![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #81 |
| Moderator Dołączył: 24.01.2008 Skąd: Old Trafford
Reputacja: 751 |
wielki na marginesie polecam tego buuuuka
__________________ ![]() ![]() ![]() Life is football ... Football is Manchester United Fani Manchesteru United na forum Sporty Walki - Polecam Premier League - Polecam "Byłem i jestem Polakiem, bokserem walczącym w Ameryce z polskim paszportem..." - A.Gołota |
| | |
| | #82 |
| Dołączył: 28.02.2007
Reputacja: 33 |
są ok, ale te limity masakryczne są-chcę zagrać kupon za tysiaka, to nie pozwalają Zgodzili się na 500, a większej kasy nie mogę przepchnąć W regulaminie pisze, że maksymalnie 100 tysięcy na zakładzie..jeśli nawet za tysiąc się boją, bo po co piszą takie głupoty o 100 tysiącach? Kilka razy odrzucili mój kupon Ostatnio edytowane przez Fito85 ; 08-04-2009 o 23:04 |
| | |
| | #83 |
| Dołączył: 15.04.2009
|
Również bardzo polecam grę w Betgun. Szybka realizacja wpłat/ wypłat. Szybkie rozliczenie zakładów (np gdy mecz się nie odbył szybko anulują zakład) dodatkowo mają przejrzystą stronę. Minus może być taki, że oferta nie powala na kolana i brak opcji live, ale jeśli ktoś zaczyna przygodę z bukmacherką gorąco polecam tego buka.
|
| | |
| | #84 |
| Dołączył: 12.01.2008 Skąd: STOLICA
Reputacja: 264 |
Bardzo dobry buk.Szybkie wypłaty, szybkie rozliczanie kuponów, oferta mogłaby być lepiej rozwinięta, ale nie można narzekać, bo podstawowe ligi i zdarzenia są. Ogólnie na duży plus
__________________ Ręczę, że żaden kibic, który kupuje bilety na Żyletę, nie kupi biletów w normalnej sprzedaży - mówi prezes Ekstraklasy Andrzej Rusko. |
| | |
| | #85 |
| Dołączył: 07.08.2009
Reputacja: 20 |
W betgunie duzym plusem jest przejrzysta i intuicyjna oferta. Stronka chodzi płynnie, nei ma zbędnych grafik, animacji itp. dzięki czemu można sobie szybciutko skakać po ofercie i lepić kupon, a nie jak np. w unibecie czekac na rozwiniecie całego menu 5 min. Wypłaty ekspress- zlecasz rano, wieczorem na koncie.
|
| | |
| | #86 | |
| Dołączył: 20.06.2007 Skąd: Warszawa
Reputacja: 22 | Cytat:
Być może jest tak, że masz dużo szczęścia i wygrywałeś już bardzo dużo pieniędzy. Jeśli tak jest - każdy bukmacher wprowadzi Ci limity. Tu raczej nie ma sensu na nich krzyczeć | |
| | |
| | #87 |
| Dołączył: 12.01.2008 Skąd: STOLICA
Reputacja: 264 |
Kontakt z supportem tego buka jest TRAGICZNY. Na odpowiedź na e-mail czekam prawie tydzień. Nie narzekałbym gdyby nie chodziło o odblokowanie konta. Przeszedłem weryfikacje w MB i automatycznie powinni mi odblokować konto w Betgunie (tak zapewniali) ale teraz nie dopisują, pomimo, że zostałem na live chat zapewniony, że odpowiedz będzie najpóźniej dziś rano. Tragedia. |
| | |
| | #88 |
| Dołączył: 12.05.2010
|
Ja kiedyś miałem przypadek jak w meczu Parma - Inter dali handicup na +1,5 dla gości po kursie 3,45 prawie |
| | |
| | #89 |
| Ban Dołączył: 15.02.2010
|
Mają nową stronę, jak przystało na badziewny buk - strona na ich poziomie haha tragedia
|
| | |
| | #90 |
| Dołączył: 16.07.2009
|
Jak już ktoś wcześniej wspomniał, buk bardzo dobry dla początkujących. Niestety w miarę wzrostu zaawansowania ubogość zakładów zaczyna irytować, jednakże generalnie mam miłe wspomnienia, głównie ze względu na ekspresowe wypłaty.
