![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 11.10.2009
Reputacja: 8 | SERIE A Betfair - Teoria Spiskowa i luźnie tak jakoś
Witam. Słowem wstępu. Kocham Betfair i trading. Zajmuje się tym jakiś już czas dla emocji i racji. Słowem hobby. Witam. Całkiem nie tak dawno zainteresowałem się ligą Włoską. Dotychczas zajmowałem się jedynie Ekstraklasą i Premier League. Czemu piszę tego posta i co mnie zadziwiło? Już drugi raz w przeciągu tygodnia miało miejsce zdarzenie, które mnie rozłożyło i dalej myślę. Dziś. Mecz Atalanta Juventus. Postawiłem na live (wyjątkowo bo normalnie dopinam zdarzenie przed rozpoczęciem) gdzieś w 5 minucie na Juve po 2.1. Ok, czemu nie. Standardowo wystawiłem kurs ley po 1.5. O tak, ku pamięci bym wiedział do czego dążę, wszak można się zgubić gdy się gra jeszcze pięć innych spotkań. I co się stało. Momentalnie w okolicy 30 minuty ktoś kładzie takie pieniądze, że kurs na SEKUNDĘ spada do 1.4!!! połykając również i moje lay. Dwie lub trzy minuty później padają pierwsze bramki. Dodam tylko, że oczywiście oglądam mecz live w telewizji. To trochę śmierdzi, czyż nie? Czy ktoś wie o co chodzi i spotkał się z czymś takim. Dodaje, że włoska liga to dla mnie nowość a rzut gotówki był ogromny!!!. Co prawda skorygowany w sekundę, ale jednak. Można to oczywiście wszystko sprawdzić na wykresach w zdarzeniu Betfair. Co o tym myślicie i czy to jest normalne tutaj? P.S Mecz nadal trwa. Jest 1-3 dla Juve. |
| | |
| | #2 |
| Forum VIP Dołączył: 15.07.2007
Reputacja: 202 |
Zwyczajny przypadek. Chyba nie wydaje Ci się, że ktoś miał fixa, że zaraz juve strzeli gola ;p Według mnie w tym meczu przewaga Juve była tak ogromna, że już przed meczem mogłem w ciemno postawić każdy pieniądz na gości. Po prostu ktoś wykorzystał wysoki kurs i pewnie dowalił do pieca, tyle z mojej strony |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| betfair - weryfikacja, wypłata i tak zwane oflagowanie | lewy18 | Betfair | 8 | 18-01-2011 14:26 |
| 3z4/progresja/gra sawką/teoria chaosu - mój system | djmaro | Systemy Bukmacherskie | 12 | 07-08-2010 13:18 |
| czy tak mozna czy tak sie da z Karta K. | zybi | Konta Elektroniczne | 1 | 28-01-2009 18:59 |
| tak tak kolejny system ruletkowy. | piatddz | Systemy i Strategie | 2 | 17-11-2008 20:23 |
| niesamowite wygrane ?? ogromne sumy ?? tak tak to tutaj :D:D | waldu2 | Kupony | 35 | 19-01-2008 18:02 |