![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 17.07.2008 Skąd: Zielona Góra
Reputacja: 3 | ZOSTAŁEM SOZUKANY RZEZ BET365 NA KWOTE 1400ZŁ
Witam Otóż moja sytuacja jest taka Wniosłem zakład ako na mecz siatkowki plażowej z selekcja 1.85 a także tenis z kursem 1/36 Zaklad na Guilermo G Lopeza był zakladem przedmeczowym jednak jak się okazało pozniej w momencie stawienia zakładu wynik na livesports wskazywał na 4-2 o czym oczywiscie bukmacher nie informowal gdyz wg Bet365 zaklad ten nie rozpoczal sie tódziez był dostepny nie w selekcji na zywo a zakladach przedmeczowych. Początkowo bukmacher zdecydowanie odmówił zwrotu pieniążków za zakład Poozniej zmieniono zdanie po chęci mojej skargi , natomiast zwrotu nigdy nie otrzymałem i nie otrzymam gdyż cudownie Bet365 zmienilo zdanie i ma do tego prawo??,,,,,, PROSZE POWIEDZCIE MI CO ROBIĆ W TAKIEJ SYTUACJI GDZIE SIĘ ODWOŁYWAĆ? To tak jak by stawiać mecz Polska-Francja na 2jke w momencie kiedy było 0-2 mysle ze wtedy bukmacher na pewno nie wyplacił by mi mojej wygranej ,,,,,, POMOCY |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 06.05.2011
|
leci w balona.. mi zaliczyli zakład, wyplacili pieniadze, po czym zabrali je po okolo 14h, bo zaklad zostal omylkowo rozliczony jako wygrany.. mianowicie, zeby wszystko bylo jasne.. postawilem 200zl na koszykowke cos tam cos w 4kwarcie niemcy powyzej 18,5pkt cos takiego, niestety niemcy zdobyli tylko 18pkt patrze.. a zaklad rozliczony jako wygrany i pieniadze sa wyp\lacone.. dzisiaj wchodze, a pieniedzy nie ma.. takze uwazajcie, probowalem to wyjasnic na czacie ale nic z tego w dupe sobie reklamacje mozna wlozyc.. a gdybym wiedzial, ze zabiora mi te pieniadze, zagralbym inne zaklady wczoraj za nieco mniejsza kwote.. np.... oszusci i tylko tyle moge napisac, jesli popelniaja takie bledy to powinni za nie placic, a ten ich live ... to jedna wielka ZAMUŁA !! |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Zostałem oszukany? | Abusek | Kącik Ogólnobukmacherski | 6 | 21-10-2010 23:26 |
| czy zostałem oszukany ? | apiasek | Expekt | 4 | 05-07-2010 00:47 |
| Zostałem oszukany | LKS_Radziszowianka | Expekt | 2 | 03-06-2008 16:44 |
| Jaki bukmacher internetowy oferuje za max kwote ? | m3losh | Dział dla Początkujących | 4 | 27-12-2006 17:25 |