![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 21.11.2010 Skąd: Adelaide
| Sprawdzone serwisy z typami tenisowymi
Witam wszystkich w swoim debiucie na forum. Po kilku latach postanowilem wrocic do zajecia zwanego bukmacherka. Moja ulubiona dyscyplina zawsze byl tenis i chce od nowego sezonu pobawic sie za pare zlotych. Zdaje sobie jednak sprawe ze te 3 lata kiedy nie sledzilem wynikow, nie ogladalem meczy, na pewno stawia mnie w trudnej sytuacji jesli chodzi o trafne typowanie. Pomyslalem ze zapytam tutaj, na forum bo szukalem troche w necie i nic ciekawego nie znalazlem.Jak wyglada sprawa jesli chodzi o strony z typami tenisowymi ? Wiem ze jest tego sporo jesli chodzi o pilke, ale ciezko jest znalesc cos ciekawego z tenisem. Jesli ktos korzystal lub ma namiar na jakis ciekawy serwis zapraszam do tematu, oczywiscie jesli nie jest to niezgodne z regulaminem . Pozdrawiam i wesolych.. |
| | |
| | #2 |
| Moderator Dołączył: 02.09.2006
Reputacja: 723 |
Typy sa na forum, reklama innych stron jest zakazana.
|
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 25.10.2006
Reputacja: 258 |
Jokerpro >>> zapoznaj si ę z moim zbiorem linków do tenisa.... Pzdr. edi8 |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Pytania, wątpliwości, problemy związane z zakładami tenisowymi. | filweb | Pozostałe Turnieje | 83 | 26-03-2012 14:46 |
| Serwisy ze statystykami | halus | Dział dla Początkujących | 1 | 12-10-2009 20:20 |
| Buk netowy z challengerami tenisowymi w ofercie ? | wojtaz | Dział dla Początkujących | 7 | 09-10-2008 14:47 |