Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Betfair

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 11-01-2011, 19:28   #1

Reputacja: 170
Granie Australian Open bez weryfikacji konta australijskiego

Czy będzie można grać Australian Open jeżeli nie mam aktywowanego konta australijskiego ?
Oj, lipa by była, jakby się nie dało :/
samuel jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-01-2011, 20:04   #2
Moderator

Reputacja: 713
nie ma takiej możliwości.

There are only two people who can tell you the truth about yourself - an enemy who has lost his temper and a friend who loves you dearly.

Baqu jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 12-01-2011, 20:51   #3

Reputacja: 15
Cytat:
Napisał Baqu ->

nie ma takiej możliwości.
Nie wprowadzaj człowieka w błąd. Oczywiście, że możesz grać na koncie australisjkim. Nie ma problemu aby przelać srodki na konto australisjkie i cieszyć się grą na rynkach AO. Jednakże przetransferowane pieniądze będą tam "zamrożone" do czasu pełnej weryfikacji KYC. Na weryfikację masz 3 miesiące od chwili przelania pieniędzy na porfel australiski... czyli wystarczająco długo aby dokonać wszelkich formalności. Oczywiście im szybciej to zrobisz tym wcześniej będziesz mógł wycofać swoje środki na konto głowne. Pozdrawiam
Asashoriu jest online   Odpowiedź z Cytatem
stare 13-01-2011, 13:48   #4

Reputacja: 23
Zgadza się. Ostatnio napisałem nawet maila do Betfair z pytaniem, czy mam sie obawiac przekazania moich zeskanowanych dokumentow do Urzedu Skarbowego. Odpisali mi, ze nigdy czegos takiego nie robia. Ale mimo wszystko brzmi to podejrzanie.

Zawsze mozna pograc sobie na czas australian Open na giełdzie Betssona
_SONY_ jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13-01-2011, 14:15   #5

Reputacja: 9
Nie rozśmieszaj się Betsson juz giełdę zlikwidował bo obroty mieli pożal się boże.

Co brzmi podejrzanie ? BF do US ma ćie podpier? walnij się w beret
Henka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13-01-2011, 14:29   #6
Moderator

Reputacja: 713
Cytat:
Napisał Asashoriu ->

Nie wprowadzaj człowieka w błąd. Oczywiście, że możesz grać na koncie australisjkim. Nie ma problemu aby przelać srodki na konto australisjkie i cieszyć się grą na rynkach AO. Jednakże przetransferowane pieniądze będą tam "zamrożone" do czasu pełnej weryfikacji KYC. Na weryfikację masz 3 miesiące od chwili przelania pieniędzy na porfel australiski... czyli wystarczająco długo aby dokonać wszelkich formalności. Oczywiście im szybciej to zrobisz tym wcześniej będziesz mógł wycofać swoje środki na konto głowne. Pozdrawiam
przepraszam, z jego wypowiedzi w wielkim skrócie źle zrozumiałem przekaz stąd mój błąd.

także oczywiście masz rację.

żeby przejść weryfikację należy wysłać im np. scanem potwierdzenie notarialne.

pozdr,
Baqu

There are only two people who can tell you the truth about yourself - an enemy who has lost his temper and a friend who loves you dearly.

Baqu jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 13-01-2011, 17:45   #7

Reputacja: 23
Cytat:
Napisał Henka ->

Nie rozśmieszaj się Betsson juz giełdę zlikwidował bo obroty mieli pożal się boże. Co brzmi podejrzanie ? BF do US ma ćie podpier? walnij się w beret
A cóż to za pompatyczny ton? Jakbyś kolego osiagal takie obroty, jak ja, i mial zarejestrowana firme i rachunek firmowy, to myslalbys inaczej. W przypadku weryfikacji KYC, dokumenty sa przekazane do Tasmanskiej Komisji Gier. Na stronie Betfair nie ma wyszczegolnionych zasad co do obrotu danymi osobowymi tej instytucji. Postaraj sie nastepnym razem nie kierowac emocjami w swoich wypowiedziach.
_SONY_ jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Betfair > Granie Australian Open bez weryfikacji konta australijskiego

Odpowiedz