![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 602 | Informacje o PinnacleSports Informacje ogólne Pinnacle przed 1998 rokiem był jednym z liderów na rynku bukmacherów w Europie. Niewątpliwie ogromnym walorem tej firmy jest brak limitów kwotowych do obstawiania zakładów. Pinnacle słynie iż można obstawiać bardzo wysokie kwoty przy czym nie trzeba się obawiać iż w razie wygranej następnie dostaniemy limit na kolejne zakłady. Kolejnym plusem tej wielkiej firmy jest bardzo niska marża przez co oferują oni handicapy azjatyckie niespotykane gdzie indziej jak 1.96 /1.96. Mimo praktycznie braku górnego limitu kwoty zakładu, w Pinnacle można również obstawiać na relatywnie małych stawkach co przyciąga zarówno niedoświadczonych, nowych graczy jak i wyrafinowanych, z dużym doświadczeniem noi olbrzymią gotówką. Pinnacle jest jedną z tych firm które w 100% działają w zakresie internetu nie mając fizycznych punktów do składania zakładów. W Pinnacle oprócz standardowych dyscyplin sportowych które goszczą w wielu innych bukmacherów możemy znaleźć również nieco bardziej „egzotyczne” takie jak choćby dart. Jeżeli chodzi o Handicapy Azjatyckie nie znajdziesz lepszego miejsca do gry. Wszystkie kursy w Pinnacle Sports na Handicapy Azjatyckie ustalane są ze zwrotem aż 98%, co jest najlepszą ofertą na rynku. Dlatego też bardzo często doświadczenie gracze korzystają z oferty PinnacleSports. Niestety ze względu na 98% zwrot, kursy bardzo szybko spadają. W Pinnacle możesz grać za naprawdę dużą stawkę, limit zazwyczaj wynosi $5000, na pojedyncze spotkanie. Jeśli jesteś doświadczonym, masz nieco więcej gotówki to to właściwie najlepsze miejsce dla Ciebie. Kontakt csd@pinnaclesports.com (Customer Service Department) crd@pinnaclesports.com (New Account Information) Support dostępny całą dobę, 7 dni w tygodniu, odpisuje bardzo szybko. Oferta i minimalna stawka Bukmacher PinnacleSports oferuje szeroką ofertę, zwłaszcza handicapów. Oferuje nawet do 60% wyższe kursy niż konkurencyjne firmy. Minimalna stawka na zakład to 1$ oraz równowartość w innych walutach. Rzadko kiedy bukmacher daje limity na maksymalną stawkę. BONUS: Pinnacle oferuje 10% BONUS od kwoty depozytu. Maksymalna kwota bonusu to $500 lub równowartość w innej walucie. Min. kwota depozytu to $250, aby otrzymać bonus. Aby otrzymać bonus można wpłacić depozyt dowolnym sposobem oferowanym przez firmę PinnacleSports. Aby wypłacić kwotę z bonusem należy ją 3 razy obrócić w zakładach. Dodatkowo przed wypłatą środki z bonusem muszą być min. 30 dni na koncie. >> Rejestracja w PinnacleSports<<
__________________ Promocje Stycznia: 1. Promocja w WilliamHill - Darmowy zakład 25 euro!! ==> więcej informacji <== 2. Promocja w Betsson - 100% do 55zł lub darmowy zakład bez pierwszej wpłaty ==> więcej informacji <== 3. Promocja w Unibet - 100PLN darmowy zakład + odbierz gadżet od Unibet ==> Więcej informacji <== 4. Darmowe 50$ - zarejestruj się z promocyjnego linku, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$ za free ==> Więcej informacji <== |
| |
| | #2 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 | Mała rada. Nie używajcie poczty wp.pl zakładając konto. A jak macie to polecam zmianę na jakieś cywilizowane. Sam miałem spore problemy z otrzymywaniem poczty jak miałem konto na wp. Ostatnio kolega też miał takie problemy. Chodzi o komunikację mailową z bukiem. Dostajecie wiadomość zwrotną która jest pusta. To wszystko jest dziwne trochę. Bo np. przekierowując sobie pocztę na gmail.com tam można odczytać wiadomość. Generalnie nie polecam zakładać/mieć tam pocztę na wp.pl czy innych wynalazkach typu o2.pl itp.
__________________ |
| |
| | #3 |
| Dołączył: 10.08.2008 Skąd: ( Repubblika ta' Malta ) - La Valletta
Reputacja: 6 |
Nie zgodze sie z tym po czesci - email na o2 jest bardzo dobry - bardzo szybko przychodza maile z bukow i kasyn... natomiast interia ma zolwie tempo - nie polecam...
__________________ "Jak krzyżacy ,nawet Chiny nie mają takiej armii jak Polska, jakby zamiast żołdu dawali 200 free spinów to Polska armia liczyłaby z 15mln ludz" |
| |
| | #4 |
Reputacja: 785 |
Ja pisałem głównie o problemie na wp. Tam przychodzą niby "puste" maile od Pinnacle. Poza tym skrzynka wp jest strasznie niebezpieczna. Od około roku jest mnóstwo włamań na tę pocztę. Powiązanych z włamaniami do Moneybookers. Nie polecam. Sam przeniosłem się od buków na bezpieczne konto. Wp mam tylko tyle o ile. Jak mi ktoś tam się włamie to nic nie znajdzie wartościowego.
