Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Betfair

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 10-01-2010, 23:03   #1

Reputacja: 18
Betfair - warto walczyć?

Sprawa wygląda następujaco. Zagralem dzis zaklady na wygrana i miejsce na podium Justyny Kowalczyk w biegu
http://www8.speedyshare.com/files/20...d/betsair2.jpg
Wszystkie informacje sa pokazane, myslalem, ze jest to zaklad, kto wygra czyli bedzie pierwszy na mecie w dzisiejszym biegu. W tytule ani w warunkach nie bylo informacji, iz jest to zaklad wylacznie na dzisiejszy etap netto (tak jak w biegu poscigowym w biatlonie - zawodnicy startuja z roznicami). Ku mojemu zdziwieniu zaklad zostal rostrzygniety jako przegrany przeze mnie:
"Please note this market has been settled in accordance with the following;

http://www.fis-ski.com/pdf/2010/CC/2...10CC2670RL.pdf

Due to the handicap in the event, Steira was awarded the overall win."
Tylko, ze te wyniki dotycza uwzglednienia handicapu, a w informacjach o zakladzie nic takiego nie bylo.
Jeszcze jedna z odp supportu:
Dear Sir/Madam,Thank you for your e-mail.As there has been quite a lot of confusion surrounding this market we are still discussing it internally however at present the settlement will stand.Please do not hesitate to contact us if you have any further enquiries.Kind regards,Carl Albon
I teraz najwazniejsze: czy jest sens walczyc o swoje 60e (co by nie bylo pieniadz) w IBAS czy sobie odpuscic, moze jest ktos juz doswiadczony w tych sprawach, chcialby mi pomoc
Pozdrawiam.

Ostatnio edytowane przez nasty ; 10-01-2010 o 23:05
nasty jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-01-2010, 23:10   #2
Moderator

Reputacja: 446
Cytat:
Dear Sir/Madam,Thank you for your e-mail.As there has been quite a lot of confusion surrounding this market we are still discussing it internally however at present the settlement will stand.Please do not hesitate to contact us if you have any further enquiries.Kind regards,Carl Albon
Mimo wszystko kojarze Betfair jako powazna firme, skoro napisali Ci wyzej zacytowane slowa mysle ze warto poczekac az podejma decyzje co do tego zdarzenia, wtedy dopiero zastanawiaj sie czy walczyc. Mi to wyglada na zwrot stawki mimo wszystko.
SimonS jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10-01-2010, 23:20   #3

Cytat:
Napisał SimonS ->

Mimo wszystko kojarze Betfair jako powazna firme, skoro napisali Ci wyzej zacytowane slowa mysle ze warto poczekac az podejma decyzje co do tego zdarzenia, wtedy dopiero zastanawiaj sie czy walczyc. Mi to wyglada na zwrot stawki mimo wszystko.
Dzieki za opinie, czekam na wiecej. No cóż poczekam do jutra, nie bedzie zwrotu to walczymy, jest ktos doswiadczonych w bojach w IBAS-ie?
stare 11-01-2010, 08:17   #4

Betfair nadal zwleka, wiec ja napisze wiecej
http://www7.speedyshare.com/files/20...load/bwin2.jpg
tutaj jest zaklad o praktycznie identycznej nazwie w Bwin - tu tez nie ma mowy o handicapach i w wynikach jest Kowalczyk jako zwyciezca.
Tutaj sa wyniki bez handicapu (nie ma o nim nic mowy w informacjach o zakladzie)
http://www.sportowefakty.pl/zimowe/2...w-tour-de-ski/
http://live.fisski.com/live2670.htm
to ja poczekam do wieczora z interwencjami
stare 11-01-2010, 15:52   #5

"Niestety nic więcej nie możemy zrobić w tej sprawie. Rynek został rozliczony prawiłowo zgodnie z zasadami rynku." polski support
I teraz pytanie czy organizacje nadzorujace moga mi cos pomoc?
stare 11-01-2010, 17:16   #6
Ban

Reputacja: 8
daj spokój . jesli by anulwoali zakład . to musieli by zabrać innym użytkownikom Betfair. i wtedy oni by mieli pretensje ze im zabrano hajs jak dla mnie to jestes z nimi bez szans.
squnisz jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-01-2010, 19:00   #7

Cytat:
Napisał squnisz ->

daj spokój . jesli by anulwoali zakład . to musieli by zabrać innym użytkownikom Betfair. i wtedy oni by mieli pretensje ze im zabrano hajs jak dla mnie to jestes z nimi bez szans.
tez czuje, ze to jest trudne logistycznie... no ale cóż - powalczymy, moze Betfair zostanie zmuszony do oddania kasy z wlasnych zasobow
stare 11-01-2010, 19:18   #8

Reputacja: 4
walcz jesli sie pomylili musza oddac nie ma innego wyjscia
Dindek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-01-2010, 00:20   #9

Znam dobrego tradera z BF (gość się z tego utrzymuje), miał sporo sytuacji o wiele bardziej klarownych niz twoja, niestety zdecydowana wiekszość rozliczona na jego niekorzyść. Ale powalczyc zawsze można, szkoda odpuścić ot tak. Życze powodzenia.
cajtodoro jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-01-2010, 12:51   #10

Reputacja: 11
hm na tym obrazku http://www8.speedyshare.com/files/20...d/betsair2.jpg widze dwa rodzaje zakladów podium i zwyciestwo. Ktos wie czym te zakłady sie różnia? Wnioskuje ze podium to 1-3 miejsce?
Po jakim kursie zagrales? Ze screenu wynika ze cos ponad 2 bylo na kowalczyk. w Bwin 1.4 na kowalczyk ( http://www7.speedyshare.com/files/20...load/bwin2.jpg ). Tak wiec duża róznica kursowa mogąca dać do myslenia ze cos tu nie tak. Co nie zmienia faktu ze Betfair powinien jasno sprecyzowac o jaki zaklad chodzi.
cychi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11-02-2010, 16:19   #11

dzwonili z betfaira i proponuja zwrot stawki, tylko musze wycofac wniosek z IBAS-a - przywraca mi to wiare w bukow
stare 11-02-2010, 16:25   #12
Administrator

Reputacja: 785
Heh...
Przywraca w wiarę ale zobacz jaki czas reakcji? I tylko dlatego, że napisałeś do IBAS...
Coraz gorszy ten Betfair...
Daj znać w temacie jak definitywnie zakończy się sprawa.

Jeśli chcesz podziękować! Nie spamuj - Kliknij:
Używaj opcji - Szukaj
Vader jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13-02-2010, 11:12   #13

pieniazki pojawily sie na koncie, ale co ciekawe tylko u tych co skierowali swoja sprawe do IBAS-a
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Betfair > Betfair - warto walczyć?

Odpowiedz