![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 13.07.2011 Skąd: Kielce
Reputacja: 12 | wpłata za pomocą Paysafecard wypłata na moneybookers
Witam Mam taki problem pierwszy raz jaki kol wiek z tym bukiem i nie ukrywam zdenerwowałem się troche. Wpłaciłem wczoraj 100zł za pomocą Paysafecard do Bet365 nie obracając zlecilem wypłatę na Moneybookers Dodam iż wczesniej już pare razy wpłacałem za pomocą Moneybookers i wypłacałem. Dzis dostałem informację iz wypłata nie może być wypłacona na Moneybookers tylko na konto bankowe. Ale wczesniej wpłacałem kilka krotnie za pomocą Paysafecard czy ukash i zlecałem na MB i dochodziło więc jaki chu.. Dobra to jeszcze mogę zrozumieć bez obrotu może i nie wolno ale rozmawiałem z jakąs nieogarniętą chyba babką na czacie i zapytałem gdybym teraz wpłacił za pomocą Moneybookers jaką kol wiek kwotę depozytu czy mogę całośc wypłacić na Moneybookers a ta mi powiedziała że zostanie kwota podzielona przy wypłacie tu się uśmiałem dośc ostro. Ludzie wczesniej tego nie miałem wpłacałem za pomocą Paysafecard wygrałem z 1tyś zł zleciłem na MB wypłata dochodziła a teraz jaki chu . Co mam w takiej sytuacji zrobić pieniądze są mi potrzebne jak najszybciej ja tylko korzystam z Moneybookers i z karty wypłacam nie z konta bankowego. |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 01.06.2009 Skąd: Tarnów
Reputacja: 3 |
kolego a co za problem jest sobie konto w banku założyć?
|
| | |
| | #3 | |
Reputacja: 12 | Cytat:
Oni tam mają jakiś burdel ładny nawet ostatnio wpłacałem za pomocą ukash 100zł zleciłem na MB od razu bez obrotu wypłata doszła zresztą wcześniej też . I teraz nie wiem co mam zrobić to jest jakieś chore bym nawet nie mógł wpłacić teraz z MB do nich i wypłacić całosci na MB to śmiech nigdy nie miałem tak jak mi babka napisała że jak wpłacę do tych 100zł teraz np 100zł z MB i zlecę wypłatę to mi to podzielą 100zł na MB i 100zł musze na konto śmiech na sali i tyle. | |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 28.12.2010 Skąd: Nidzica
Reputacja: 299 |
Kolego u wszystkich bukmacherów, gdy wpłacisz metodą paysa wypłata jest kierowana tylko i wyłącznie na konto bankowe. Odpiszą Ci tak wszędzie gdzie zapytasz i to jest normalne. Zresztą, Ty 'myślałeś' - było się zapytać na czacie, czy jak wpłacisz tą metodą będzie możliwy zwrot na MB. |
| | |
| | #5 |
Reputacja: 12 |
W takim układzie Bet365 ma niezły burdel bo zleciłem jeszcze raz cofniętą wypłatę co składałem depozyt po przez Paysafecard wypłata doszła na MB w sobotę wpłaciłem za pomocą kuponu ukash 100zł i 40zł po przez MB potem zleciłem całą wygraną którą z tego wygrałem dziś otrzymałem wypłatę na Moneybookers. I ja się pytam czy to nie jest śmieszne na prawdę. Z tego co wiem kiedyś bylo także wystarczyło odblokować jedną wpłatą po przez MB i czy się wpłaca po przez Paysafecard czy ukash można było zlecic na MB a teraz co. Przecież MB to zwykłe konto jak bankowe więc o co im chodzi sie pytam?? |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 25.11.2010 Skąd: Łódź
Reputacja: 16 |
W Expekt można wypłacac na MB gdy wygrasz coć depozytem Paysafecard,ale trzeba było użyć u nich wcześniej metody wpłaty przez Moneybookers.
|
| | |
| | #8 | |
| Dołączył: 02.02.2010
Reputacja: 11 | Cytat:
Po drugie po co wpłacasz pieniądze i bez obrotu wypłacasz? Może do tej pory przymykali na to oko, a sam ich wykorzystywałeś w nieodpowiedni sposób tak teraz ukrócą Ci takie praktyki. I nie wierzę w to, że wpłacałeś poprzez paysafecard a wypłacałeś na Moneybookers, nie w B365. | |
| | |
| | #9 | |
Reputacja: 12 | Cytat:
Ok w regulaminie tak jest ale ja gram dośc długo w bet365i bardzo dużo razy robiłem tak że wpłata paysafecard i wypłata na MB. każdy pracownik w Bet365 mówi co innego nie jest także jak wpłaci się depozyt np Moneybookers 100zł i 100zł np po przez ukash mamy 200zł razem i gram np wygrywam 1000zł i zlecam na MB i wypłata przychodzi nawet przed wczoraj znów tak wypłaciłem wbiłem do nich na live czat była inna osoba niż wczesniej chyba lepiej obeznana i nie wierzyła iż ktos u nich powiedział coś takiego że jak wpłace np MB i ukash czy paysafecard to oni podzielą połowa na MB i połowa na konto bankowe. Zgadza się jeśli wpłacę tylko po przez paysafecard to na MB nie wypłacę nie raz może to przejśc ale nie raz odrzucą .Wiec mają tam burdel i tyle | |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wpłata/Wypłata Unibet <----> Moneybookers. | cathos | Unibet | 10 | 12-01-2012 11:07 |
| Wpłata/wypłata za pomocą systemów płatności | wolfen3 | Inne Metody Płatności | 1 | 02-10-2011 20:13 |
| Wpłata przez Moneybookers a wypłata. | Geneeric | Moneybookers - Skrill | 3 | 14-12-2010 15:25 |
| Gdzie wpłata za pomocą moneybookers a wypłata na konto bankowe? | Johnnie Walker | Konta Elektroniczne | 2 | 02-12-2009 13:26 |
| wpłata moneybookers wypłata przelewem | etiene8912 | Betfair | 4 | 15-07-2009 07:35 |