![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 08.06.2007
| Czym żywią się tenisiści ?
Witam, chciałem się dowiedzieć co to takiego co tenisiści jedzą w trakcie przerw w meczu. Głównie spożywają to kobiety, jet to coś cienkiego i szerokiego, odgryzają i odkładają na bok. Można widzieć jak sie nazywają napoje spożywane przez Nadala i innych tenisistów ? To zwykłe Powerady czy coś jeszcze lepszego ? |
| | |
| | #2 |
| Moderator Dołączył: 02.09.2006
Reputacja: 723 |
Nie pamietam jak to sie nazywa, kiedys to w tv tlumaczyli, generalnie chodzi o to ze wplyw jest taki jak weglowodowach czyli dodaje sily ale nie obciaga organizmu, jakby cos jadl w przerwach makaron to byloby mu ciezko na zoladku, to dziala tak samo pozytywnie a nie obciaza zoladka nie musi tego trawic. Verdasco pije slynny koktajl witaminowy, ktory przez lata pil Agassi. Fernando teraz wspolpracuje z kolesiem, ktory robil ta bombe witaminowa Andre. Reszta pije wode i wzmacniajace dodatki. |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 10.10.2008 Skąd: Radom
|
"Bułkę z bananem" w płynie |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 23.03.2006 Skąd: Łoodź - tutaj wódę rozlewa się na słoiki
Reputacja: 67 |
Jedni mówią że to są ziołowe shake'i pewnej firmy farmaceutycznej (Herbalife-sory jak coś za kryptoreklamę ) dla której pracuje niesamowity sztab ludzi łącznie z noblistą w dziedzinie medycyny, ja osobiście w to nie wierzę ale przy stosowaniu tych "ziół" kilka moich znajomych schudło ponad 20kg w 2 miesiące ;/ (0 ćwiczeń!!) Ja nie jestem specem od tego i sam się wielokrotnie zastanawiałem nad tym co oni jedzą/żują - parę lat temu widziałem że jedli czekoladę (masło czekoladowe). Teraz wiadomo nauka idzie naprzód |
| | |
| | #5 |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005
Reputacja: 533 |
Jako że jestem kucharzem z zawodu to mogę powiedzieć że nie zalecany jest nic jak ktoś tutaj wspomniał ciężko strawnego dla żołądka tym bardziej że jest przeważ nie ciepło i w żołądku robi się kiszka zawodnicy by musieli prosić o przerw do WC.... a zalecane jest picie schłodzonej nie zimnej wody nie gazowanej ewentualnie jakieś koktajle mieszanki bądź napoje typu Powerade itp. , Bułki i Banany to raczej skoczkowie |
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 25.11.2011 Skąd: internet
Reputacja: 5 | czym się żywią tenisiści ?
Fernando Verdasco dołączył do grona sponsorowanych przez Herbalife sportowców. Sponsoruje też drużyny piłkarskie np. FC Barcelonę i Messiego w kontrakcie indywidualnym. Herbalife ogólnie zajmuje się suplementami diety,odżywianiem sportowców,kosmetyką. To wielka sprawa,doskonałe produkty dla najlepszych. Zainteresowanych zapraszam o zadawanie pytań
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Czym się różni HC -0.5, -1 od -0.75 | borneo7 | Dział dla Początkujących | 3 | 02-11-2010 19:02 |
| Canadian i Lucky 31 - z czym to się je? | coolkrystian | Dział dla Początkujących | 1 | 22-10-2010 18:35 |
| Polscy tenisiści | Radziooh | Sport | 6 | 12-10-2010 19:29 |
| Czym się golicie? | jacek89 | Off Topic | 11 | 28-06-2009 19:38 |
| Czym się interesujesz? | Marcin-Odra | Off Topic | 16 | 02-10-2006 17:47 |