![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Holandia
Reputacja: 55 | Wypłata - pytania
Witam. Mam mały problem, chce wypłacić kasę z Betfair, pierwszy raz tam grałem i udało mi się wygrać z nagrody jaką dostałem trochę kasy. Konto już zweryfikowałem ale teraz chcę przelać kasę na konto bankowe. 1) No i podczas wypłaty zadają pytanie Oddział, w którym założono konto. Tylko że ja konto mam w mBanku, i jak zakładałem to przez neta. Więc co jam mam tam wpisać ? A tej rubryki nie można opuścić bo inaczej nie wypłacę. 2) Jeżeli w Betfair mam walutę EURO to nie będzie problemu przelania na moje konto gdzie mam PLN. Dzięki. Pozdrawiam |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 24.08.2007 Skąd: Świdnik
Reputacja: 2 |
Wystarczy, ze wpiszesz w polu oddział banku : mbank. Nie bedzie problemy z wypłatą ponieważ bank przewalutuje Euro na PLN. Bank może pobrać natomiast prowizję za przelew zagraniczny. Ja osobiście skorzystałem z wypłaty na konto Moneybookers. Szybciej, sprawniej i wygodniej. |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 10.11.2008 Skąd: Holandia
Reputacja: 55 |
Dzięki, zrobiłem tak że wpisałem mBank bo przecież zakładałem przez neta to nawet nie wiem skąd mi papiery przychodziły. Co do Moneybookers to musiałbym wcześniej wpłacić tą formą by mi zarejstrowali e-mail, więc ta forma odpadała bo obecnie nie posiadam środków na MB. Ale cóż wypłata zlecona i czekamy teraz. Pozdrawiam |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| MŚ - pytania | Damianho91 | STS | 10 | 25-06-2010 12:23 |
| Pytania | Olo | Zimowe Zmagania z Tobet.com | 165 | 16-02-2010 20:15 |
| Pytania | Marcin-Odra | Liga Typerów | 112 | 23-01-2008 17:46 |
| Pytania | Marcin-Odra | Liga Typerów | 78 | 27-12-2007 15:15 |
| Pytania | Expekt_Expert | Najlepszy post miesiąca | 6 | 10-07-2007 21:00 |