![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #2 |
| Dołączył: 14.08.2008
|
Wszyscy mają PP i nikt nie zna odpowiedzi na to pytanie czy może nikt nie chce odpowiedzieć.
|
| | |
| | #3 | ||
| Dołączył: 03.12.2010 Skąd: Gdańsk
|
Myślę że jest zakładka pp(program partnerski) i masz tam swoich poleconych i premia jaką za nich otrzymałeś. Opis pp w Betgun Cytat:
Cytat:
| ||
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 18.06.2011
| PP w betgun
UWAGA NA WYPŁATY Poleciłem betguna swoim znajomym i rodzinie. Otrzymałem w pierwszym miesiącu prowizję 270zł a w drugim 2900 wszystko było super dopóki obracałem tymi pieniędzmi na betgunie. Trwało to ok dwa miesiące wszystko było ok. Aż do momentu kiedy przyszło mi do głowy wypłacić kasę. Chciałem 2000zł najpierw była cisza tydzień czasu żadnego efektu ani sygnału dopiero jak napisałem do nich raczyli się odezwać. Napisali mi że wszystkie 10 kont poleconych jest powiązanych z moim kontem i nie dostanę wypłaty i jeszcze zlikwidowali obydwie prowizje. Chyba zaczynają kombinować nie wiem czy może brakuje im kasy. Na pewno nie spodobało im się że na każdym koncie rosła kasa. Gramy w loterię . Jeżeli będą dalsze problemy to zamykam konto i poleconym też podpowiem co mają zrobić. |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 14.06.2011 Skąd: ---
Reputacja: 28 |
Jesli napisali Ci że były powiązane z Twoim tzn że logowales sie z tego samego IP na kontach poleconych oraz na koncie swoim. Takie cos jest zakazane. Oni bronią sie w ten sposób przed sytuacjami gdy np otwierasz konta na znajomych, bierzesz bonusy i jak przegrasz to np 30% Ci wraca z programu partnerskiego... Takie kombinowanie jest zabronione i narusza ich regulamin. I tak jak mówie wystarczylo żebys sie chociaz raz u kogos zalogował naswoje konto albo odwrotnie i oni juz maja podstawe do stwierdzenia że zlamałes regulamin i mają wymówke aby Ci kasy nie wypłacic |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 18.06.2011
| PP
Tak mogło być nawet w paru przypadkach jak byłem u znajomych i pokazywałem im na swoim koncie jak to wszystko działa. Ale moim zdaniem tyo i tak jest szukanie pretekstu aby nie wypłacić kasy. |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| program | rycerzx | Dział dla Początkujących | 1 | 27-10-2007 17:26 |
| Program Tv | LEON8808 | Off Topic | 3 | 10-09-2006 19:27 |
| Program | yoshimotsu | Sporty Zimowe | 0 | 25-11-2005 08:21 |
| Program | dámián77 | Off Topic | 9 | 05-11-2005 15:24 |