![]()
|
| |||||||
| Rejestracja | FAQ | Lista użytkowników | Grupy społecznościowe | Szukaj | Dzisiejsze posty | Oznacz wszystkie fora jako przeczytane |
| | Udostępnij | Narzędzia wątku |
| | #1 |
| Dołączył: 13.12.2007 Skąd: Radom
Reputacja: 6 | Zamiana konta australijskiego na brytyjskie - jak?
Standardowo mam konto australijskie - wysłalem im skan dowodu na potwierdzenie danych ale nie odblokowali mi go bo pewnie trzeba potwierdzenie u notariusza wyslać. A jak mogę przejść z konta australijskiego na brytyjskie i używac już tylko brytyjskiego?
|
| | |
| | #2 |
| Dołączył: 14.10.2008
Reputacja: 12 |
Czy konto australijskie jest wyświetlane jako konto główne?
|
| | |
| | #3 |
Reputacja: 6 |
Ani jest ani nie jest - jak mam główną stronę to nic nie jest napisane jakie to konto. A jak biorę "wypłać środki" to tam napisane jest że mam konto australijskie niezweryfikowane. Czy jak wpłace kase przy pomocy MB to kasa popłynie wprost na konto główne?
|
| | |
| | #4 |
| Dołączył: 14.10.2008
Reputacja: 12 |
Jeżeli wcześniej przetransferowałeś środki z konta brytyjskiego na australijskie i teraz chciałbyś cofnąć środki na konto brytyjskie musisz im przesłać skan dowodu potwierdzony przez osobę zaufania publicznego (nie koniecznie notariusza), może to być lekarz,aptekarz,nauczyciel etc. NIE można bezpośrednio wypłacić środków z portfela australijskiego na konto bankowe w Polsce. Jeżeli chodzi o wpłatę to myślę że środki powędrują na konto brytyjskie gdyż portfel australijski służy do grania na zdarzeniach,które odbywają się w Australii lub Nowej Zelandii. Ja sam przelewałem środki z portfela brytyjskiego na australijski aby grać na AO i dopóki nie prześlę im odpowiednich dokumentów moje środki są jakby "zamrożone" na koncie australijskim. |
| | |
| | #5 |
Reputacja: 6 | |
| | |
|
| |
| | ||||
| Temat | Autor | Forum | Odpowiedzi | Ostatni Post |
| Wpłata z jednego konta MB na drugie-jak? | Kuruś I | Moneybookers - Skrill | 8 | 25-05-2009 01:42 |
| Zamknięcie konta, jak je z powrotem włączyć? | effe82 | Bwin | 1 | 23-01-2009 18:52 |
| Niski stan konta cd. czyli jak to ustawić. | KaczyZRW | Bwin | 0 | 18-02-2007 21:01 |
| Zamiana waluty konta PLN=>EUR | Aare | Expekt | 1 | 02-01-2007 18:30 |
| Jak wypłacić kase z konta expekt do konta monebookers? | artur0 | Expekt | 1 | 15-05-2006 20:55 |