![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 14.08.2010
| Wybor weryfikacji
Witam, mam pytanie zwiazane z weryfikacja danych. Czy po rejestracji jest wybor weryfikacji? Chodzi mi o to, zeby nie wysylali mi zadnych listow z danymi. Pani na czacie powiedziala ze moge sobie wybrac skan dowodu, ale wole sie upewnic, poniewaz rozne historie o ich supporcie slyszalem |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 01.08.2010 Skąd: Chojnice/Gdańsk
|
Z tego co mi wiadomo to list i tak będzie do Ciebie wysłany. Jest również element weryfikacji. Ja też wysłałem im skan dowodu i Pan w rozmowie powiedział mi, że i tak żeby dopełnić weryfikację muszę otrzymać ten cały list. Chociaż nie wiem czy wybór tego buka to był dobry pomysł z mojej strony.
|
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 14.08.2010
|
Dzieki za blyskawiczna odpowiedz. No prosze jak juz od samego poczatku oszukuja to co bedzie pozniej...? A jakiego buka polecasz?
|
| | |
| | #4 |
|
Dopiero zacząłem swoją "karierę" no ale chyba będę musiał ją skończyć napisałem do nich maila zobaczymy co mi napiszą nt. braku kasy z wygranego kuponu. Jeżeli mam Ci polecić jakiś kontakt z nimi to tylko telefonicznie. Na tym ich czacie nie ma co się męczyć z tymi Paniami.
|
| | |
| | #5 | |
| Cytat:
| |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Sposoby weryfikacji konta | deloO | Kącik Ogólnobukmacherski | 8 | 13-09-2010 13:53 |
| Chilipoker... Dobry wybor? | kpk25 | Świat Pokera | 6 | 10-07-2009 17:47 |
| Bukmacher z LIVE, ale bez weryfikacji ;) | pablos150 | Dział dla Początkujących | 9 | 18-02-2009 22:37 |
| Wybor BUK'a | szyjka_66 | Dział dla Początkujących | 8 | 05-05-2008 12:07 |