![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #3 |
| Dołączył: 10.05.2006
|
Konto mam jedno, nikt inny z rodziny nie ma ;p Nawet zbyt dużo stamtąd nie wypłacałem... Nie wiem skąd to, musze się wbić na ten live chat |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 10.05.2006
|
Jakby kogoś interesowało : Na livechacie dowiedziałem się że nie banują na IP. Okazało się że mojego dostawcę (Multimedia) gdzieś "po drodze" na Betgun zablokowano (przynajmniej tak przez telefon technik Multimedii mówił) ;P Teraz wszystko działa |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 18.11.2009 Skąd: Łomża
|
Mnie interesuje, bo zakładałem z kolegą konto z tego samego IP (sieć w akademiku), teraz już jestem spokojny, jutro miałem wbić na ten czat, a tu proszę mogę spać spokojnie. Dostałem już podobną odpowiedź w hydeparku, a teraz żałuje, że tamten temat zakładałem.
|
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 09.06.2008 Skąd: z piekła
Reputacja: 13 |
to po co zawracasz dupę?
|
| | |
| | #7 |
| Dołączył: 20.06.2007 Skąd: Warszawa
Reputacja: 22 |
Tak na przyszłość to wydaje mi się, że najprościej/najrozsądniej jest najpierw skontaktowanie się z działem obsługi danego bukmachera, mamy teraz tak dużą konkurencję, że oni naprawdę odpowiadają w ciągu zaledwie kilku chwil. W dalszej kolejności powinno być forum |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Ban | lukaszp | Administracja | 3 | 25-05-2008 16:16 |