![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Forum VIP Dołączył: 25.02.2006 Skąd: Dubai
Reputacja: 150 | Betgun - opinie
Bardzo dobrze ze powstał ten temat, Betgun jest jednym z najlepszych bukmacherów w sieci. Jest niezawodny i sprawdzony jeśli chodzi o wypłaty. Sam tam gram i jestem zadowolony, super live czat na którym możemy się dużo dowiedzieć, przejrzysta stronka, szybko rozliczaja kupony (trafione i nietrafione).
|
| | |
| | #2 |
| Forum VIP Dołączył: 06.06.2006
Reputacja: 150 | |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 09.11.2005 Skąd: z Polski :P
Reputacja: 8 |
Zgadzam się z przed mówcą... Też gram w Betgun i nie narzekam :jezora54: aha jeszcze jedno spóźnilem się z promocją tą 30 % od depozytu, bo się zarejestrowałem, ale nie wplacałem najpierw pieniędzy, dopiero po ok. 40 dniach przeczytałem w regulaminie, że żeby być uwzględnionym w promocji trzeba kase wplacić do 30 dni od rejestracji... ale po rozmowie z bardzo milym supportem dostałem bonusa :jezora54: do czego zmieżam... tam pracują normalni ludzie, nie tak jak w BAW :P :jezora54: Betgun cool |
| | |
| | #4 |
| Znawca Dołączył: 07.02.2006 Skąd: Racibórz
Reputacja: 390 |
Widze, bardzo chwalicie tego buka, przekonaliście mnie do wpłacenia tam lasy P.S biora skan dowodu przy wypłatach?
__________________ Glory Glory MAN UNITED! |
| | |
| | #5 | |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 602 | Cytat:
LINK Nie potrzeba wysyłać scan dowodu..
__________________ Promocje Stycznia: 1. Promocja w WilliamHill - Darmowy zakład 25 euro!! ==> więcej informacji <== 2. Promocja w Betsson - 100% do 55zł lub darmowy zakład bez pierwszej wpłaty ==> więcej informacji <== 3. Promocja w Unibet - 100PLN darmowy zakład + odbierz gadżet od Unibet ==> Więcej informacji <== 4. Darmowe 50$ - zarejestruj się z promocyjnego linku, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$ za free ==> Więcej informacji <== | |
| | |
| | #6 |
| Forum VIP Dołączył: 25.02.2006 Skąd: Dubai
Reputacja: 150 |
Siemka Napisałem maila do Betgun moze sie wam przyda te info Kod: moze Pan załozyć drugie konto z tego samego komputera. JEDNAK NIE MOZE PAN przyjąc bonusa na drugim koncie. WIEC odrzucając bonus moze Pan spokojnie grać z drugiego konta z tego samego łącza. wiec spoko |
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 12.09.2006
|
polecam tego buka szybko rozlicza kupony, dobre kursy, nie trzeba skanu dowodu przy wypłacie, szybkie wpłaty i wypłaty |
| | |
| | #9 |
| Dołączył: 07.12.2006
|
Wszytko ładnie, tylko szkoda że tak mało lig jest, nie ma takich jak węgierska czy rumuńska |
| | |
| | #10 |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005 Skąd: Bie(L)any
Reputacja: 191 |
No niestety oferat jest dosyc marna choc musze przyznac ze spory zmimowe maja sporo razwiazan i duzo typków na sporo jest pojedynków n.p w biathlonie i skokach tylko minus ze dopiero pare godzin przez rozpoczeciem.Ale na sporty " nocne" jest bardzo dobra oferta,
|
| | |
| | #12 |
| Dołączył: 14.03.2007
| BetGun - Kilka słów o bukmacherze Internetowym
