![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 16.01.2011
| wypłata z ominięciem konta bankowego |
| | |
| | #2 | |
| Dołączył: 05.09.2008
Reputacja: 11 | Cytat:
| |
| | |
| | #3 |
| Dołączył: 13.08.2007
Reputacja: 5 |
podłącze się pod temat: jak lepiej i taniej wyplacic kase z Betfair w EUR?? przelew bankowy czy Moneybookers i dopiero przelew? przelew zwykly z buka na moje konto kosztuje 5e - ale za to nie wiem za ile przewalutuje mbank a do moneybokers za darmo ale z Moneybookers na moje konto 7.09 zł + 2% przewalutowanie "Jaki kurs wymiany walutowej jest zastosowany w przypadku wysłania pieniędzy w innej walucie lub na konto obsługujące inną walutę? W przypadku transakcji wymagających przewalutowania, Moneybookers dodaje 1.99% do hurtowych kursów wymiany walut obcych. Opłata służy ochronie przed wahaniami kursów walut i ryzykiem związanym z rynkami walutowymi. Kursy wymiany walut stosowane przez Moneybookers są na bieżąco aktualizowane w ciągu dnia." |
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 14.10.2008
Reputacja: 15 |
Najwygodniej byłoby posiadać kartę Moneybookers i wypłacać prosto z bankomatu.Wtedy nie ma co się bawić w przelewy bankowe (unikasz przewalutowania). Jeżeli nie masz karty i jest to duża kwota to przepuściłbym to raczej przez Moneybookers, żeby uniknąć połączenia bukmacher -> konto bankowe. Możliwe,że stracisz na tym "pare groszy",ale myślę, że w obu przypadkach, które opisałeś opłaty będą podobne. |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wpłata do Neteller z konta bankowego | zamiet | Neteller | 4 | 17-07-2010 10:55 |
| Wpłata z innego konta bankowego | Maniutek | Unibet | 9 | 19-01-2010 14:48 |
| Rejestracja bez konta bankowego | AgentTomek | Betway | 0 | 23-12-2009 16:33 |
| Przelew z konta bankowego do Moneybookers | Bula_Bomst | Moneybookers - Skrill | 1 | 19-08-2006 18:25 |
| Właściciel konta bankowego | Snoopy | Bet-at-home | 3 | 15-06-2006 20:31 |