Forum Bukmacherskie

Zakłady Bukmacherskie   .:.   100zł BONUS!   .:.   Liga Typerów   .:.   Firmy Bukmacherskie   .:.   Wyniki na Żywo  .:.  Tabele  .:.  Forum Bukmacherskie

Wróć   Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Betfair

Odpowiedz

Udostępnij Narzędzia wątku
stare 26-05-2011, 13:39   #1

wypłata z ominięciem konta bankowego

sprawa jest taka: dokonywano depozytów zarówno z konta bankowego i MB.
wiem że aby wypłacać to muszę wyrównać bilanse depozytów i wypłat z każdej formy.
ale co zrobić jeżeli chcę ominąc rachunek bankowy? i wszystko na MB?
moge im napisać że zamknąłem rachunek w banku?
próbował ktoś?
wastag jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 26-05-2011, 19:04   #2

Reputacja: 11
Cytat:
Napisał wastag ->

sprawa jest taka: dokonywano depozytów zarówno z konta bankowego i MB.
wiem że aby wypłacać to muszę wyrównać bilanse depozytów i wypłat z każdej formy.
ale co zrobić jeżeli chcę ominąc rachunek bankowy? i wszystko na MB?
moge im napisać że zamknąłem rachunek w banku?
próbował ktoś?
A zamknąłeś ? bo nie ładnie ich oszukiwać. A tak na serio to napisz do nich, odpowiadają w ciągu kilku minut.
cychi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-07-2011, 14:51   #3

Reputacja: 5
podłącze się pod temat:

jak lepiej i taniej wyplacic kase z Betfair w EUR??
przelew bankowy czy Moneybookers i dopiero przelew?
przelew zwykly z buka na moje konto kosztuje 5e - ale za to nie wiem za ile przewalutuje mbank
a do moneybokers za darmo ale z Moneybookers na moje konto 7.09 zł + 2% przewalutowanie

"Jaki kurs wymiany walutowej jest zastosowany w przypadku wysłania pieniędzy w innej walucie lub na konto obsługujące inną walutę?

W przypadku transakcji wymagających przewalutowania, Moneybookers dodaje 1.99% do hurtowych kursów wymiany walut obcych. Opłata służy ochronie przed wahaniami kursów walut i ryzykiem związanym z rynkami walutowymi. Kursy wymiany walut stosowane przez Moneybookers są na bieżąco aktualizowane w ciągu dnia."
barylkaq jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04-07-2011, 17:42   #4

Reputacja: 15
Najwygodniej byłoby posiadać kartę Moneybookers i wypłacać prosto z bankomatu.Wtedy nie ma co się bawić w przelewy bankowe (unikasz przewalutowania).
Jeżeli nie masz karty i jest to duża kwota to przepuściłbym to raczej przez Moneybookers, żeby uniknąć połączenia bukmacher -> konto bankowe.
Możliwe,że stracisz na tym "pare groszy",ale myślę, że w obu przypadkach, które opisałeś opłaty będą podobne.
Asashoriu jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Forum Bukmacherskie > Firmy Bukmacherskie, Systemy, Informacje i Opinie > Bukmacherzy Internetowi > Betfair > wypłata z ominięciem konta bankowego

Odpowiedz