Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Betfair

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 18-11-2008, 01:09   #1

Wypłata z Betfair...

Wpłaciłem sobie na konto Betfair ponad 1000euro w paru ratach i systematycznie wypłacałem zyski z dnia. Wszystko robiłem za pomoca karty visa z mbanku.

Było fajnie, dopóki nie dobiłem do "zera". Tzn. moge wypłacić tylko tyle euro, aby być na zero z bukiem:

co mam zrobić aby wypłacić pozostałą kasę? W MB nie chce się bawić, bo nie mam do nich zaufania, a nie chodzi tutaj o 20 zł. Przelewy zagraniczne znowu długo idą, i pobierane są prowizje w banku. Dlaczego nie mogę wypłacić normalnie kartą "zysku"? Mam jeszcze inne konto, więc może zarejestrowac kolejną kartę?

Ma ktoś jakiś pomysł?
Konrad, jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18-11-2008, 08:17   #2

Reputacja: 10
Napisz do supportu o co chodzi...
zwierzakus jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 24-11-2008, 22:03   #3

gram w Betfair już drugi rok, karta debetową możesz wypłacić tyle ile wpłaciłeś, więc jak sam zauważyłeś nie wypłacisz zysku, załóż konto w bzwbk, tam przelew zagraniczny kosztuje 9 złotych, a jeżeli grasz w euro z tego co widać, to Betfair ma konto w o ile dobrze pamiętam PKO SA, a przelewy krajowe walutowe z mBanku sa bezpłatne. Robisz normalnie przelew w złotych na konto gracza w Betfair, a oni CI przeliczają na Euro
etiene8912 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28-11-2008, 03:18   #4

Cytat:
Napisał etiene8912 ->

gram w Betfair już drugi rok, karta debetową możesz wypłacić tyle ile wpłaciłeś, więc jak sam zauważyłeś nie wypłacisz zysku, załóż konto w bzwbk, tam przelew zagraniczny kosztuje 9 złotych, a jeżeli grasz w euro z tego co widać, to Betfair ma konto w o ile dobrze pamiętam PKO SA, a przelewy krajowe walutowe z mBanku sa bezpłatne. Robisz normalnie przelew w złotych na konto gracza w Betfair, a oni CI przeliczają na Euro
Nie prawda.

Problem okazał się dość prosty w rozwiązaniu: najpierw musisz wypłacić, tyle samo ile wpłaciłeś. Następnie odczekać parę dni na potwierdzenie, i potem możesz wypłacać bez przeszkód zysk.

Ja wypłaciłem, te 15,56 euro pojawiła, także miałem bilans idealne 0€. Przez dwa dni (zanim pieniądze doszły na moje konto bankowe) miałem blokadę na wypłaty. Odkąd jednak pieniądze zostały zaksięgowane, mogę wypłacać zysk już bez przeszkód:

(ostatnio ciut gorzej, z zyskami jak widać )

Zanim problem sam się rozwiązał, napisałem do suportu, a tam kobietka powiedział, że być może taki błąd powodowała stara nie ważna już karta, i że po jej usunięciu (co też zrobiła) nie powinno być kłopotów.
Konrad, jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Betfair > Wypłata z Betfair...

Odpowiedz