![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 29.07.2007
| Wypłata z Betfair...
Wpłaciłem sobie na konto Betfair ponad 1000euro w paru ratach i systematycznie wypłacałem zyski z dnia. Wszystko robiłem za pomoca karty visa z mbanku. Było fajnie, dopóki nie dobiłem do "zera". Tzn. moge wypłacić tylko tyle euro, aby być na zero z bukiem: ![]() co mam zrobić aby wypłacić pozostałą kasę? W MB nie chce się bawić, bo nie mam do nich zaufania, a nie chodzi tutaj o 20 zł. Przelewy zagraniczne znowu długo idą, i pobierane są prowizje w banku. Dlaczego nie mogę wypłacić normalnie kartą "zysku"? Mam jeszcze inne konto, więc może zarejestrowac kolejną kartę? Ma ktoś jakiś pomysł? |
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 25.01.2008
Reputacja: 10 |
Napisz do supportu o co chodzi...
|
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 19.02.2007
|
gram w Betfair już drugi rok, karta debetową możesz wypłacić tyle ile wpłaciłeś, więc jak sam zauważyłeś nie wypłacisz zysku, załóż konto w bzwbk, tam przelew zagraniczny kosztuje 9 złotych, a jeżeli grasz w euro z tego co widać, to Betfair ma konto w o ile dobrze pamiętam PKO SA, a przelewy krajowe walutowe z mBanku sa bezpłatne. Robisz normalnie przelew w złotych na konto gracza w Betfair, a oni CI przeliczają na Euro
|
| | |
| | #4 | |
| Dołączył: 29.07.2007
| Cytat:
Problem okazał się dość prosty w rozwiązaniu: najpierw musisz wypłacić, tyle samo ile wpłaciłeś. Następnie odczekać parę dni na potwierdzenie, i potem możesz wypłacać bez przeszkód zysk. Ja wypłaciłem, te 15,56 euro pojawiła, także miałem bilans idealne 0€. Przez dwa dni (zanim pieniądze doszły na moje konto bankowe) miałem blokadę na wypłaty. Odkąd jednak pieniądze zostały zaksięgowane, mogę wypłacać zysk już bez przeszkód: ![]() (ostatnio ciut gorzej, z zyskami jak widać Zanim problem sam się rozwiązał, napisałem do suportu, a tam kobietka powiedział, że być może taki błąd powodowała stara nie ważna już karta, i że po jej usunięciu (co też zrobiła) nie powinno być kłopotów. | |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| betfair - weryfikacja, wypłata i tak zwane oflagowanie | lewy18 | Betfair | 8 | 18-01-2011 14:26 |
| all-in [betfair] | lookash | Kupony | 8 | 14-11-2010 09:39 |
| Wypłata z Betfair i dowód | TUBYLEC | Betfair | 10 | 19-04-2009 13:35 |
| Betfair. | sliqe | Turnieje Pokerowe | 1 | 10-02-2009 14:23 |
| betfair.com | Dukat | Betfair | 19 | 04-04-2007 14:28 |