![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 27.12.2008
| Pytanie odnośnie wpłaty w PLN
Zamierzam założyć konto i wpłacić 300 zł do pinnaclesport. Z tego co czytałem tutaj na forum, to po wysłaniu maila do supportu, powinni mi zmienić walutę na polskie złotówki. Mam jednak pytania: 1. Czy na ich konto mam wpłacić w dolarach i wtedy dopiero zmienią mi na złotówki, jeśli wyśle do nich maila?(zaznaczam, iż jeżeli musiałbym wpłacać kasę w dolarach/euro to rezygnuje z zakładania tam konta) 2. Czy na ich konto mam wpłacić od razu w złotówkach, i wtedy zmienią mi właśnie na nie ( zakładam że po wpłacie mojej kasy mogą uznać to za dolary/euro?? i potem gdy okaże się że to złotówki to będzie problem.) 3. Znając już odpowiedź na pierwsze dwa pytania, chciałbym wiedzieć jak będzie rozwiązana kwestia bonusu. Czy będzie on w złotówkach jeżeli będzie możliwa sytuacja zawarta w pkt 2. 4. Chcę grać głównie NHL i NBA, czy prócz Pinnacle polecacie jakiegoś innego buka Z góry dzięki za informacje Ostatnio edytowane przez NbaNhl ; 27-12-2008 o 12:43 |
| |
| | #2 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 864 |
Jak zakładasz konto to zaraz możesz wybrać PLN. Nie musisz wysyłać maila itd. 1 i 2- przewalutowanie masz tylko wtedy jak posiadasz inną walutę. Jak będziesz miał w złotówkach to przewalutowania Ciebie nie dotyczą. 3- Dostaniesz tyle bonusu w PLN ile byś dostał w USD. 4- domyślam się, że chodzi Ci o ofertę i kursy dobre. Bwin- często najlepsze kursy na dogi w reg. czasie w NHL. Bet365 bogata oferta na handicapy w NBA jak nigdzie. Bogaty livebetting NBA i NHL. Betfair - bogaty livebetting NBA i NHL. A na koniec... Po co zakładałeś nowe konto dla zadania pytań? Nie mogłeś napisać tego z konta Szachista???
__________________ Ostatnio edytowane przez Vader ; 27-12-2008 o 13:11 |
| |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Pytanie odnośnie wypłaty | Lukasz92 | Expekt | 3 | 04-10-2010 15:54 |
| Pytanie odnośnie wpłaty przelewem | Bicu | Betsson | 2 | 03-02-2009 21:39 |
| Prośba odnośnie wpłaty. | kzysiek | Unibet | 2 | 13-11-2008 20:17 |
| Pytanie odnośnie wpłaty na BAH !! | DJ_ARTI | Bet-at-home | 7 | 12-10-2007 12:22 |
| Pytanie odnośnie INTELIGO | olafix | Expekt | 3 | 30-11-2006 23:02 |