. Nr podałem dobry, oni nie dzwonili i teraz chcą nr paszportu. Czy ktoś wie, czy będą ze mną tak w ciuciubabke długo grać? W sensie, czy tym weryfikacjom jest koniec? Bo coś czuje, że jak jaja z telefonem sobie robią, to zaraz będzie, że nr paszportu zły, potem że skan dowodu niewyraźny itp i kasy nie wypłacę
__________________ "Hehehe" |
| | |
| | #23 | |
| Dołączył: 12.02.2007 Skąd: Wschód
Reputacja: 69 | Cytat:
Bet365 ma raczej dobrą opinię. Może warto wysłać ten paszport i mieć z głowy?
__________________ Z cyklu "Przykazania Typera": 7. Nigdy nie obstawiaj przeciwko Serbom! FAQ na temat tradingu sportowego! | |
| | |
| | #24 |
| Oczekuje na aktywację Dołączył: 21.12.2010
Reputacja: 6 |
do mnie tam nikt nie dzwonil, ani nic nie wysylal, poprostu wyslalem im skan dowodu osobistego i potwierdzili moje konto, ot co...
|
| | |
| | #25 |
| Dołączył: 31.10.2011 Skąd: NS
|
Witam, mam pytanie związane z weryfikacją (nie telefoniczną ale nie chcę zakładać nowego tematu) Otóż dostałem od Bet365 takiego maila: "Zgodnie z naszymi procedurami dotyczącymi KYC*, wymagamy potwierdzenia danych personalnych takich, jak: adres email, numer telefonu i adres zamieszkania. Prosimy o sprawdzenie wszystkich danych podanych poniżej: Tu moje dane.... Jeżeli są one prawidłowe, to prosimy przesłać odpowiedź na ten email lub skorzystać z tego linku, aby potwierdzić dane " No i kliknąłem w link do potwierdzenia danych i wyskoczyło mi okienko z informacja: "Dziekujemy, weryfikacja Twojego konta zakonczyla sie sukcesem. " Czy to oznacza że moja tożsamość jest już zweryfikowana, mogę wypłacać pieniądze, nie muszę im przesyłać skanu dowodu ani prosić żeby do mnie zadzwonili? Dzięki i pozdrawiam |
| | |
| | #26 |
| Dołączył: 28.12.2010 Skąd: Nidzica
Reputacja: 299 |
Możesz wypłacać. Jeśli będą chcieli coś więcej - poinformują Ciebie.
|
| | |
| | #27 |
| Dołączył: 12.02.2007 Skąd: Wschód
Reputacja: 69 |
Może raczej w ten sposób: wstępnie wystarczy. Ale prędzej czy później wysyłanie papierów do nich raczej Cię nie ominie.
__________________ Z cyklu "Przykazania Typera": 7. Nigdy nie obstawiaj przeciwko Serbom! FAQ na temat tradingu sportowego! |
| | |
| | #28 | |
| Dołączył: 12.03.2010
|
W piątek przed południem poprosiłem o weryfikację telefoniczną mojego konta (uprzednio wysłali mi aż trzy listy z kodem aktywacyjnym, wystarczyłby 1 Cytat:
| |
| | |
| | #29 |
| Dołączył: 02.09.2009
Reputacja: 37 |
Cudownie, nie ciesz się za wcześnie bo oni lubią czasami wysłać list i poprosić o podanie kodu zapisanego w liście... Kiedyś z Nimi przeżyłem taką przygodę, kiedy zweryfikowali mi konto po wysłaniu zdjęcia dowodu, a jak chciałem wypłacić okazało się, że aby zweryfikować właściciela potrzebne jest podanie kodu z listu. Wg Nich aby zweryfikować konto do grania potrzebne jest zdjęcie dowodu, ale żeby zweryfikować właściciela potrzeba podać kod z listu, który ma dojść w 7 dni... Nie wszystkich tak weryfikują, ale to się u Nich zdarza dość często i nie radziłbym się tak cieszyć za wczas |
| | |
| | #30 |
| Dołączył: 12.03.2010
|
Kod z listu wklepałem już jakiś czas temu. Chyba drugi raz mnie o to nie poproszą? I nie, nie cieszę się, bo nie ma z czego Ostatnio edytowane przez Rangizz ; 12-02-2012 o 20:40 |
| | |
| | #31 |
| Dołączył: 02.09.2009
Reputacja: 37 |
Jeśli wpisałeś już kod to luz |
| | |
| | #32 |
| Dołączył: 16.02.2012
|
a czy weryfikacja np telefoniczna zmniejszy w jakimś stopniu ryzyko odmowy wypłaty pieniędzy w sytuacji gdy pierwszą wpłatę dokonałem z konta bankowego brata(czyli poprostu z konta osoby trzeciej)?
|
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| weryfikacja | skru3u | Bet365 | 11 | 13-10-2009 09:22 |
| Weryfikacja | beny30 | Sportingbet | 5 | 02-12-2008 11:38 |
| weryfikacja | maks | Betgun | 1 | 30-09-2008 13:00 |
| MB weryfikacja | sebastian28 | Moneybookers - Skrill | 8 | 19-04-2008 16:45 |