![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 01.02.2009
| Betfair problem z obstawieniem
witam mam problem z Betfair po obstawieniu kilku zakladow chcialem dzis puscic sobie tenis wpisalem stawke a tu wyskoczyl blad ze albo za malo srodkow co nie mozliwe bo posiadam tyle spokojnie ,albo przekroczony bilans zyskow i strat czy ktos wie o co chodzi z gory dziekuje za odpowiedz |
| | |
| | #2 |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 |
Domyślam się, że chciałeś coś zagrać z Australian Open. Żeby grać AO musisz zweryfikować sobie konto australijskie. Na kyc@betfair.com wysłać potwierdzone notarialnie dokumenty: -skan dowodu osobistego, -wyciąg bankowy, na którym widoczne są imię, nazwisko i adres.
__________________ |
| | |
| | #3 | |
| Cytat:
| |
| | |
| | #4 | |
| Administrator Dołączył: 09.05.2006 Skąd: Galante peFFki
Reputacja: 785 | Cytat:
Dementieva gra w WTA - SINGIEL: Sydney (Australia) Australia-> niekoniecznie musi to być AO. Ale ten turniej też jest w Australii więc pewnie o to chodzi. Isner-> ATP - SINGIEL: Auckland (Nowa Zelandia) Nowa Zelandia więc pewnie ten sam problem. Nie napisałeś nic czy masz zweryfikowane konto australijskie. Więc pewnie nie masz i to co napisałem wyżej jest aktualne. Zawsze możesz napisać do nich-> polska@betfair.com Ale sądzę, że mam rację.
__________________ | |
| | |
| | #5 | |
| Cytat:
| |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Pomoc z obstawieniem meczów. | kapisko1PL | Kupony | 7 | 11-12-2009 17:08 |