![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 03.12.2007 Skąd: lublin
| Ile trwa wypłata
witam, ile u was trwa wyplata z Pinnacle, ja wyplacalem gotowke poprzez MB i dopiero po ok. 6 dniach doszla na moje konto w Moneybookers |
| |
| | #3 |
| Dołączył: 03.12.2007 Skąd: lublin
|
jakie oni maja opłaty , wiem ze to u nich dziwnie wyglada. Na pewno za wpłate nic nie potracaja, ale wypłata chyba 1 w miesiacu grats a reszta 15 usd? poprawcie mnie jesli niemam racji?
|
| |
| | #4 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 | Clients who do not use our free account to account transfer option receive free deposits, except for myCitadel Express Pay. Clients who do not use our free account to account transfer option now receive one free withdrawal per calendar month. There is no minimum amount required for your free withdrawal and you may use any of your authorized withdrawal methods. All additional withdrawals during the calendar month, for any amount using any withdrawal method, incur a fee. Please see the FAQ for more information on fees. Moneybookers fee is $15 USD, or equivalent. Clients using our free transfer service incur a $15 USD, or equivalent, fee for each Moneybookers withdrawal Raz w miesiącu wypłata free. Kolejne 15 USD.
__________________ Ostatnio edytowane przez Vader ; 12-07-2008 o 19:14 |
| |
| | #5 | |
| Moderator Dołączył: 17.10.2006 Skąd: Mindfields
Reputacja: 713 | Cytat:
pozdr,
__________________ There are only two people who can tell you the truth about yourself - an enemy who has lost his temper and a friend who loves you dearly. ![]() | |
| |
| | #6 |
| Dołączył: 28.09.2008
Reputacja: 8 | Clients who do not use our free account to account transfer option now receive one free withdrawal per calendar month. Kalendarzowy miesiąc, czyli rozumiem, że jeśli zlecę wypłatę 31 grudnia, to wypłata zlecona 1 stycznia też będzie bezpłatna? Pisze w ramach upewnienia bo nie chciałbym bulnąć 15$. |
| |
| | #7 |
| Dołączył: 02.02.2007 Skąd: Siemiatycze
Reputacja: 8 |
Nie wiecie czy jak juz sie zlecilo wyplate to Pinnacle zabiera ci kase odrazu jak to robia inne buki i musisz czekac az ci przesla?? Poniewaz zlecilem wyplate a kasa wciaz jest na koncie i nie wiem czy robic to jeszcze raz czy czekac :PP
|
| |
| | #8 | |
| Dołączył: 09.06.2008 Skąd: z piekła
Reputacja: 13 | Cytat:
| |
| |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Ile trwa zaksiegowanie wplaty na Bwin... | rafal237 | Bwin | 4 | 18-10-2010 12:16 |
| Ile trwa przelew z banku do moneybookers | salva | Moneybookers - Skrill | 9 | 23-09-2009 20:08 |
| Ile trwa wpłata przez mbank | Jacques | Betfair | 2 | 05-10-2008 13:49 |
| ile trwa przelew | endriu19 | Bet-at-home | 6 | 01-01-2008 15:29 |