![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 28.02.2009 Skąd: Chodzież
| Pierwsza wpłata ?
Witam. Dopiero co założyłem konto internetowe (zrobiłem to pierwszy raz) i mam teraz problem. Nie mam konta na MB itp. Mam konto w banku WBK. Konta internetowe nie posiadam. I teraz pytanie, czy aby wpłacić pieniążki na Betgun, mam iść na pocztę i wpłacić w okienku czy uzupełnić te rubryki w danych o numer konta itd i wybrać w opcjach "wpłaty" tą opcje ? : Przelew bankowy Wpłata przelewem 0,00 % od 16,00 do 40000,00 PLN Jesli ją wybiore, to z konta w WBK zabierze mi daną ilość pieniędzy i pojawi się na koncie w BetGunie ? |
| | |
| | #2 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 |
Witam, Z tego co piszesz rozumie, że masz konto we WBK ale nie masz włączonej opcji dostępu do internetu. Polecam wybrać się do banku i włączyć to sobie. Jest to darmowe (jeśli się nie mylę), a jedynie płaci się za przelewy (smsy z kodem). Teraz możesz zrobić przelew na poczcie lub iść do banku i tam też zrobić przelew. Tutaj masz wzór-> ![]() https://www.betgun.com/index.php?tem...lon=pop_up.tpl Radzę jednak iść do banku i włączyć sobie opcje internetu. ------- Nie zakładaj dwóch tematów. Taka uwaga na przyszłość
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 |
Po to jest aby wpłacać za pomocą internetu w czasie rzeczywistym. A nie czekać po kilka dni zanim dojdzie przelew. Ale do tego musisz mieć włączoną opcję internetowego dostępu do konta.
__________________ |
| | |
| | #5 | ||
| Dołączył: 20.06.2007 Skąd: Warszawa
Reputacja: 22 | Cytat:
Jeśli interesujesz się grą przez internet to sugeruję konto w mBanku, oni są całkowicie darmowi. Cytat:
| ||
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Pierwsza wpłata | lukbor10 | Moneybookers - Skrill | 0 | 15-01-2010 17:00 |
| pierwsza wpłata | vvojtaszek | Expekt | 2 | 13-06-2009 22:37 |
| Pierwsza wpłata... | vava | Dział dla Początkujących | 6 | 03-02-2009 20:30 |
| Pierwsza wpłata | Rogo | Sportingbet | 3 | 22-10-2007 21:21 |