Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Betfair

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 20-03-2010, 21:43   #1

Pytanie o wypłatę

Witam

Konto na Betfair założyłem tylko po to by oglądać mecze na żywo. Aby oglądać transmisje muszę mieć środki na koncie. Mam więc zamiar wpłacić minimalną kwotę (15 Euro) przez kartę Visa Electron (zwykła debetówka mBanku). I teraz pytanie - czy przed wypłatą muszę obrócić ileś tam razy to co wpłacałem czy mogę bez problemu wypłacić to 15 Euro (pomniejszone o prowizję od wpłaty) za parę miesięcy jak już nie będę potrzebował tych transmisji?

Dzięki z góry za odpowiedź
hukubuskur jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20-03-2010, 22:45   #2

Muszę cię zmartwić. Aby oglądać, musisz coś postawić na dany mecz
Esio-police jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20-03-2010, 22:58   #3

Jesteś pewien? Znajomy wspominał że wystarczy mieć tylko środki na koncie. Z komunikatu który wyświetla się przy próbie włączenia transmisji również wynika że wszystko czego potrzebuję to kasa na koncie.

W regulaminie Betfair jest informacja że wszystko poza wyścigami konnymi jest wolne od opłat
hukubuskur jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 20-03-2010, 23:11   #4

Aha to sorry za wprowadzenie w błąd. Tylko raz oglądałem coś live na Betfair i były to konie.

A co do wypłaty to chyba nie trzeba wykonywać, żadnego obrotu. Ale lepiej wykonać ten obrót na 15 euro
Esio-police jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 21-03-2010, 00:21   #5

Reputacja: 2
Na koniach trzeba postawić. Piłek można oglądać bez obstawiania. Co do wypłaty to lepiej żebyś chociaż raz na coś postawił, bo inaczej mogę być problemy. (podejrzenie o pranie kasy)
Dukat jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 27-03-2010, 18:34   #6

Reputacja: 8
Cytat:
Napisał hukubuskur ->

Witam

Konto na Betfair założyłem tylko po to by oglądać mecze na żywo. Aby oglądać transmisje muszę mieć środki na koncie. Mam więc zamiar wpłacić minimalną kwotę (15 Euro) przez kartę Visa Electron (zwykła debetówka mBanku). I teraz pytanie - czy przed wypłatą muszę obrócić ileś tam razy to co wpłacałem czy mogę bez problemu wypłacić to 15 Euro (pomniejszone o prowizję od wpłaty) za parę miesięcy jak już nie będę potrzebował tych transmisji?

Dzięki z góry za odpowiedź
Niesamowite jak ludzie na tym forum wprowadzają innych w błąd.

Powiem tylko to czego jestem pewien. Jestem już użytkownikiem Betfair lata i nigdzie nic nie musiałem płacić by oglądać cokolwiek. Często oglądam spotkania, których nie obstawiam (np. Ekstraklasa) i nie mam najmniejszych kłopotów. Cieszę się natomiast świetnym strumieniem danych i angielskim komentarzem a nie jakieś bzdziurwy italiano.

Prawdą jest jednak, że gdzieś coś tam obstawiam zatem w twoim przypadku , gdzie nie masz zamiaru nawet tknąć pieniędzy to nie wiem czy będą ograniczenia.

Jeśli chodzi o wypłatę środków po paru miesiącach to możesz być spokojny. Betfair może emitować pieniądz internetowy co oznacza mniej więcej tyle, że na ich koncie trzymasz prawdziwe TWOJE pieniądze, a nie prawo do obstawiania wyrażone w jakiejs tam walucie. Konsekwencją jest, że gdy będziesz wycofywał pieniądze z jakiegokolwiek powodu nie mają prawa ci zabronić. Inne serwisy mają bo przecież tak na prawdę to nie pieniądze tylko "punkty", które tak się składa równe są jakiejś wybranej walucie. Różnica przez wielu nie znana a jak ważna.

Zresztą, ...i tak się wciągniesz i będziesz obstawiał

PS właśnie oglądam koniki bez zakładu czyli chyba można

Ostatnio edytowane przez Gareth ; 27-03-2010 o 18:37 Powód: Post scriptum
Gareth jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 06-06-2010, 12:09   #7

Za oglądanie nie trzeba płacić, wystarczy mieć aktywne konto.
lesiu1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Betfair > Pytanie o wypłatę

Odpowiedz