Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Betgun

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 31-07-2009, 22:14   #1

3 pytania od debiutanta ;)

Witam
Spodobał mi się ten bukmacher (jak i opinie jego użytkowników) i właśnie zamierzam założyć sobie konto w Betgun, w związku z czym mam kilka pytań:
1. Czy podczas rejestracji w okienku "Ulica" należy wpisać tylko nazwę ulicy czy ulicę + nr domu?
2. Czy możliwe jest bezproblemowe logowanie się do konta z innego komputera/IP (tak jak ma to miejsce np. w przypadku logowania do maila)?
3. Nie posiadam jeszcze konta w banku. Czy możliwe jest rozpoczęcie gry już teraz (po wpłacie pieniędzy na poczcie), a wypłacanie ewentualnych (mam nadzieję) wygranych w przyszłości, tzn. po założeniu konta?
Pytania może trochę banalne, ale przestudiowałem forum i nie znalazłem konkretnych odpowiedzi
Pozdrawiam
Dejan jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31-07-2009, 22:28   #2
Forum VIP

Reputacja: 442
Cytat:
Napisał Dejan ->

Witam
Spodobał mi się ten bukmacher (jak i opinie jego użytkowników) i właśnie zamierzam założyć sobie konto w Betgun, w związku z czym mam kilka pytań:
1. Czy podczas rejestracji w okienku "Ulica" należy wpisać tylko nazwę ulicy czy ulicę + nr domu?
2. Czy możliwe jest bezproblemowe logowanie się do konta z innego komputera/IP (tak jak ma to miejsce np. w przypadku logowania do maila)?
3. Nie posiadam jeszcze konta w banku. Czy możliwe jest rozpoczęcie gry już teraz (po wpłacie pieniędzy na poczcie), a wypłacanie ewentualnych (mam nadzieję) wygranych w przyszłości, tzn. po założeniu konta?
Pytania może trochę banalne, ale przestudiowałem forum i nie znalazłem konkretnych odpowiedzi
Pozdrawiam
Witam
AD Oczywiście że tak poniewaz jeżeli poprosza o scan dowodu może mieć to znaczenie
AD 2 Nie polecam logowań z innego komputer mogą potem być problemy z blokowaniem konta że niby ktoś się włamać itd. więc zdecydowanie odradzam to
AD 3 Konto to nie problem założyć zajmuje około 25 min w obojętnie jakim banku także polecam również załozyć jakieś bezpłatne konto.
Doberman jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 31-07-2009, 22:46   #3

Cytat:
Napisał doberman90 ->

Witam
AD Oczywiście że tak poniewaz jeżeli poprosza o scan dowodu może mieć to znaczenie
AD 2 Nie polecam logowań z innego komputer mogą potem być problemy z blokowaniem konta że niby ktoś się włamać itd. więc zdecydowanie odradzam to
AD 3 Konto to nie problem założyć zajmuje około 25 min w obojętnie jakim banku także polecam również załozyć jakieś bezpłatne konto.
1. Też wydało mi się to oczywiste, ale przy rejestracji jest tylko rubryka "ulica", a normalnie wszędzie jest "ulica, nr domu, nr mieszkania itd.". No dobra, czepiam się?
2. Postaram się zastosować do rady, mam nadzieję że mój kilkuletni już staruszek jeszcze trochę pociągnie
3. OK
Dzięki za błyskawiczną odpowiedź (swoją drogą kibica Realu kibicowi Barcy - porozumienie ponad podziałami)
Dejan jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 01-08-2009, 14:08   #4

Reputacja: 9
Pamiętaj tylko, że przelew pocztowy będzie realizowany kilka dni. Uzbrój się w cierpliwość.

Życzę wysokich wygranych.

Odpowiedz