Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Pozostałe Sporty - Typy Bukmacherskie > Tenis

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 09-12-2009, 08:30   #1

Reputacja: 3
Jaka oferta zachęciłby was ?

Witam,

mam pytanie do najbardziej aktywnych użytkowników tego forum. Jakie zakłady związane z tenisem skusiłyby was to obstawienia kuponu. Jak wiadomo więkoszość profesjonalnych firm bukmacherskich ma w swojej ofercie szeroki wachlarz zakładów( handicapy, sumy gemów, setów). Jakie zakłady musiałyby proponować firmy żeby zachęcić fanów tenisa do obstawianie-o ile jeszcze tego nie robią

Czy skusiłyby was zakłąady np na:

Kto więcej asów serwisowych lub DF w danym mecz?
Na 3 tyg przed austalią, nie znając drabinki zakłady na to który zawodnik wygra więcej gemów w turnieju lub zagra więcej asów, który zawodnik wygra więcej setów w turnieju, np Djoko-Murray.

Ciekawi mnie co takich fanatyków tenisa zachęciłoby do bettingu:>
pele69 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09-12-2009, 09:53   #2
Forum VIP

Reputacja: 150
Jak dla mnie takie zakłady to kompletne dno.
filweb jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 09-12-2009, 12:56   #3

przy dużych turniejach Gamebookers proponuje naprawdę przeróżne opcje typów...
począwszy od tego kto zdobędzie więcej asów, kto kogo pierwszy i ile będzie przełamań a skończywszy na np. dokładnym wyniku każdego z setów... dla każdego coś innego, oferta spora... ja osobiście rzadko bawię się w "egzotykę", ale gra na ilość setów, gemów, czy przewidywanie czy padnie tie-break jak najbardziej.
Sumując oferta jest i tak już na tyle rozbudowana, że jak ktoś gra to zawsze coś dla siebie znajdzie...Dodatkowo gra tenisa na Live to kolejne możliwości obstawiania danych spotkań w innych wariantach
stare 09-12-2009, 13:12   #4

Reputacja: 3
Cytat:
Napisał filweb ->

Jak dla mnie takie zakłady to kompletne dno.
Czemu? A gdyby był zakład kto więcej asów w meczu Karlovic - Przysiężny, kursy 1,9 -1,9 to też uważałbyś za dno? Wszystkie zakłady, których prawdopodobieństwo podlega analizie i nie zależy tylko od losu są godne uwagi.
Ester jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Pozostałe Sporty - Typy Bukmacherskie > Tenis > Jaka oferta zachęciłby was ?

Odpowiedz