![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #461 |
| Dołączył: 02.10.2007 Skąd: Biała Podlaska
|
Witam ma pytanie czy w przeciągu 28 dni można skorzystac z dwóch metod wypłaty czy tylko 1 z dwóch ( Bank Wire, Fast Bank Transfer) http://imageshack.us/photo/my-images...ddddddddd.png/ |
| | |
| | #462 |
| Dołączył: 12.02.2007 Skąd: Wschód
Reputacja: 69 |
Wydaje mi się, że można z dwóch. Dlaczego nie? Najszybsze i najpewniejsze info zawsze na live chat'cie Bet365.
__________________ Z cyklu "Przykazania Typera": 7. Nigdy nie obstawiaj przeciwko Serbom! FAQ na temat tradingu sportowego! |
| | |
| | #463 | |
| Dołączył: 13.02.2008
Reputacja: 245 | Cytat:
__________________ Rafael Miranda da Conceição - człowiek, który potrafi strzelić samobójczą bramkę na 1:1 w 90+6 minucie meczu, gdy jego drużyna gra 11 na 10. Bezkompromisowy ch*j :) | |
| | |
| | #465 |
| Dołączył: 01.02.2012
| wpłaty i wypłaty
witam, mam pytanie odnośnie wpłat i wypłat u buka Bet365. jak najlepiej dla mnie byłoby wpłacać i wypłacać małe sumy pieniędzy u tego buka i jakie byłyby prowizje od tego? nie mam konta na Moneybookers, mam na mbanku. poczytałem trochę i czy najlepszą opcją byłaby wpłata przez paysafecard (min. 20zł)? nie mam pomysłu odnośnie wypłaty. proszę o pomoc, z góry dzięki. edit. wiem że jest parę takich tematów, ale wolałem się upewnić, proszę o nieusuwanie mojego |
| | |
| | #467 |
|
dzięki kolego za odpowiedź wiesz może ile wynosi ta prowizja? i jaka jest minimalna kwota wypłaty na konto w mbanku (czyli zwykłego przelewu)? dużo dobrego słyszałem o tym Moneybookers, płaci się za utrzymywanie tam konta? i czy są prowizje przy wysyłaniu i odbieraniu pieniędzy u buka przez konto na Moneybookers? |
| | |
| | #468 |
| Dołączył: 02.09.2009
Reputacja: 37 |
Nie pamiętam ile wynosiła ta prowizja (coś chyba 40 zł, ale nie jestem pewny) min wypłata to chyba 400 zł. Zakładaj MB - wpłata z MB nic nie kosztuje, wypłata na MB także nic nie kosztuje, wypłata z MB na konto bankowe to bodajże 2 euro. Możesz także wyrobić kartę do bankomatu z MB (wyrobienie takiej karty to jednorazowy koszt 10euro) później możesz wypłacać z każdego bankomatu 250euro dziennie (koszt wypłaty z bankomatu, także 2euro) |
| | |
| | #469 |
|
rozumiem, że założenie i prowadzenie konta na Moneybookers jest całkowicie darmowe? i jak to wygląda w momencie nieużywania go przez długi okres czasu - powiedzmy parę lat?
|
| | |
| | #470 | |
| ModTeam Dołączył: 24.01.2008 Skąd: Old Trafford
Reputacja: 977 | Cytat:
Konto mam kilka lat. Kikanascie miesięcy leżało nieużywane. Nic się nie działo. Tylko później musiałem wysłać skan dowodu bo nie mogłem się zalogować. Weryfikacja poszła szybko i konto znowu aktywne. Płaci się jedynie jakiś mały % od każdego przelewu jaki robisz.
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota | |
| | |
| | #472 |
| Dołączył: 31.10.2011 Skąd: NS
|
Witam, mam pytanie czy jest jakaś możliwość wypłaty środków z konta, które jest założone na fikcyjnych danych, czy jest możliwość np jego weryfikacja bez wysyłania do nich dokumentu, gdyż mam takie konto a na nim ponad 400pln. Założyłem takie, gdyż nie byłem jeszcze pełnoletni a chciałem zacząć grać i teraz nie mam pomysłu jak odzyskać pieniądze. Bardzo proszę o pomoc |
| | |
| | #474 |
| Dołączył: 28.12.2009 Skąd: ŁÓDŹ
|
"Warunki dotyczące wypłaty są bardzo proste: minimalna wypłata wynosi 25PLN" a ja mam pytanie z kolei odwrotne, ile wynosi minimalna wpłata poprzez przelew bankowy, ktoś może się orientuje ? |
| | |
| | #475 | |
| Dołączył: 06.02.2012 Skąd: J-ce City
|
Mam jeszcze jedno pytanie jeśli wpłace przez pay safe card to ile wynosi minimalna wypłata? Cytat:
![]() Niewiem czy dobrze "pacze" ale widze że 400zł. Ostatnio edytowane przez wojtekk5 ; 07-02-2012 o 21:02 | |
| | |
| | #476 |
| Dołączył: 28.12.2009 Skąd: ŁÓDŹ
|
OK dzięki, no to niezła sumka ... a jeśli ktoś może mi podpowiedzieć co to jest " Szybki Przelew " ? tam jest nieco mniejsza minimalna kwota ... |
| | |
| | #477 |
| Dołączył: 22.11.2010 Skąd: Opole
|
Witam, posiadam konto na Moneybookers jednak nie posiadam konta bankowego i malo orientuje sie w tym portfelu internetowym, czy mógłby mi ktos wyjaśnić czy mógłbym zrobić przelew pocztowy i jak później z wypłacaniem pieniędzy ? Jest jeszcze jedna opcja, ze ktos z rodziny mi moze wpłacic, ale tak mozna ?
|
| | |
| | #478 | |
| Moderator Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 1138 |
Jeśli masz Moneybookers to jest to najwygodniejsza forma transferu środków DO i Z Bet365. Przelew oczywiście też wchodzi w grę ale minimalna wypłata to w takiej sytuacji 400 złotych, co często zniechęca uzytkowników.
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| |
| | |
| | #479 |
| Dołączył: 22.01.2011 Skąd: Jarosław
Reputacja: 3 |
to tak jakbym chciał wypłacić z Bet365 pieniądze na polskie konto to ile pobiorą pieniędzy dodatkowych ??
__________________ Jedyny użytkownik forum który w swoich kuponach uwzględnia 0.88 tak jak u buka stacjonarnego |
| | |
| | #480 |
| Dołączył: 18.10.2008 Skąd: Czestochowa
Reputacja: 3 |
Ale Halo mam Pytanie chodzi o przelew bankowy na konto. Zleciłem wypłate 7 dni temu i doszło wszystko ok.Teraz mam zamiar znowy zrobić wypłate na konto.Ile kosztuje drugi przelew??12 funtów czy złotych?? |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wpłaty/ Wypłaty pieniędzy | Vader | Tobet | 253 | 19-05-2012 21:45 |
| Wpłaty/Wypłaty pieniędzy. | Vader | Betsson | 278 | 17-05-2012 13:22 |
| Wpłaty/ Wypłaty pieniędzy | Vader | Betclic | 133 | 18-04-2012 14:23 |
| Nie dostałem pieniędzy z wypłaty bet-at-home | domino190 | Bet-at-home | 28 | 15-11-2011 16:27 |
| Wplaty i wypłaty przez mbank | fuck_R | Expekt | 6 | 06-08-2010 15:41 |