W Bet.Gun Dodatkowo dostajesz 30 % bonusu od pierwszej wpłaty Firma Bet.Gun istnieje od początku 2006 roku. Bukmacher ten, umożliwia swoim klientom na szybkie, proste i wygodne obstawianie. Na stronie Bet.Gun znajdziemy szeroką ofertę, o wysokich kurach. Dzięki bardzo dobrym zarządzaniu finansami, pieniążki z i do Bet.Gun szybko trafiają na konto (najczęściej już na drugi dzień). O każdym czasie, czy to w nocy, czy w dzień możesz obstawiać na Bet.Gun, bowiem serwis działa 24 godziny na dobę. Bukmacher Bet.Gun posiada wiele zalet, które poniżej przedstawię: - polski serwis - konto w polskim banku - obsługa klienta po polsku - wysokie bezpieczeństwo - prosty interfejs i nawigacja (łatwo znaleźć interesujące nas zdarzenie) - brak podatku - ZAKŁADY BLOKOWE - nie spotykane u bukmacherów online bo są bardzo skuteczne - live czat - wysokie kursy (jedne z najwyższych spośród znanych buków internetowych) - szeroka oferta (zwłaszcza polskie zakłady) - program partnerski - szybkie wpłaty i wypłaty - nie żądają skanu dowodu osobistego czy prawa jazdy przy wpłacie i nie robią w ogóle żadnych problemów jak ktoś chcę kasę wypłacić. Pod tym względem to najszybszy bukmacher w sieci - minimalna wpłata to tylko 16zł a nie jak u innych bukmacherów 40 zł i więcej. Warto wspomnieć, że w Bet.Gun jest możliwość typowania multilotka i twojego szczęśliwego numerka - nie ma tego u innych bukmacherów !!! Mam nadzieje, że komuś pomoże to w wyborze bukmachera internetowego. PoZdRo |
| | |
| | #13 |
| Dołączył: 04.03.2007
|
Wg mnie ofertę mają dobrą. Spoko kursy, rozbudowane handicapy, oferta na tenis też jest ok no i sporty amerykańskie na dobrym poziomie. Jeśli będziesz miał dosyć sportu może pobawić się w lotto i szczęśliwy nr. Potwierdzam również, że wypłaty są rzeczywiście b. szybkie. Także wg mnie buk faktycznie godny polecenia. Ale najlepiej samemu wyrobić sobie zdanie. |
| | |
| | #14 |
| Dołączył: 27.02.2006
|
przez jakiś czas tak wolno stronka chodziła ale potem już było normalnie. teraz czekam aż do nich kasa wpłynie. Wpłacał ktoś ostatnio do nich Dobrze że obrót jest "mały" A ja poczekam bo teraz są święta. Tak liczę że do poniedziałku kasa dojdzie na konto EDIT : Pieniądze wpłynęły bardzo szybko. Przelew zleciłem wieczorem w niedzielę a dzisiaj juz są pieniądze a wczoraj były święta jeszcze |
| | |
| | #15 |
| Dołączył: 10.04.2007 Skąd: ~wrocław
|
Ogolnie biedna maja oferte.. ale zuzel czasem jest.
|
| | |
| | #16 |
|
Ogólnie, to oferta mi odpowiada, a żużel zawsze jest, a na GP wg mnie ciekawa oferta
|
| | |
| | #19 |
| Dołączył: 23.03.2006 Skąd: Łoodź - tutaj wódę rozlewa się na słoiki
Reputacja: 67 |
Nie grałem tam ale jedna rzecz mi się nie podoba |
| | |
| | #20 |
|
Siema, wydaje mi się że żużel nie pojawił się tam ostatnio ale był tam od zawsze Ale to dla mnie bez znaczenia, ponieważ głównie gram siatkę, a na siatkę ofertę mają extra. Wczoraj i dziś próbowałem po różnych bukach znaleźć DW na Ligę Światową ale nie udało mi się, w poprzednich kolejkach LŚ miał to Bwin ale chyba sobie odpuścili. |
| | |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| betgun - loterie | krzysztof jażyna ze szcze | Betgun | 1 | 16-11-2008 08:41 |
| Betgun- Mular | damianmularczyk | Kupony ze Statystykami | 13 | 17-02-2008 13:06 |
| BetGun---------wypłata?? | romek22 | Betgun | 2 | 15-09-2007 13:02 |
| do 210zł w betgun | nevillmark | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 7 | 11-03-2007 19:24 |
| Betgun | Don Karol | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 2 | 16-02-2006 12:07 |