|
| | |
| | #91 |
| Dołączył: 21.11.2009 Skąd: Miasto Stołeczne
|
Jeden z dwóch net'owych bukmacherów, którzy umożliwiają granie systemów blokowym, np. tak jak w naziemny STS'ie, co dla amatorów/hobbistów daje możliwość popełnienia większej ilości błędów na kuponie, przez co margines błędu się zwiększa, przez co możemy przy dobrze rozlokowanych zakładach w bloku cieszyć się wygraną/zwrotek kosztów puszczenia kuponu... oferta uboga, ale najpopularniejsze kategorie/dyscypliny są .. brak live.. szata graficzna - pozytywnie pZdr. Zbk. |
| | |
| | #92 |
| Dołączył: 27.08.2006
|
Buk coraz mniej przestaje mi się podobać. Mimo że są na rynku nie od wczoraj oferta w dalszym ciągu uboga. Do niedawna głównym ich plusem była możliwość grania wpłać-postaw-wypłać. Teraz pobierają 3% prowizji za wypłatę na MB. Szata graficzna strony przejrzysta i czytelna, chociaż ostatnio i to zmieniło się na niekorzyść. Kursy na faworytów mają całkiem przyzwoite, ale szału też nie ma. Wypłaty dość szybkie (aczkolwiek do GB czy DOXX jeszcze im daleko), ale teraz i tak straciło to znaczenie z powodu prowizji którą sobie naliczają. Z supportem nie miałem do czynienia więc się nie wypowiadam. Podsumowując - na pewno nie jest to firma dla graczy z większym budżetem. A inni do wyboru mają wiele lepszych buków z ciekawszą ofertą i korzystniejszymi formami wypłat. |
| | |
| | #93 |
| Dołączył: 04.12.2006 Skąd: okolice Częstochowy
|
Jeszcze przed MŚ w RPA znalazlem u nich kurs na to że Hiszpania dojdzie do finału po kursie ponad 6.00! Wieć sie zarejestrowałem. Nigdzie nie było tego typu zakładu i jeszcze po takim kursie. Oczywiście skorzystałem z tego postawiłem za 100 zl. Wypłata bezproblemowa. Kase miałem na MB juz nastepnego dnia. Polecam.
|
| | |
| | #94 |
| Dołączył: 03.10.2009 Skąd: Mazury
|
Mam pytanie, co do skanów dowodu? Chca? pozdrawiam. |
| | |
| | #95 | |
| Dołączył: 18.03.2010
Reputacja: 102 | Cytat:
| |
| | |
| | #96 | |
| Dołączył: 15.04.2010 Skąd: Białystok
| Cytat:
__________________ ,,Tylko jedno się nie zmienia, od lat nie wzrusza, Wszyscy kochają kwit jakby to był brat Jezusa." | |
| | |
| | #97 | ||
| ModTeam Dołączył: 26.06.2007 Skąd: Gliwice
Reputacja: 935 | Cytat:
Naucz się używać przecinka ( przecinek ma znaczenie... ) bo tak na prawdę nie wiadomo co chciałeś napisać Dawno tego nie robiłem ale z tego co pamiętam, weryfikacja jaką tam przeszedłem, opierała się na wysłaniu skanu dowodu osobistego. Pamiętam, że przebiegała szybko i bez problemów więc za to
__________________ Nie śmieć w działach! - Używaj opcji Szukaj Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: Cytat:
| ||
| | |
| | #98 | |
| Dołączył: 15.04.2010 Skąd: Białystok
| Cytat:
__________________ ,,Tylko jedno się nie zmienia, od lat nie wzrusza, Wszyscy kochają kwit jakby to był brat Jezusa." | |
| | |
| | #99 |
| Dołączył: 03.10.2009 Skąd: Mazury
|
Dokładnie, z tego co tu przeczytałem jest to buk, w ktorym nie trzeba im nic wysyłać. Nawet na pierwszej stronie pisze w wprowadzeniu do tematu że nie trzeba wysyłać.
|
| | |
| | #100 |
| Dołączył: 21.04.2007 Skąd: wziąć $$$???
Reputacja: 2 |
Swego czasu miałem problem z pseudo bukiem Betgun. Wplacilem jakies drobne chyba zostalo mi na MB cos kolo 25pln dali mi jakis smieszny bonus 5pln(nawet nie wiedzialem ze tam daja bonus od depozytu), aby sprawdzic co to za buk ten Betgun. Mialem farta i z tych 30pln z bonusem zrobilem ok 800pln. Przyszlo do wyplaty i zablkowali mnie bo ktos z mojego IP ma u nich konto i juz skorzystal z bonusu(brat kilka misiecy wczesniej zalozyl tam konto i gral u nich jak sie pozniej dowiedzialem) A co najlepsze jako powod zamkniecia konta i konfiskaty wygranej było ''wyłudzenie bonusa 5pln'' |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| betgun - loterie | krzysztof jażyna ze szcze | Betgun | 1 | 16-11-2008 08:41 |
| Betgun- Mular | damianmularczyk | Kupony ze Statystykami | 13 | 17-02-2008 13:06 |
| BetGun---------wypłata?? | romek22 | Betgun | 2 | 15-09-2007 13:02 |
| do 210zł w betgun | nevillmark | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 7 | 11-03-2007 19:24 |
| Betgun | Don Karol | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 2 | 16-02-2006 12:07 |