Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Betfair

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 07-11-2009, 22:11   #1

Reputacja: 8
SERIE A Betfair - Teoria Spiskowa i luźnie tak jakoś

Witam.
Słowem wstępu. Kocham Betfair i trading. Zajmuje się tym jakiś już czas dla emocji i racji. Słowem hobby. Witam.

Całkiem nie tak dawno zainteresowałem się ligą Włoską. Dotychczas zajmowałem się jedynie Ekstraklasą i Premier League. Czemu piszę tego posta i co mnie zadziwiło? Już drugi raz w przeciągu tygodnia miało miejsce zdarzenie, które mnie rozłożyło i dalej myślę.

Dziś. Mecz Atalanta Juventus. Postawiłem na live (wyjątkowo bo normalnie dopinam zdarzenie przed rozpoczęciem) gdzieś w 5 minucie na Juve po 2.1. Ok, czemu nie. Standardowo wystawiłem kurs ley po 1.5. O tak, ku pamięci bym wiedział do czego dążę, wszak można się zgubić gdy się gra jeszcze pięć innych spotkań. I co się stało. Momentalnie w okolicy 30 minuty ktoś kładzie takie pieniądze, że kurs na SEKUNDĘ spada do 1.4!!! połykając również i moje lay. Dwie lub trzy minuty później padają pierwsze bramki. Dodam tylko, że oczywiście oglądam mecz live w telewizji.

To trochę śmierdzi, czyż nie?

Czy ktoś wie o co chodzi i spotkał się z czymś takim. Dodaje, że włoska liga to dla mnie nowość a rzut gotówki był ogromny!!!. Co prawda skorygowany w sekundę, ale jednak. Można to oczywiście wszystko sprawdzić na wykresach w zdarzeniu Betfair.

Co o tym myślicie i czy to jest normalne tutaj?

P.S Mecz nadal trwa. Jest 1-3 dla Juve.
Gareth jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 08-11-2009, 10:36   #2
Forum VIP

Reputacja: 202
Zwyczajny przypadek. Chyba nie wydaje Ci się, że ktoś miał fixa, że zaraz juve strzeli gola ;p Według mnie w tym meczu przewaga Juve była tak ogromna, że już przed meczem mogłem w ciemno postawić każdy pieniądz na gości. Po prostu ktoś wykorzystał wysoki kurs i pewnie dowalił do pieca, tyle z mojej strony
narosdz jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Betfair > SERIE A Betfair - Teoria Spiskowa i luźnie tak jakoś

Odpowiedz