![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 15.01.2010
| Wirtualne wyścigi konne
Witam, mam pytanie na jakiej zasadzie działają te wyścigi i kursy na nich? Wszystko działa czysto losowo czy ktoś nad tym "czuwa"?
|
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 10.02.2010
|
Nie radzilbym Ci sie w to bawic. Ja juz troche na tym stracilem. Gry na ktore nie masz wplywu nie sa oplacalne. Np w grze Euro2008 gdzie tez sa kursy na druzyny tez stracilem troche kasy. Na Niemcy bylo 1.20 a na jakas tam slaba druzyne 7.00. No i niemcy przegrały. to chyba losowe jest. a nie ze ma wygrac te co ma wygrac. Wszystkie gry dzialaja na takiej samej zasadzie tylko roznia sie oprawa graficzna i rodzajem. Maszynka do pieniedzy?
|
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 15.01.2010
|
no właśnie zagrałem kilka razy, najpierw wygrane a potem rząd przegranych i się zastanawiam czy na początku była podpucha tylko żeby grać tą samą metodą
|
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 13.02.2008
Reputacja: 245 |
Nikt nie musi nad tym czuwać. Każda gra począwszy od ruletki jest maszynką do robienia pieniędzy. Zawsze w dłuższym okresie czasu KAŻDA gra więcej zarobi niż wypłaci. Kolejnym minusem takich gier jest fakt, że nie wiadomo na jakiej zasadzie działają, więc chyba lepiej to omijać, chociaż na pewno są ludzie, którym udaje się wygrywać spore pieniądze. Potrzeba jednak bardzo dużo szczęścia i nie ma złotych sposobów. Wystarczy spojrzeć na ruletkę, ludzie grają od lat, zasady są jasne i się nie zmieniają. Wszystko jest dokładnie obliczone i mimo to nikt nie znalazł doskonałego systemu gry, choć zabierało się za to wielu mądrych ludzi. |
| | |
| | #5 |
| Dołączył: 18.10.2008
|
Ja od miesiąca tam gram i wygrywam dobrą kase |
| | |
| | #6 | |
| Dołączył: 31.03.2010
| Cytat:
| |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wyścigi konne | kamil488 | Dział dla Początkujących | 2 | 17-02-2009 01:10 |
| wyścigi konne/ wyścigi psów | Sisok | Dział dla Początkujących | 0 | 23-06-2007 19:01 |
| Wyścigi konne | Sdam | Inne Sporty | 24 | 04-09-2006 16:53 |