![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 27.04.2006
| Problem z BetGun...kto pomoze??
Witam! Mam nastepujacy problem: przegladajac oferte w Betgun trafilem na ciekawe zdarzenie, otóż: Sporting Gijon-FC Barcelona - dokładny wynik : inny niż : (1-0,0-0,1-1,0-1,0-2,1-2,0-3,1-3) byly dostepne dwie opcje: 1 i 2. W moim rozumienii 1 oznacza wynik jakis jest w nawiasie..a 2 inny niz w nawiasie.. Ja zalozylem sie za mala stawke 1,57zl ,ale kurs byl az 128... mialem do wygrania 200zl ,ale przegralem choc Barca wygrala 6:1 czyli wynik zupelnie inny niz ten w nawiasie.. Czy ktos mnie oszukal? Cy to ja zle myslalem o tym zakladzie..prosze o odpowiedz.. przepraszam jesli temat nie w tym miejscu co trzeba.. Ostatnio edytowane przez djdodo1987 ; 21-09-2008 o 23:34 |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 08.06.2005 Skąd: pow. Tomaszów Maz.
Reputacja: 79 |
To bukmacher się najwyraźniej pomylił, bo kurs na takie zdarzenie był przeszacowany. Ogółem promocja najwyraźniej jak chodziło o DW w wyniku końcowym. Betgun.com może zmienić pierwotnie przyjęty wynik jedynie w przypadku popełnienia błędu przez agencje informacyjne lub z własnej winy. Betgun.com ma prawo do unieważnienia zdarzenia w przypadku gdy uzna, ze zdarzenie zostało źle określone przez Betgun.com Ale w przypadku unieważnienia zakładu wszystkie kursy dla zdarzenia przyjmują kurs 1.00 A więc powinni ci przyznać zwrot stawki. Ale najlepiej napisz w tej sprawie do nich. Może ten zakład dotyczył 1połowy? Zawsze można walczyć, ale wątpię by to pozytywnie sie skończyło... |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 08.06.2005 Skąd: pow. Tomaszów Maz.
Reputacja: 79 |
A i jeszcze jedno. Na zgłoszenie wszelkich reklamacji klientowi przysługuje 7 dni od daty zawarcia zakładu, Reklamacje zgłoszone po tym terminie nie będą rozpatrywane. A więc nie czekaj z tym. |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 27.04.2006
| Problem z BetGun...kto pomoze??
Juz do nich napisalem... Tez sie zdziwilem ze kurs byl az tak wysoki (128) , dlatego postawilem taka mala stawke. Zdarzenie dotyczylo napewno calego spotkania...Wczesniej to samo postawilem na Real Madryt..Real wygral 0:2 , czyli rezultat taki jak byl podany - przegralem prawidlowo... Ale z Barcelona sie nie pomylilem, a mimo to przegralem.. Niewiem czy dobrze zrobilem piszac po polsku? Czy Oni obsluguja w jezyku polskim? Dzieki za wskazowki. Pozdrawiam!
|
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 10.05.2006
Reputacja: 2 |
obsluguja Polski, a do tego maja na glownej stronie LIve Chat i zawsze na bierzaco kazdy problem wyjasniaja |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| roY vs Mroku czyli kto mistrz, kto błazen. | Mroku | Challenge Bwin | 24 | 26-01-2010 19:08 |
| pomoze mi ktoś to przetłumaczyć? | matiks2 | Off Topic | 3 | 24-09-2007 06:09 |
| JEst tu kto tak mily kto pożyczyłby mi jeden bon Bet-at-home | doniu1993 | K/S/Z | 2 | 25-07-2006 18:45 |
| Betgun | Don Karol | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 2 | 16-02-2006 12:07 |