![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 02.08.2009 Skąd: Vegas Baby, Vegas!
| Skandale w WTA. http://sport.onet.pl/0,0,2064950,wiadomosc.html http://sport.onet.pl/0,0,2066225,wiadomosc.html Ktoś stawiał? Słyszał? Co sądzicie? Edit by Hell: Zedytowałem nazwę tematu by już nie robić tysiące tematów na temat skandali. Ostatnio edytowane przez Hellraiser ; 06-11-2009 o 18:44 |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 12.01.2008 Skąd: STOLICA
Reputacja: 327 |
Już ją uniewinnili.
__________________ "Mnie już tylko żal mojego kraju i mojego narodu, bo spustoszenia, jakie te sześć lat totalnego kłamstwa, szczucia i judzenia poczyniły w polskich mózgownicach, będą bardzo, bardzo trudne do naprawienia." |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 05.05.2009
|
Oglądałem mecz na żywo i sprawa wyglądała tak, że Woźniacki przy stanie 3:0 w drugim secie podszedł do córki i powiedział, że ze względów zdrowotnych na pewno nie da rady zagrać w kolejnym meczu. Dlatego jeśli nawet uda jej się osiągnąć wynik 5:0, to powinna zrezygnować i dać szansę rywalce żeby zagrała w kolejnej rundzie.
|
| | |
| | #4 |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005
Reputacja: 533 |
Również oglądałem całe zajście i moim zdaniem zachowała się honorowo i Fair play dla rywalki dała jej szanse a że ojciec tak powiedział to też dobra sprawa tylko media rozgłosiły to na swój sposób ale to Polska więc co się dziwić ?
|
| | |
| | #5 | |
| Dołączył: 17.04.2007
Reputacja: 1893 |
fragment wpisu z mojego bloga, gdzie poświęciłem wpis by wyrazić opinię o tym zdarzeniu Cytat:
__________________ David Ferrer-Juan Martin Del Potro-Richard Gasquet-Marin Cilic-Philipp Kohlschreiber-Andy Roddick-Carlos Berlocq David Nalbandian-Ryan Harrison-Sam Querrey-Guillermo Garcia Lopez-David Goffin-Igor Sijsling-Guillaume Rufin Ana Ivanovic-Angelique Kerber-Kiki Bertens-Arantxa Rus-Flavia Pennetta | |
| | |
| | #6 |
Reputacja: 327 |
Sytuacja oczywista, ale jak zawsze nie dla dziennikarzy.
__________________ "Mnie już tylko żal mojego kraju i mojego narodu, bo spustoszenia, jakie te sześć lat totalnego kłamstwa, szczucia i judzenia poczyniły w polskich mózgownicach, będą bardzo, bardzo trudne do naprawienia." |
| | |
| | #7 | |
| Dołączył: 21.02.2008
Reputacja: 11 |
Czytam wszystkie posty i oczom nie wierzę. Myślę o tej całej sprawie zupełnie inaczej. Skoro ojciec Wozniacki wiedział, że córka nie zagra w następnej rundzie, to jaki był sens posyłania jej na kort? Skoro była przemęczona etc. to trzeba było wcale nie wychodzić na spotkanie, tylko od razu skreczować i po sprawie. Swoją droga, jakoś nie zawierzam ludziom i nie zdziwiłbym się bardzo gdyby znajomy po piątym kisielu ojca na jego 'prośbę' obstawił wygraną Kremer. Dziwię się, że nie dostrzegacie takiej możliwości. Ktoś napisał, że to było zachowanie fair play dla zawodniczki. Zakładam, że Kremer o wszystkim zdążyła się już dowiedzieć i jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby nie czuła się upokorzona po tym wszystkim. No ale może się mylę. Cytat:
| |
| | |
| | #8 | |
Reputacja: 327 | Cytat:
Po drugie już wiem czemu dziennikarstwo jest w Polsce na takim poziomie, bo wszędzie szukają afery.
__________________ "Mnie już tylko żal mojego kraju i mojego narodu, bo spustoszenia, jakie te sześć lat totalnego kłamstwa, szczucia i judzenia poczyniły w polskich mózgownicach, będą bardzo, bardzo trudne do naprawienia." | |
| | |
| | #9 | |
| Moderator Dołączył: 14.07.2009
Reputacja: 552 | Cytat:
| |
| | |
| | #10 | |
| Dołączył: 21.02.2008
Reputacja: 11 | Cytat:
Akurat Polska nie jest najlepszym przykładem na to, że dziennikarze wszędzie szukają afery. Wręcz przeciwnie, jak dla mnie obecnie dziennikarze tuszują i zamiatają pod dywan afery Donalda i jego kliki, to po drugie | |
| | |
| | #11 |
| Dołączył: 28.05.2008 Skąd: :)
Reputacja: 6 |
Belgijska tenisistka Yanina Wickmayer, półfinalistka tegorocznego turnieju US Open, została na rok zawieszona przez flamandzki trybunał za unikanie kontroli antydopingowych. Taką samą karę otrzymał jej rodak Xavier Malisse. Międzynarodowa Federacja Tenisowa (ITF) jeszcze nie została o karze dla Belgijki oficjalnie powiadomiona. Wickmayer w tym tygodniu występuje w turnieju WTA na wyspie Bali (pula nagród 600 000 dolarów), gdzie w piątek ma zagrać z Hiszpanką Anabel Medina Garrigues. |
| | |
| | #12 |
| Znawca Dołączył: 20.08.2007
Reputacja: 460 |
szkoda, bo lubiłem ją. Ale sama sobie winna, chyba miała coś na sumieniu.
__________________ La verità? Il ciclismo ha scelto me. |
| | |
| | #13 |
| Moderator Dołączył: 31.03.2008
Reputacja: 1389 |
Wickmayer złapali trzy razy pod rząd bezprzypałowa dziewczyna jak widać i dopiero teraz nius jest, już można wiedzieć skąd ona w półfinale na USO była. Co do X-Mana to już chyba ma pograne w swoim życiu, albo wróci i już będzie się tutał jak np. Di Mauro czy Bracciali.
__________________ Otrzymałeś pomoc? Podobała Ci się analiza? Kliknij: |
| | |
| | #14 |
| Dołączył: 17.04.2007
Reputacja: 1893 |
Jest w tym pewnego rodzaju plus że zawieszono Wickmayer - nie zagra w lutym w Pucharze Federacji przeciwko Polsce, a z drugiej strony szkoda bo chętnie bym ją zobaczył w grze na żywo
__________________ David Ferrer-Juan Martin Del Potro-Richard Gasquet-Marin Cilic-Philipp Kohlschreiber-Andy Roddick-Carlos Berlocq David Nalbandian-Ryan Harrison-Sam Querrey-Guillermo Garcia Lopez-David Goffin-Igor Sijsling-Guillaume Rufin Ana Ivanovic-Angelique Kerber-Kiki Bertens-Arantxa Rus-Flavia Pennetta |
| | |
| | #15 |
| Dołączył: 12.01.2009 Skąd: Polska
Reputacja: 30 |
Za to byĆ może będzie superduet starych-nowych Clijsters, Henin. Może w końcu się pogodzą.
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Masters Wta | zludna | Tenis | 22 | 11-11-2007 21:02 |
| WTA 21.05-27.05 | Sztywny | Tenis | 2 | 26-05-2007 09:56 |
| WTA - Wimbledon 26.06 - 09.07 | dámián77 | Tenis | 21 | 09-07-2006 08:34 |
| WTA Birmingham | Gusto | Tenis | 2 | 16-06-2006 11:37 |