![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Administrator Dołączył: 14.10.2005 Skąd: Malta/Śląsk
Reputacja: 602 | PinnacleSports - opinie
W tym temacie czekamy na wasze opinie na temat bukmachera PinnacleSports. Co Wam się w nim podoba, a co nie? Na co zwracać uwagę przy graniu itp. Ich mocne, a także słabe strony. Temat na pewno przydatny dla nowych graczy, którzy chcą się zarejestrować w PinnacleSports. Co sądzicie o PinnacleSports?
__________________ Promocje Stycznia: 1. Promocja w WilliamHill - Darmowy zakład 25 euro!! ==> więcej informacji <== 2. Promocja w Betsson - 100% do 55zł lub darmowy zakład bez pierwszej wpłaty ==> więcej informacji <== 3. Promocja w Unibet - 100PLN darmowy zakład + odbierz gadżet od Unibet ==> Więcej informacji <== 4. Darmowe 50$ - zarejestruj się z promocyjnego linku, rozwiąż łatwy quiz, a otrzymasz 50$ za free ==> Więcej informacji <== |
| |
| | #2 |
| Dołączył: 05.02.2009 Skąd: WWa
Reputacja: 37 |
Witam Patrzylem ostatnio sobie na tego buka i ma ciekawa oferte, tzn jakos jej nie trawie... Nie ogarniam spotobu zapisu typow. Moze mnie ktos oswiec ale dlaczego np na dzis na hokej NHL nie ma kursow na typy 1, X, 2...?! Czy to tak zawsze? |
| |
| | #3 |
| Forum VIP Dołączył: 01.04.2008 Skąd: Warszawa
Reputacja: 150 | Seku(L)ar wszystko kwestia przyzwyczajenia, akurat w przypadku Pinnacle moim zdaniem warto się trochę wysilić bo to jeden z najlepszych buków na rynku IMO. 1.Dobra oferta 2.Bardzo dobre kursy 3.Zazwyczaj dosyć wysokie limity, aczkolwiek z tym to różnie bywa, zdarzało mi się już u nich, że mogłem max za 100zł zagrać, ale dotyczy raczej tych mniej chłonnych rynków 4.Bardzo szybkie i sprawne wypłaty na MB - jak się postarają to kasa już po kilku minutach jest na MB 5.Support również szybko i rzeczowo odpowiada na wszelkie zapytania Szczerze polecam tego buka
__________________ 1 miejsce Stanley Cup Playoffs 2009 2 miejsce III edycja Hockey Cup 2 miejsce Typer Bundesligi |
| |
| | #4 |
| Dołączył: 05.02.2009 Skąd: WWa
Reputacja: 37 |
No wlasnie zainteresowalo mnie Pinnacle bo ma calkiem fajnekursy na NHL, a szukam bukow w ktorych w przyszlym sezonie moglbym sie skupic na NHL i KHL, bo czas mojej gry wraz z koncem PO w NHL dobiega konca Tylko zastanawiam sie jak wyglada w Pinnacle oferta na KHL? Kto sie orientuje? Moze jesli nie Pinnacle to cos innego. pozdrawiam. |
| |
| | #6 |
| Dołączył: 16.02.2007
|
mam problem z rejestracja poniewaz : wpisuje date i mi wyskakuje ze jest wadliwa niewiem czemu skoro ukonczylem 20 lat :O |
| |
| | #7 |
| Dołączył: 07.06.2009
|
jak dla mnie ich strona jest katastrofalna !!! dojść coś do czego graniczy z cudem
|
| |
| | #8 |
| Dołączył: 15.06.2008 Skąd: Zamość
|
To zależy jak dobrze znasz angielski.
|
| |
| | #9 |
| Dołączył: 07.06.2009
|
Angielski angielskim ale chodzi o intuicyjne obsługiwanie strony |
| |
| | #10 |
| Dołączył: 18.11.2008 Skąd: Wlkp.
