![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
|
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #41 |
| Dołączył: 05.09.2006 Skąd: Warszawa
|
Fajny bukmacher tylko szkoda ze minimalna stawka to 4 euro i slaba oferta multizakladow. Jesli ktos wie to niech powie, jaka jest stawka minimalna do wyplaty?
|
| |
| | #43 |
| Dołączył: 12.12.2006
|
obecnie pobieraja 5% od wygranych.. ile ogolnie pobieraja minimum? jak juz ma sie duzo duzo punktow... |
| |
| | #44 |
| Dołączył: 05.09.2006 Skąd: Warszawa
|
Jesli chce wyplacic kase na konto Inteligo to z jakimi oplatami to sie wiaze? Czy ktos moze mi pomoc? Na stronie Betfair jest taka informacja: (Kwota przekazana na konto zostanie pomniejszona o opłatę za przelew EUR15.00.) Czy to oznacza ze potraca mi AZ 15 euro ?? Sam przelew w obcej walucie kostowac mnie bedzie 12 zl ;(
|
| |
| | #45 |
| Dołączył: 12.02.2007
|
Witaj .Luke. Czemu akurat taka forma wypłaty? Na Betfair jest dosyć duży wybór w tym względzie: - karta - czek - przelew - Moneybookers - Paypal - NETeler Ja osobiście korzystam z Moneybookers (tylko nie do konta inteligo), oplaty Moneybookers nie są wygórowane (a pieniążki wędrują dosyć szybko). Opłaty dla wypłat środków: - 7PLN za wypłatę przez przelew/wypłatę na karte - 13,60 PLN za wypłatę przez czek Opłaty dla wpłat: - przelew z banku darmo (Inteligo niestety 1,9% - ale międzynarodowy darmo z tego co czytałem) Pewnie istnieje więcej opcji, polecam lekturę http://www.moneybookers.com/app/help.pl?s=fees Pozdrawiam. |
| |
| | #46 |
|
Gonzalez - widze, ze jestes dwa kroki przede mna. Wlasnie bede przymierzal sie do wplaty kaski na Betfair i szukam najlepszej do tego opcji. Sam mialem na oku money bookers-a bo wydaje sie byc najbardziej rozsadnym i oszczednym sposobem "doladowania" konta. Moglbys napisac mi jak to wyglada "w praniu"? |
| |
| | #47 |
| Dołączył: 12.12.2006
|
tak zdecydowanie Moneybookers polecam... raz ze pieniadze po wplacie sa od razu na koncie 2 ze nie ma zadnyc prowizji 3 ze wyplate masz w max. 24 godziny wielki plus za MB |
| |
| | #48 |
|
Witaj Siwy84. Postaram się opisać proces przelania kaski za pomocą http://www.moneybookers.com/app/?l=PL - na początku zapoznaj się z warunkami na jakich działa Moneybookers (sposób działania/ opłaty/ faq), wszystko jest dosyć dobrze opisane w języku Polskim (w prawym górnym rogu klikasz flagę PL) - następnym krokiem jest zdecydowanie jakiego konta e-mail będziesz używał do transakcji, czy wykorzystasz istniejące konto, czy założysz specjalny do tego celu (ja wybrałem ten drugi wariant), jest to dosyć ważne ponieważ Twoje wirtualne konto będzie powiązane z tym konkretnym e-mailem i możesz mieć tylko jedno konto - dokonujesz rejestracji (wypełnienie kilku prostych formularzy z Twoimi danymi, jedna z ważniejszych decyzji jakie musisz podjąć na tym etapie jest wybór waluty konta, wybór raz na cale życie - pomyślnym zakończeniu rejestracji, czekasz na e-mail aktywacyjny (z tego co pamiętam, pojawił się praktycznie natychmiast - klikasz link i juz jesteś szczęśliwym posiadaczem konta Moneybookers - możesz zarejestrować swoje konta i karty kredytowe teraz (chociaż nie jestem pewien czy nie jest to dopiero istotne przy wypłacie) - gdy chcemy przelać pieniążki na nasze konto Betfair, wybieramy w Moneybookers "wpłatę" i formę płatności (przekaz / inteligo / karta) - wpłacamy kaskę zgodnie z podaną na Moneybookers instrukcja (pamiętaj o numerze ID klienta w przypadku przelewu) - czekamy 2-5 roboczych dni, aż kaska dojdzie do Moneybookers (u mnie np były to 4 lub 5 dni, ale dlatego ze weekend mi się wkradł - logujemy się na Betfair - klikamy kolejno "moje konto" -> "deponuj środki" -> „Moneybookers" - po podaniu hasła Betfair i kwoty, dostajemy możliwość zalogowania sie do Moneybookers i przelania zadeklarowanej kwoty (kasa pojawiła się na koncie Betfair niemal od zaraz) Mam nadzieje, że nic nie pominąłem, ani nie pokręciłem, bo trochę czasu już upłynęło od mojej rejestracji Pozdrawiam. |
| |
| | #49 |
|
Dzieki Gonzalez za wyczerpujaca odpowiedz. Bardzo dobrze napisany poradnik. Skorzystam z niego niebawem i obiecuje, ze nie bede sie bal pytac w razie jakichkolwiek watpliwosci. Pozdrawiam serdecznie.
|
| |
| | #51 |
| Dołączył: 04.03.2007
|
Gdzie trzeba wpisać ten "numer referencyjny" przy przelewie??
|
| |
| | #52 |
| Dołączył: 06.11.2006 Skąd: Częstochowa :))
|
podajrze w tytule przelewu
|
| |
| | #54 |
|
Witaj. Numer referencyjny podajesz w tytule przelewu, a jesli chodzi o przesyłke pieniędzy za pomocą poczty to taka wplata nie różni się bardzo od przelewu (biorąc pod uwage wypełnianie kwita), ale lepiej dobrze sprawdź bo nie jestem pewien czy można w taki sposób wpłacic kase Betfair (jest niby coś o przekazach pieniężnych, ale czy to chodzi o takie, sam nigdy z tego nie miałem potrzeby korzystac). Pozdrawiam. |
| |
| | #55 |
| Dołączył: 10.10.2006 Skąd: Zielona Góra
Reputacja: 9 | a wypłacał już ktoś z Betfair?? proszą o dowód przy wypłacie poprzez Moneybookers?? |
| |
| | #56 |
| Forum VIP Dołączył: 10.11.2005 Skąd: Bie(L)any
Reputacja: 191 |
Jak ja wypłacałem to nie chcieli.
|
| |
| | #58 |
| Dołączył: 28.02.2007 Skąd: z lodufki
Reputacja: 11 |
bonus jest ale nie w funtach ale w euro (przynajmniej ja tak mialem) dzis wlasnie dostalem bonus 20 E |
| |
| | #60 | |
| Dołączył: 15.04.2007
| Cytat:
| |
| |
|
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| BetClick - stary temat zbiorczy | mistrzunio | Betclic | 309 | 27-04-2010 12:11 |
| Fortuna - stary zbiorczy temat | Hubert_23 | Fortuna | 291 | 27-11-2009 12:51 |
| Tipsport - stary zbiorczy temat | Marcin-Odra | Tipsport | 29 | 01-11-2009 11:45 |
| Betsson- stary temat zbiorczy | Marcin-Odra | Betsson | 93 | 06-09-2007 17:27 |
| Betway- stary temat zbiorczy. | XXL | Betway | 90 | 17-09-2006 20:11 |