Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Bet365

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 14-06-2011, 22:48   #1

Reputacja: 3
ZOSTAŁEM SOZUKANY RZEZ BET365 NA KWOTE 1400ZŁ

Witam
Otóż moja sytuacja jest taka
Wniosłem zakład ako na mecz siatkowki plażowej z selekcja 1.85 a także tenis z kursem 1/36
Zaklad na Guilermo G Lopeza był zakladem przedmeczowym jednak jak się okazało pozniej w momencie stawienia zakładu wynik na livesports wskazywał na 4-2 o czym oczywiscie bukmacher nie informowal gdyz wg Bet365 zaklad ten nie rozpoczal sie tódziez był dostepny nie w selekcji na zywo a zakladach przedmeczowych.

Początkowo bukmacher zdecydowanie odmówił zwrotu pieniążków za zakład
Poozniej zmieniono zdanie po chęci mojej skargi , natomiast zwrotu nigdy nie otrzymałem i nie otrzymam gdyż cudownie Bet365 zmienilo zdanie i ma do tego prawo??,,,,,,

PROSZE POWIEDZCIE MI CO ROBIĆ W TAKIEJ SYTUACJI GDZIE SIĘ ODWOŁYWAĆ?

To tak jak by stawiać mecz Polska-Francja na 2jke w momencie kiedy było 0-2 mysle ze wtedy bukmacher na pewno nie wyplacił by mi mojej wygranej ,,,,,,

POMOCY
Odkrywca jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22-07-2011, 21:55   #2

leci w balona..

mi zaliczyli zakład, wyplacili pieniadze, po czym zabrali je po okolo 14h, bo zaklad zostal omylkowo rozliczony jako wygrany..

mianowicie, zeby wszystko bylo jasne.. postawilem 200zl na koszykowke cos tam cos w 4kwarcie niemcy powyzej 18,5pkt cos takiego, niestety niemcy zdobyli tylko 18pkt patrze.. a zaklad rozliczony jako wygrany i pieniadze sa wyp\lacone.. dzisiaj wchodze, a pieniedzy nie ma.. takze uwazajcie, probowalem to wyjasnic na czacie ale nic z tego w dupe sobie reklamacje mozna wlozyc.. a gdybym wiedzial, ze zabiora mi te pieniadze, zagralbym inne zaklady wczoraj za nieco mniejsza kwote.. np....

oszusci i tylko tyle moge napisac, jesli popelniaja takie bledy to powinni za nie placic, a ten ich live ... to jedna wielka ZAMUŁA !!
dwakola jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Bet365 > ZOSTAŁEM SOZUKANY RZEZ BET365 NA KWOTE 1400ZŁ

Odpowiedz