![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 18.12.2009 Skąd: Polska
| Pierwszy depozyt
W jaki sposób najlepiej zdeponować pieniądze na Betfair, poza Moneybookers. Mam konto w mbanku i karte visa electron. Szukałem wszędzie ale nigdzie nie jest napisane ile kosztuje wypłata z Betfair na kartę i zwykły przelew na konto. Jakbyście podali mi ile kosztuje wpłata na Betfair tymi dwoma sposobami to też byłbym bardzo wdzięczny(zdaje mi się, że za darmo, ponieważ Betfair posiada konto w polskim banku). Chyba napisałem to trochę niezrozumiale to teraz to skrócę: 1 Ile kosztuje wypłata z Betfair na konto przelewem? 2 Ile kosztuje wypłata z Betfair na kartę? 3 Ile kosztuje wpłata do Betfair kartą lub przelewem? 4 Czy mogę wpłacić na polskie konto Betfair PLN'y, a oni sami mi je zamienią na euro, czy muszę wpłacić euro(jako walutę wybrałem euro)? Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 24.11.2007
|
1. chyba 10 euro czy cos takiego 2. nie wiem nigdy nie wyplacalem 3. nic nie kosztuje 4. wplacasz w zlotowkach reszta Cie nie obchodzi |
| | |
| | #3 | |
| Dołączył: 29.08.2009
Reputacja: 1 | Cytat:
| |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 29.08.2009
Reputacja: 1 |
W BWINIE masz wyplate na konto bankowe za free jesli Cie interesuje
|
| | |
| | #6 |
| Dołączył: 14.05.2008
Reputacja: 2 |
Dwie osoby napisały w temacie i żadna odpowiedź nie jest ani pełna, ani prawdziwa. 1. Ile kosztuje wypłata z Betfair na konto przelewem? Wypłata 5 EUR więc nieopłacalne. 2. Ile kosztuje wypłata z Betfair na kartę? Wypłata 0 zł, czas realizacji 2-3 dni. 3. Ile kosztuje wpłata do Betfair kartą lub przelewem? Prowizja od wpłaty kartą 1,5%, pieniądze od razu na koncie. Transakcja w banku rozliczona po 2-3 dniach. Zwykły przelew 0 zł według tabeli na bf, ale osobiście nie sprawdzałem. 4. Czy mogę wpłacić na polskie konto Betfair PLN'y, a oni sami mi je zamienią na euro, czy muszę wpłacić euro(jako walutę wybrałem euro)? Przy wpłacie podajesz ile wpłacasz PLN, a resztą zajmą się oni. Jak masz kartę debetową mBanku, to ustaw limity transakcyjne dla płatności internetowych, wpłacaj kasę i ... graj. |
| | |
| | #7 |
|
Wielkie dzięki Robsonikk, właśnie o to mi chodziło. Ale czy to nie jest tak, że płatności kartą do polskich banków są za darmo? Pytam się bo może myślałeś, że wpłata ma iść do Anglii. Pozdrawiam |
| | |
| | #8 |
| Dołączył: 14.05.2008
Reputacja: 2 |
Wpłacałem kartą 1,5% prowizji, wypłata na kartę 0 zł prowizji, oczywiście mam na myśli nasz kraj. Sprawdzone.
|
| | |
| | #9 |
|
Aha, to skoro tak to jeszcze raz dzięki. Sorry, że zwątpiłem |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Polecenia i Pierwszy depozyt | Sphinx | PinnacleSports | 2 | 23-02-2010 09:30 |
| 10 $$$ no depozyt | Ollegna | Promocje w Kasynach | 12 | 17-10-2009 12:41 |
| $10 za założenie konta + $40 za pierwszy depozyt | Angello | Promocje w Kasynach | 1 | 24-03-2009 12:05 |
| $10 za założenie konta + $100 za pierwszy depozyt | Angello | Promocje w Kasynach | 1 | 24-03-2009 12:04 |
| 100% pierwszy depozyt do 100E | tyraxx | Bonusy i Promocje u Bukmacherów | 10 | 05-01-2009 17:00 |