![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 20.09.2009 Skąd: No Man's Land
| Betfair LIVE
Witam! Mam pytanie odnosnie oferty LIVE. Czy jest ktos, kto grywa na LIVE, i co mozecie powiedziec na temat oferty. Czy jest w miare szeroka? Mysle powoli o wyjsciu z Bet365 i przejsciu wlasnie do Betfair, ze wzgledu na limity, ktore niedlugo z pewnoscia sie pojawia.
__________________ "Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie." Victor Hugo "Nie sztuką jest zrobienie kupy z ciastka. Prawdziwym osiągnięciem jest zrobienie ciastka z kupy." kiepski_typer |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 05.09.2007
|
Wydaje mi się że z oferta LIVE nie jest źle jeżeli chodzi o ilość do wyboru. Co do grania rynek jest dość specyficzny - czasami bardzo przewidywalny czasami nie. Problem jest podobny do zwykłej giełdy jeżeli wchodzi DUŻY gracz z sporą gotówką to całe wyliczenia idą w łeb. W live doradzam granie w zdarzenia z duża ilością płynności... |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 20.09.2009 Skąd: No Man's Land
|
Generalnie preferuje gre o bardzo niskich kursach, z przedzialu 1,04 do 1,14. I zastanawiam sie, czy w Betfair rowniez mozna spotkac tego rodzaju kursy, np powyzej 7,5 gema w secie, przy stanie 1:1 (w tenisie oczywiscie), lub over 0,5 w pilce noznej, under 5,5 itd...
__________________ "Marzenia to niczym nie zmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie." Victor Hugo "Nie sztuką jest zrobienie kupy z ciastka. Prawdziwym osiągnięciem jest zrobienie ciastka z kupy." kiepski_typer |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 01.08.2008
|
w piłce noznej mozesz postawic lay na sume goli jesli chodzi o over 0,5> Natomiast 5,5 jest dostepny ale nie do kazdego meczu, zalezy od rangi meczu;p
|
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 07.04.2009 Skąd: Polska
|
Under 5,5 też jest w każdym meczy, przynajmiej przed bo live to nie wiem bo nie grywam in-play. Under 5,5 to inaczej Lay "6 i więcej goli", znajduje się to w sumie goli.
|
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 01.08.2008
|
tak masz racje to jest to samo, tylko myslałem ze szukasz niskiego laya a przy "6 i więcej goli" kurs jest bardzo wysoki.
|
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Betfair 10$ | Catalunya | Promocje Pokerowe | 7 | 31-12-2009 12:13 |
| Foczkujemy live live live... | fok84 | Kupony | 84 | 26-10-2009 23:21 |
| betfair | kamil00 | Turnieje Pokerowe | 1 | 23-06-2008 00:36 |
| Kantoreq-Betfair Live :) | Kantor10 | Kupony | 0 | 08-01-2008 19:53 |