__________________ |
| |
| | #5 | |
| Moderator Dołączył: 17.10.2006 Skąd: Mindfields
Reputacja: 591 | Cytat:
natomiast niezgodzę się co do emaila na o2 - imo jedna z najlepszych skrzynek na "rynku" w tym ochrona hasła przez sms, nigdy mnie jeszcze nie zawiodła ( odpukać ), ale wiem, ze emaile na wp czy interii to najgorsze z najgorszych, o onecie takich historii nie slyszalem. pozdr,
__________________ | |
| |
| | #6 |
| Dołączył: 14.11.2008 Skąd: Slask
Reputacja: 12 |
Nie bede zakladal nowego tematu, gdyz nic powyzej nie bylo o tym zapisane, a jest to w sumie Temat - Informacje o ... . Panowie co z oferta Live>?? |
| |
| | #7 |
| Dołączył: 27.05.2008
Reputacja: 15 |
wprowadzili przelewy24
|
| |
| | #8 |
| Dołączył: 15.06.2008 Skąd: Zamość
|
Założyłem konto w Pinnacle. Jako sposób płatności wybrałem kartę kredytową, wysłałem niezbędne dokumenty, czyli skan karty z obu stron, skan prawa jazdy oraz wypełniony formularz (również skan). I mam teraz takie pytanie: ile dni zajmie akceptacja tych dokumentów? Poza tym, czy jeśli na karcie debetowej występują polskie litery, których jak wiadomo nie można było podać w nazwisku przy rejestracji, będzie to stwarzało jakiś problem. I jeszcze jedno: czy dobrzez zrozumiałem, że żeby wypłacić pieniądze i nie stracić bonusu musze odczekać 30 dni? Z góry dziękuję za odpowiedzi. |
| |
| | #9 |
Akceptacja jest bardzo szybka. Nie pamietam ale tego samego albo następnego dnia był mail. Z tymi znakami to sam już nie pamiętam... ale nie było problemu. Też mam imię i nazwisko z polskimi literami. Nie czepiali się. Tak wypłatę możesz zrobić dopiero po miesiącu możesz wypłacić.
__________________ |
| |
| | #10 |
| Dołączył: 06.06.2009
Reputacja: 22 |
Może pytanie do innego działu ale dotyczy rozliczania typów under/over w Pinnacle. Chodzi mi o baseball japoński,bo chciałem tam zagrac dzisiaj na under/over i jak przykładowo w ofercie jest równe ,,8" a w innych bukach zawsze z ułamkiem 8.5 to jak jest rozliczany under/over w razie równej zdobyczy ,,8"? Jest zwrot czy przegrana?Bo z tego co pamiętam był chyba to tylko zakład dwudrogowy to chyba zwrot prawda? |
| |
| | #11 |
| Dołączył: 02.02.2009
Reputacja: 34 |
zwrot 100 %
|
| |
| | #12 |
Jak grasz baseball japoński to zauważ też co jest w przypadku remisu i ewentualnych extra inningów A zwrot na 100% tak jak Ci pisze Crossmen.
__________________ |
| |
| | #13 |
| Dołączył: 15.06.2008 Skąd: Zamość
|
Mógłby ktoś krótko napisać co to są zakłady typu 'teasers'?
|
| |
| | #14 |
| Dołączył: 15.07.2007 Skąd: Lublin
|
Obrót 3x depozyt plus bonus wykonany ale ostatnio na innej stronie zuważyłem że obrót wynosi 7x teraz juz sam nie wiem. Wie ktoś coś na ten temat ??? Prosiłbym o odpowiedz z góry dzięki.
|
| |
| | #15 |
| Dołączył: 04.09.2009
| spoko, luzik
Tak cos tam zmienili na 7x obrot. Ale jak nie grasz z nimi tylko dla bonusa, to spoko taki wymog wyrobisz. Ostatnio edytowane przez Vader ; 04-09-2009 o 14:03 |
| |
| | #18 |
| ModTeam Dołączył: 13.06.2006 Skąd: una paloma blanca
Reputacja: 687 |
1 dolar
| | #19 |
| Dołączył: 17.09.2009
Reputacja: 12 |
Mam kilka pytan co do tego bukmachera . Po 1 czy mozna miec konto w zlotowkach ? ( czytalem ze uruchomili przelewy24 ale np taki partybets od razu przewalutowuje na wybrana walute) . Po 2 jak wyglada kwestia wyplaty na konto bankowe? tzn dostane taka kwote jaka mialem u bukmachera w zlotowkach ( jesli konto jest w zlotowkach ) czy nastepuja jakie dziwne przewalutowania jak to ma miejsce np w Gamebookers.
|
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| PinnacleSports | bwinx | Pozostałe Firmy | 485 | Wczoraj 18:55 |
| PinnacleSports - opinie | Marcin-Odra | PinnacleSports | 21 | 27-04-2010 13:51 |
| Rozliczanie zakładów under/over w PinnacleSports | adibuncza | PinnacleSports | 3 | 17-09-2009 12:51 |
| Money Line w pinnaclesports | Kris6891 | PinnacleSports | 4 | 23-05-2009 13:26 |
| PinnacleSports 10% bonus | borewicz | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 9 | 20-07-2008 21:45 |