Reputacja: 27 |
do wszytskiego idzie się przyzwyczaić i naprawde jedne z najwyższych kursów.. Jak dla mnie MINUSEM i to OGROMNYM jest stawianie zakładów AKO: Po pierwsze - Ograniczenie w ofercie i to ogromne Po drugie - Chcąc postawić coś z podpórka trzeba postawić conajmniej 2 kupony Taki trzeci minus to również jest to że jak się zmienia kurs danego spotkania to czasami aby się pojawił na nowo to 20 minut nie wystarcza Jak dla grania singli to jak najbardziej PLUS |
| |
| | #11 |
| Dołączył: 02.02.2009
Reputacja: 34 |
Do grania singli zdecydowanie number one , wysokie kursy , widoczne limity , szybkie wypłaty . A koledze Sekular: nhl wysokie kursy i dobra różnorodna oferta , a Khl jest , ale chyba dość niskie limity,oczywiście kursy na wysokim poziomie zdecydowanie polecam |
| |
| | #12 |
| Dołączył: 03.08.2007 Skąd: Łódź
| |
| |
| | #13 |
| Dołączył: 16.12.2009 Skąd: Lublin
|
Witam, żeby nie zakładać nowego tematu spytam się tutaj. Mianowicie czym się różni w Pinnacle "NHL Regulation Time" od "NHL OT included) w momencie kiedy w obu przypadkach chcę postawić w ML (MoneyLine). Trochę się pogubiłem, bo myślałem, że ML oznacza, że liczone jest z dogrywką, czyli nie może być remisu... Tak więc co oznacza to "OT included"?. Pogubiłem się trochę... Pozdrawiam |
| |
| | #14 | |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 | Cytat:
Jeden zakład oznacza, że w przypadku remisu następuje zwrot stawki. Drugi zakład zawiera rozstrzygnięcie razem z ewentualną dogrywką i karnymi. Chyba nie trudno domyśleć się który jest który Pozdrawiam
__________________ | |
| |
| | #15 |
| Dołączył: 16.12.2009 Skąd: Lublin
|
Witam, przepraszam za kłopoty, znalazłem poprzedni Twój post z wyjaśnieniem, jeszcze przed Twoją odpowiedzią. Ogólnie to dzięki i Wesołych Świąt
|
| |
| | #16 |
| Dołączył: 05.02.2009
Reputacja: 11 |
mam 2 krotkie pytania na temat Pinnacle czy daja jeszcze bonus dla nowych graczy jesli tak to jaki i czy mozna wplacic przez Moneybookers??? aha jaki jest obrot bonus prosze o odpowiedzi na ten temat |
| |
| | #17 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 |
Na pierwsze pytanie jest odpowiedź NIE. Więc reszta pytań staje się bezprzedmiotowa... Link do nieaktualnej/starej promocji-> http://www.forum.bukmacherskie.com/f...tml#post730451
__________________ |
| |
| | #18 |
| Dołączył: 01.09.2008 Skąd: Jelonki
Reputacja: 12 | |
| |
| | #19 |
| Dołączył: 15.02.2010
| OK!
jest to jeden z najlepszych i wiarygodnych bukmacherow na sieci, nawet w specjalistycznych rankingach jest bardzo wysoko, takze spokojnie mozecie tam obstawiac, pozdrawiam i powodzenia!
|
| |
| | #20 |
| Dołączył: 10.06.2009 Skąd: Warszawa
|
Mam pytanie odnosnie tenisa jezeli w trakcie meczu postawiony przeze mnie zawodnik zostanie kontuzjowany to liczy sie jako zwrot czy utrata pieniędzy i w drugą strone czy jezeli skreczuje przeciwnik policzą jako moją wygraną czy zwrot
|
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| PinnacleSports | bwinx | Pozostałe Firmy | 485 | Wczoraj 18:55 |
| Informacje o PinnacleSports | Marcin-Odra | PinnacleSports | 21 | 11-04-2010 10:57 |
| PinnacleSports - zawieranie zakładów | krychu15 | PinnacleSports | 1 | 01-11-2009 11:09 |
| Rozliczanie zakładów under/over w PinnacleSports | adibuncza | PinnacleSports | 3 | 17-09-2009 12:51 |
| PinnacleSports 10% bonus | borewicz | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 9 | 20-07-2008 21:45 |