![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 02.07.2006
Reputacja: 3 | Jaka oferta zachęciłby was ?
Witam, mam pytanie do najbardziej aktywnych użytkowników tego forum. Jakie zakłady związane z tenisem skusiłyby was to obstawienia kuponu. Jak wiadomo więkoszość profesjonalnych firm bukmacherskich ma w swojej ofercie szeroki wachlarz zakładów( handicapy, sumy gemów, setów). Jakie zakłady musiałyby proponować firmy żeby zachęcić fanów tenisa do obstawianie-o ile jeszcze tego nie robią Czy skusiłyby was zakłąady np na: Kto więcej asów serwisowych lub DF w danym mecz? Na 3 tyg przed austalią, nie znając drabinki zakłady na to który zawodnik wygra więcej gemów w turnieju lub zagra więcej asów, który zawodnik wygra więcej setów w turnieju, np Djoko-Murray. Ciekawi mnie co takich fanatyków tenisa zachęciłoby do bettingu:> |
| | |
| | #2 |
| Forum VIP Dołączył: 06.05.2008 Skąd: Poznań
Reputacja: 150 |
Jak dla mnie takie zakłady to kompletne dno.
|
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 10.03.2009 Skąd: ...z przed komputera.
|
przy dużych turniejach Gamebookers proponuje naprawdę przeróżne opcje typów... począwszy od tego kto zdobędzie więcej asów, kto kogo pierwszy i ile będzie przełamań a skończywszy na np. dokładnym wyniku każdego z setów... dla każdego coś innego, oferta spora... ja osobiście rzadko bawię się w "egzotykę", ale gra na ilość setów, gemów, czy przewidywanie czy padnie tie-break jak najbardziej. Sumując oferta jest i tak już na tyle rozbudowana, że jak ktoś gra to zawsze coś dla siebie znajdzie...Dodatkowo gra tenisa na Live to kolejne możliwości obstawiania danych spotkań w innych wariantach
__________________ >>>>>Sukces nigdy nie jest ostateczny, porażka nigdy nie jest totalna.<<<<< |
| | |
| | #4 | |
| Dołączył: 23.12.2007
Reputacja: 3 | Cytat:
| |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Jaka przeglądarka? | princeAS | Komputery, Internet | 49 | 28-11-2011 23:29 |
| Jaka drukarka | grege01 | Elektronika | 3 | 24-05-2009 20:01 |
| Jaka waluta u buka ? | sylar18 | Dział dla Początkujących | 1 | 06-05-2009 19:21 |
| jaka taktyka? | futro_z_kreta | Dział dla Początkujących | 17 | 09-12-2008 22:55 |
| Jaka częstotliwość obstawiania? | yakashi | Dział dla Początkujących | 5 | 12-11-2007 09:33 |